torstai 13. elokuuta 2015

Wedding Hair with Natural Flowers

Hääkampaus koottiin lettien ja luonnonkukkien ympärille. Juhlissa pääosin naurettiin ja iloittiin. Välillä herahti kuitenkin kyyneleet silmille ja tässä sellainen tilanne; neiti pelästyi, mutta pian oli taas uudet sävelet leikeissä. Runsaanlaisista hiuksistani sai käärästyä aika monta lettiä osaksi kampausta. Parasta kampauksessa oli sen helppous; ei tarvinnut jännittää isoa nyttyrää niskassa, sillä hiusteni määrä saa aikaan jo melkoisen painon, jos se kootaan kaikki taakse. Ja toiseksi; tässä kampauksessa ei haitannut, vaikka muutama suortuva olisi lähtenytkin irti; luonnollisessa kampauksessa sekin on sallitumpaa.

Hääjuhlia lähdettiin suunnittelemaan ajatuksilla: "mahdollisimman luonnollisesti, mahdollisimman vähän turhaa - ja varsinkin mahdollisimman vähän uutta ja sen jälkeen turhaa". Eli suosimme vanhaa, kierrätettyä, luonnosta poimittua - ja yksinkertaista. Ja jos jotain uutta ostettiin, toivottiin sen myös säilyvän tulevaisuudessa käytössä.

Tämä näkyi myös hääkampauksessa. Halusin luonnon kukkia kampaukseen. Ja niitä sain. Kukkakauppias lähti selvittämään asiaa, ja poimi itse luonnosta sellaisia valkoisia kukkia, jotka säilyvät hyvin kampauksessa - ja jotka sopivat tyyliin. Ja sain lettejä, ja sain sellaista luonnonlapsi-henkisyyttä, mitä toivoinkin.

Hääkampauksesta ei tehty mitään testiversioita, vaan luotin kampaajaani; hän kyllä tuntisi makuni. Näytin vain muutaman kuvan kampaajalleni ennen juhlapäivää, jotka löytyvät myös Pinterest-kansiostani (klik), ja niiden pohjalta Anna suunnitteli kampauksen. Mahtava! Sinä olet tosiaankin Pro! (Anna työskentelee siis Studio I'm Pro :ssa Turussa ;)

Kukkakauppias kävi luonnosta poimimassa niitä kukkia, jotka parhaiten toimivat hääkampauksessa ja sitoi ne rautalankaan/paperinauhaan niin, että kampaajan oli helppo pujottaa ne osaksi kampausta. Näiden lisäksi oli päivänkakkaraa, joka yli jäätyään käytettiin miehen puvun taskua somistamaan.
My wedding hairdressing was made of plaits and natural flowers. I liked it a lot - what do you think about it?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

  1. Kaunis blogi, kaunis kampaus, kaunis koti. Jään ilolla seurailemaan. Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista <3 Ja ihana on teidänkin koti!

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!