maanantai 25. kesäkuuta 2018

Vinkkivitosia TV:n äärelle // Lovely TV programs
Ajattelin huikata, jos jostain syystä on jäänyt huomaamatta. YLE:llä, Ruudussa ja Katsomossa on nyt tarjolla monta huippua samaan aikaan; ainakin itse ihmettelen, miten kaiken ehdin katsoa kaiken. Ja kenties nämä vinkit tarjoavat pelastuksen naisille, jotka tuskailevat miesten jalishuumaa seuraavan kuukauden. Tablet-laite tai tietokone siis vain päälle, sohvalle, hyvä asento ja omat ohjelmat rullaamaan:

Talot huokuvat historiaa, Kekseliäs nikkari, Puutarhaperjantai ja Unelmakodit; ensimmäisenä mielestäni paras, mutta muihinkin olen kovin tykästynyt. Vähän enemmän huumoria löytyy puolestaan sarjoista Putkiremontti sekä Remonttipiiskuri.

Jossain vaiheessa talvea oli olo, ettei minulle ole mitään katsottavaa televisiosta - ja nyt sitä on sitten yllin kyllin. Täytyy kuitenkin luottaa, että YLE lähettää nämä vielä uudestaan talvella Areenan kautta. Talvisin tiskaushetket torpalla ovat minulla aikaa, jolloin syvennyn samalla katsomaan jotain kivaa sarjaa. Näin aurinkoisina kesäpäivinä tiskaan kuitenkin mielummin pihalla lasten kanssa, ulkoilmasta nautiskellen. Jos niitä sateisia päiviä kuitenkin ilmaantuu, ja tiskikasa odottaa, on ohjelmavaranto näille hetkille taattu!


Meidän perhe ei harrasta mitään maksullisia netflixejä tai muuta hömpötystä. Mennään niillä, mitä tarjotaan valtion verovaroilla ja mainostuotoilla - ja ollaan tyytyväisiä, kun pienestä padin ruudusta voi katsella ohjelmia netin kautta milloin itselle vain sopii.

Ja muutama kuvituskuva torpan kuistilta ja pihamaalta; paras kukkaloisto on takanapäin - mutta onneksi perennoista löytyy vielä kukkijoita, samoin kuin ruusuista ja niittykukista! Ja parasta on, kun kukkia voi poimia myös sisälle; tuosta noin vaan saa pienen ripauksen kauneutta muuten kovin keskeneräiseen tupaan.


If I watch TV, it has to bee teaching reality or news. Now there are many programs at the moment I like - some of them are Finnish - but some of them are Swedish and some Norwegian (Talot huokuvat historiaa, Kekseliäs nikkari, Puutarhaperjantai, Unelmakodit, Putkiremontti and Remonttipiiskuri).

For example I can not watch sports; rather I do sports. Grazy me.

Are there someone, who is thinking like me? And yes, there was a time, when I watched also un-teaching programs, but it was a time, I really had time, called leisure time._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

6 kommenttia:

 1. Kiitos tuhannesti näistä vinkeistä! Tuo Talot huokuvat historiaa on kerrassaan valloittava ja mitä parhainta treeniä ruostuvalle ruotsilleni. Terveisin Keekis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samaa mieltä! Seurasin tätä myös ruotsiksi aikoinaan, mutta nyt kiva katsoa uudestaan, kun ymmärtää vähän enemmän ;)

   Poista
 2. Onpa hyvät vinkit! Sama täällä, ei ole netflixejä meillä, joten nämä verovaroin tuetut ovat kuumaa kamaa :)). Olen katsonut niin vähän tv-ohjelmia, etten tiennytkään moisista. Nyt aion kyllä katsoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi olla jokin hälytysjärjestelmä, että laittavat merkkiä, kun jotain tällaista kivaa on nähtävillä :) Minullakin jäi tuosta kekseliäästä nikkarista alkujaksot katsomatta - ja puutarhaperjantaista jaksoja välistä, kun oli tuolloin aika hektistä. Mutta täytyy uskoa, että uusivat näitä sarjoja taas talven tai ensi kesän tullen!

   Poista
 3. Meillä katsotaan myös monia noista, ja listaan voisi lisätä myös Tanskalaisen maajussin. Sekin on ihana hyvänmielen ohjelma. Meillä aivan rakastetaan kekseliästä nikkaria! Sille ainakin sata sydäntä. Toivottavasti Talot huokuvat historiaa -sarja saa jatkoa, se on huikea. Ihanaa kun tämän tyylisiä ohjelmaherkkuja on löydetty Suomenkin televisioon. Myös Kenen kotona Ruotsi -ohjelmassa on ollut hienoja, persoonallisia koteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta vinkistä! Pitääpä katsoa sekin, kun kesähommilta ennättää 😊

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!