tiistai 7. huhtikuuta 2015

Looking for Old House, part IV

Jätetään ehdollinen tarjous!


Kirjoitettu 8.3.3015

Saimme välittäjältä soiton. Edelliselläkään omistajalla ei ollut alapohjan rakenteesta tietoa. Muutaman päivän pohdiskelun jälkeen päätimme jättää pikkutorpasta tarjouksen, mutta ehdollisena:

Tarjoushinta on määritelty siinä oletuksessa, että päärakennuksessa ei ole alapohjan tuuletusaukkojen puutteen aiheuttamia vaurioita, alapohjan betonirakenteen aiheuttamia vaurioita ja/tai päärakennuksessa ei ole täytettyä alapohjaa tai betonilaattaa talon alla. Päärakennuksen alapohjan rakenne ja nykykunto tutkitaan ja hyväksytetään ostajan johdosta niin, että saadaan varmuus alapohjan rakenteesta ja nykykunnosta. Ostaja voi halutessaan käyttää tutkimuksessa asiantuntijoiden apua. Tutkimuskustannuksista vastaa ostaja. Myyjä hyväksyy ostajan edellyttämän tutkimuksen tekemisen päärakennuksen alapohjaan.

Lisäksi välitimme kiinteistövälittäjän kautta myyjille seuraavan viestin:

Haluaisimme, että välität myyjälle tämän lisäksi tiedon, että jätämme hyvin todennäköisesti toisen tarjouksen, jos alapohja ei ole tämän tarjouksen ehtojen mukainen huomioiden rakenteiden korjauskustannukset. Emme siis pelkää lähteä kunnostamaan taloa, mutta kunnostuksen aiheuttamista kustannuksista tulisi olla ainakin jonkinlainen käsitys ennen tarjouksen antamista, mikä saadaan juuri tässä tarjouksessa esitetyn alapohjan tutkimisen kautta.

Nyt jännitämme, mitä tuleman pitää. Annoimme myyjälle noin 3 vuorokautta aikaa miettiä asiaa; ylihuomenna olemme siis jännityksessä kenties jo seuraavalla asteella, eli mitä alapohjasta löytyykään.

Kaikki kesäkodin etsintään liittyvät jutut löydät tunnisteella looking for the old house (klik).

We gave an offer with requisite; we want to check the base floor and know that there is everything alright. Now we wait, what the seller thinks about this!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!