keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Kierros ullakolla // Round in the Attic

Aivan huikeen tärisevä ja erittäin omaperäinen video ullakoltamme on julkaistu; ja tällä kertaa YouTubessa. Huomasin YuoTuben ja Bloggerin tukevan paremmin toisiaan, ja YouTubeen saa ladata materiaalia vähän enemmän ilmatteeks kuin tuonne Vimeoon.

Eli Mrs Sinn on sittenkin YouTubessa.

Ja tuo videohan on ihan totta puhuen: kauhee... Kännykällä otettu videonpätkä, jossa liikun ja jossa puhun samalla. No siis ihan kauhee. Mutta kattokaa nyt, jos vaan pystytte - vaikka sitten loppuun asti. Videolla kierrän ullakon kaikki huoneet läpi tilanteessa, jossa lautalattiat on maalattu ja seuraavaksi ryhdytään tapetoimaan.

Ja mitä opin tästä kerrasta: kuvaa nyt herranjestas ees vaakana se klippi, kun tuo pystyklippi on niin mahottoman pieni. Sais nyt ees vähän parempaa kateltavaa aikaan.

Ja video loppuu siksi kuin seinään - että tallennustila loppui puhelimessa, kuin seinään!Video clip from our attic has been published in YouTube. I'm speaking there only finnish, sorry, but check it out however: Firstly you see very shaking and unprofessional material. Secondly you see our whole attic after painting the floor._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


4 kommenttia:

 1. Kiva video! Eikä yhtään kauhea. Teillä on kyllä upeat tilat siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos ;) Ehkä pystyisin kuitenkin vähän parempaan, tai ainakin näin ajattelen, mutta kun ei ole vain aikaa tehdä asioita kahdesti. Ja tilat on kyllä upeat; niin valoisat ja ah, ihan makuuhuoneet! Tuntuu luksukselle, kun on jo elänyt pitkän tovin ilman sellaista ylellisyyttä :)

   Poista
 2. Mukava, kun jätit kommenttia blogiini, niin löysin minäkin tieni tänne :) Täällähän näyttää oikein kauniille! Tuo teidän vintti on aivan mahtava <3 Lämpimät onnittelut, te olette viettäneet häitä hiljattain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 ja kiva, kun löysit tännekin päin :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!