sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Testing Organic Cosmetics, Salt Soap by VuotarPitkästä aikaa testausjuttu luonnonkosmetiikan puolelta. Aika monta tuotetta on jo testattuna, mutta tästä Vuotaren suolasaippuakuutiosta (klik) löytyi sopivasti kuva, joten päätin tehdä siitä jutun.

Itse olen käyttänyt Vuotaren suolasaippuaa vartalon pesuun. Tiedän, että saippuaa käytetään myös kasvojen pesuun, mutta sitä en ole itse vielä uskaltanut tehdä. Saippuan sopivuudesta kasvojen pesuun voi lukea esimerkiksi tästä blogista (klik). Itse kerään vielä rohkeutta!

Mutta miten saippua toimii vartalon pesussa? Hyvin. Tulee puhdasta, mutta ennen kaikkea sanoisin suurimmaksi plussaksi riittoisuuden. Tulee erittäin paljon edullisemmaksi kuin nestemäiset saippuat pidemmän päälle. Tämä kimpale on ollut itselläni ja 2-vuotiaalla Miinalla yhteisessä käytössä nyt noin kolme kuukautta, ja tuntuu, että koko ei ole muuttunut juuri mihinkään. Ainoana miinuksena voisin sanoa muodon, sillä tämä välillä luiskahtaa käsistä märkänä. Toisaalta muotona kuutio on kaunis - ja käytön myötä pienentyessään hyvin pieni osa saippuasta menee hukkaan; littanassa saippuassa hukka voi olla hivenen suurempi. Ja huomautuksena: saippua kannattaa todellakin säilyttää alustalla, jossa se pääsee kuivumaan; säilyy näin paljon paremmin ja kauemmin! Itselläni suolasaippua kuivuu luffa-kiekon päällä, jonka ostin muutama vuosi takaperin Minttumaan verkkokaupasta (klik).

Itselläni saippua on hajuton, mutta Vuotarelta löytyy myös hajukkaita versioita.

Vartalon ihon kanssa minulla ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia, eli saippua sopii näin ollen ainakin tällaiselle normi-iholle. Suosittelen siis!

Loppuun kysymys: kasvoille tarkoitettu yövoiteeni on loppumassa, joten pian pitäisi ostaa uusi hyvä yövoide. Onko ehdotuksia luonnonkosmetiikan osalta; onko hyviä kokemuksia jostain merkistä?

Ja juttuun liittyen tietysti kysymys: onko teillä hyviä kokemuksia saippuapalojen käytöstä ihon puhdistuksessa? Ja mitkä ovat erityisesti toimineet? Kuulen ja lukijani kuulevat varmasti mielellään myös muiden kokemuksia; nämä testausjutut ovat olleet selvästi lukijoitteni suosiossa!I have been using salt soap by Vuotar (click) now few moths as body soap. I like it! It is sufficient, it cleans - and my (normal) body skin likes. I use odourless one, but Vuotar has these also salt soap with odor. 


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

  1. Heissan. Itsellä on ihonhoidossa ollut käytössä kookosöljy. Sitä saa myös tuoksuttomana jos kookoksesta ei pidä. Sillä on kyllä niin monta käyttötapaa että kannattaa tutustua. Myös oliiviöljy on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä aivan uutta; kiitos vinkistä! Pitääpä googletella, jos löytäisi lisää infoa aiheen tiimoilta!

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!