torstai 24. toukokuuta 2018

Valmista tuli! // The interior design plan is ready!







Oman ajan se otti, muutaman lisäkilon se kerrytti ja hajamielisyyttä se aiheutti. Mutta mikä tärkeintä: paljon se opetti ja suomalaiseen mielenlaatuun jopa hämmentävän hienot arvioinnit se synnytti.

Sisustusakatemian sisustussuunnitteluopinnot on nyt siis suoritettu, kaikki harjoitustyöt ja lopputyö tehty, sisustusalaa kahlattu etenkin ekologisista lähtökohdista monenmoista tuntia, todistus saatu ja lopputyöstäkin saatu kunniakkaat palautteet! Näiden pohjalta voin siis ponnistaa kohti seuraavia tavoitteita.

Konkreettisin tavoite lienee torpan kuntoon saattaminen suunnitelman mukaisesti; sitähän lähdin ensisijaisesti kurssilta hakemaan. Toissijaisena tavoitteena oli hakea ammattia niille harmaille vuosille, kun pää ei enää pysy mukana virkamiestöiden tahdissa. Toisaalta nyt tuntuu, että mahdankohan jaksaa odottaa vanhusikään asti? Eli myönnän: mielessä on jo nyt uusia juttuja, joita voisin jo nyt tehdä päivätyön lomassa - ja tästä kiitos kurssilta saadun palautteen, niin opettajilta kuin sisustuksen sielunsiskoiltakin!




Lukijana et varmaan ylläty, jos suunnitelmat liittyvät ekologisiin ja pitkäikäisiin ratkaisuihin sisustuksessa, vanhoihin taloihin ja perinteisiin menetelmiin ja materiaaleihin. Koulua käydessä ja harjoitustöitäni esitellessä huomasin, että osaamiseni kiinnostaa - ja siitä halutaan kuulla enemmän. Ja mikä parasta: minä niin nautin siitä, kun voin auttaa muita tekemään ekologisempia ratkaisuja. Ja minä niin ahmin tämän alan kirjallisuutta sekä uusimpia tutkimuksia!

Nyt kevätkuukausien puristuksesta sen verran kaikkensa antaneena saanen luvan hetken hengähtää. Nautin saapuneesta kesästä ja toivon mukaan pääsen sutimaan myös maalia torpan seinien pintaan. Ja siinä samalla prosessoin sitten varmasti myös tulevaisuuden suunnitelmia!

Välillä todella vain pitää uskaltaa hypätä pois mukavuusalueelta. Ainakin tässä tapauksessa se kannatti; väsymyksestä huolimatta olen onnellinen ja tyytyväinen itseeni. Minä tein sen!





.
I have finally completed studies in interior design! At the same time the interior design plan from our farmhouse was finished, because it was my final assigment. I feel great now! 

What next? We'll see. One thing is however certain: Now I really know, what colors the walls will look like. That's for sure - after these months!




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

9 kommenttia:

  1. Onnea! Ihanaa kun haaveet toteutuvat!

    VastaaPoista
  2. No siis vou! Ihan mahtavan näköinen työ ja palautekin on ihan huippua - onneksi olkoon♥ Onkohan tuo lopputyösi sähköisessä muodossa netistä löydettävissä? Olisi tosi mielenkiintoista luettavaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle <3 En tohdi tätä nettiin laittaa levitykseen, vaikka uskon, että moni sitä mielellään lukisi. Et ole ainoa, joka asian on ottanut esille. Asian edistäminen jollain tavoin on kuitenkin työn alla ;)

      Poista
  3. Paljon onnea valmistumisen johdosta! Uskon, että osaamiselle on kysyntää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös sinulle <3 Nyt tarvittaisiin vain aikaa ja jaksamista viedä seuraavia askeleita eteenpäin - mutta täytyy uskoa, että tärkeiksi kokemilleen asioille löytyy aina aikaa; järjestelykysymys :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!