keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Looking for Old House, part V

Vastatarjous.


Kirjoitettu 9.3.2014

Tarjoustamme ei hyväksytty; antoivat vastatarjouksen. Vastatarjous oli mielestämme kuitenkin liian suuri ja annoimme jälleen vastatarjouksen. Nyt odottelemme taas. Toisaalta pelkään, että emme pääse yhteisymmärrykseen hinnasta. Toisaalta mietin sitä mahdollisuutena; silloin voimme löytää kenties jotain vielä hienompaa?

Tuntuu hullulle, että puhumme muutamista tuhansista euroista, jotka eivät prosentuaalisesti ole suuria koko kauppahinnassa. Mutta päätimme pitää hintatasosta kiinni, sillä talokokonaisuus on jo nyt hintavampi kuin muut talot ja tilat alueella keskimäärin. Helpostihan sitä heittäytyy tunteiden vietäväksi, ja vähättelee muutaman tonnin merkitystä. Sillä muutamalla tuhannella lyhentää kuitenkin lainaa jo pitkän tovin - tai ostaa tilalle sellaista, joita meillä kaupunkilaisilla ei ole vielä kuin haavelistalla.

Kuten ruohonleikkuri, lapio, saappaat, kottikärry puutarhasakset, grilli, ruokailukalusteet pihalle, ja… Lista on loputon, ja kenties myös vähän pelottava. Tavoitteena on löytää kuitenkin kaikki käytettynä, joten toivottavasti kustannukset eivät nouse näin karmivan suureksi. Siis jos, ja jos löydämme mökin, vielä tämän kesän aikana.

Mutta: miten odottavan aika voi olla näin pitkä? Varsinkin, kun olet samaan aikaan flunssassa, etkä jaksa keskittyä mihinkään järkevään. Istut ja makaat vain hetket, jolloin Mooses nukkuu - ja mietit. Ja Mooseksen valvoessakin - mietit - miten meidän käy.

Kaikki kesäkodin etsintään liittyvät jutut löydät tunnisteella looking for the old house (klik).

The seller did not accept our offer and gave a counteroffer. And we gave back an counteroffer. So we are still waiting. Time goes very slowly nowadays…._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!