torstai 2. kesäkuuta 2016

Viime kesältä // Last Summer
Kesä on täällä. Mietin viime kesää, ja selailin kuvia. Vaikka oli kylmää ja kovin työntäyteistä, mahtui kesään myös aurinkoa, retkiä, matkustelua, lähes päivittäistä saunomista, lepoa - ja sitä juhlaa nyt etenkin hääjuhlien muodossa.

Nyt haikailen jo viime kesän perään; ei ollut töitä.

Kun katsoin kuvia, tulee myös haikea olo. Poika on nyt niin iso - ja viime kesän kuvissa vielä niin pieni.

Välillä on hyvä palata pari askelta takaisin päin; ymmärtää asioiden tärkeyden - ja kuinka aika kiitää niin nopeasti ohi. Opettelen edelleen: tartu hetkeen; elä tässä ja nyt.

Onneksi on sentään viikonloput ja mahdollisuus olla kuukausi palkatta lomalla. Ja illat, varsinkin tämän viikon illat ovat olleet mahtavia; niin helteisiä - ja niin kesäisiä! Pientä kaupunkipihaa on laitettu kuntoon, ja "rakennettiin" me sinne eilen majakin; instagrammissa niistä tunnelmista lisää. Ja onneksi on ihana työ; työpäivätkin ovat olleet mukaansatempaavia kaikki nämä ensimmäiset kaksi kuukautta. Ja arvostaa muuten niitä viikonloppuja ihan eri tavalla kuin kotona ollessaan.

Instagram-tilini päivittynee kesän kuukausina tiheämpää kuin blogini taikka facebook-sivut.  Näin kävi viime kesänä, ja otaksun, että näin käy nytkin ihan vain syystä, että istuminen tietokoneen ääressä kesällä on vähän tylsää - eikä aikaa sille tunnu riittävän. Tervetuloa siis instagrammiin seuraajaksi, jos et jo ole. Kesän tapahtumia toki päivittelen, mutta tulevat ehkä jälkijunassa sitten; syksyllä tai keväällä. Tärkeintä kuitenkin, että  jossain vaiheessa; vaikka nyt sitten vuoden myöhässä, kuten näiden kuvien osalta kävi. Heh!

Aurinkoisia kesäpäiviä teille ihanille lukijoilleni, ja lämmin kiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseeni. Olen kiitollinen niistä jokaisesta!

Pictures from last summer. Although we had much work to do, we still had time to travel, make small trips and take sauna baths. Sometimes it's smart to watch some old pictures; you understand how quickly time flies - and how quickly children grow. I's still learning; live in the moment - and enjoy the little things!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin tuo missä pikkuruisessa sängyssä nukutaan kippurassa! Kesä taitaa hiljentää montakin blogia, mutta ehditään me sitten syksyllä niitä lukea ja paremmin myös päivitellä! Nyt vain nauttimaan kesästä ja kaikesta ihanasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ajattelin minäkin :) Ihania kesäpäiviä myös sinulle - ja voihan olla, etten täältä malta olla pois sen enempää kuin ennenkään ;)

   Poista
 2. Ihania kesäkuvia! :) Täällä ollaan ja luetaan, vaikka en olekaan ehtinyt kauheasti kommentoimaan. Mä täällä taas ahdistun työttömyyden kanssa, enkä osaa ottaa täysillä iloa irti tästä vapaudesta. Mutta sellainen kai on se ihmisen luonto, koskaan ei ole hyvä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä; epävarmuudessa on kyllä haastavaa ottaa lunkisti - ehkä pitäisi olla vain niin varma, että jossain vaiheessa sen työpaikan kuitenkin löytää, että ottaisi lunkisti ;) Mutta helpommin sanottu kuin tehty! Yritähän joka tapauksessa nauttia kesästä ja pienokaisesta; hän kasvaa niin nopeasti, ja kun saat työn, on aika jo niin rajallista hänen kanssaan; voin kertoa tämän jo kokemuksen syvällä rintaäänellä :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!