maanantai 28. syyskuuta 2015

Own Room as a Birthday Present!Sunnuntaina juhlittiin tytön synttäreitä, ja suuri ilon aihe tapahtui heti juhlapäivän aamuna - heti aamupalan jälkeen. Herättyään vanhempien sängystä tytär ihmetteli, mihin oma sänky oli hävinnyt. Ja seuraavaksi ihmetteli, kun yksi lelukoreista löytyi eteisestä. Äiti tuumasi tähän, että tällaisina juhlapäivinä saattaa tapahtua kummia.

Edellisenä päivänä mies vielä asensi listoja paikalleen, ja juhla-aamuna herätyskello soi klo 6.00 ja vanhemmat lähtivät ilman aamupaloja sisustamaan neidin huonetta. Kuinka kauan aikaa meille suotaisiin huoneen laittamiseksi kuntoon? Sitä ei tiennyt kukaan, joten kiirettä pidettiin. Loput somistuksista tehtiin pikkuveljen avustuksella (kutsutaan häntä nykyään käveleväksi katastrofiksi), joten  haasteitakin kohdattiin.

Homma saatiin kuitenkin hoidettua ja huone niin nätin näköiseksi, että äidin sydäntäkin kutitti hassusti. Niin onnellinen olin. Ja oli kuulkaa tytärkin.

Aamupalan jälkeen kipusimme yläkertaan ja kerroimme, että siellä odottaisi häntä yllätys. Huoneen ovi oli kiinni - ja ovessa kiikkui rusetti ja kortti. Siitäkös perhoset pääsivät vatsassa lentoon. Luettiin kortti ja raotettiin ovea. Ja mitä tyttö teki?

Ensin seisoi ja ihmetteli, ja sitten. Kuvista näette. Se oli iloa, lapsen ihanaa iloa, jota katsellessa sydän ei voi muuta kuin olla sulaa vahaa.

Oi onnellisuutta!

Tällä viikolla on toivon mukaan luvassa myös lisää kuvia tytön huoneesta sekä muualta huushollistamme ja kenties yksi ihana arvontakin. Saimme nimittäin puolentoista vuoden evakon jälkeen myös muut sängyt kiikutettua yläkertaan (toiseen, joskin hyvin keskeneräiseen huoneeseen), joten alakerta näyttää taas pitkästä aikaa siltä, että täällä on ihan nättiä! Oi onnellisuutta, jälleen kerran…

Tämä postaus jää kuitenkin suunnitelmista huolimatta tähän, sillä tietokone oikuttelee sen verran paljon; toivotaan, että koneeseenkin tarttuisi tämä onnellisuus, ja huomenna saisin jaettua sitä lisää teillekin!

We surprised our daughter by giving her her very first own room as a birthday present! She was so glad, and so was mum too! This is only a sneak peak to the room; I share more pictures about the room later on this week. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

8 kommenttia:

 1. Näyttää olleen mieluinen lahja. <3 Oikein suloinen huone ja tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti niin tytön kuin huoneenkin puolesta ;)

   Poista
 2. Voi miten ihana lahja, niin kaunis huone. Onnelliselta kyllä näyttää uusi omistajakin .)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; oli kyllä ehkä paras lahja, mitä olen / olemme ikinä antanut kenellekään, jos ei nyt lapsia lasketa lahjoiksi <3 Ja huoneen uusi omistaja oli kyllä todella onnellinen :)

   Poista
 3. Niin, piti vielä vinkata, että blogissani olisi sinulle pieni tunnustus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI kiitos tunnustuksesta! Olen ollut kovin huono vastaamaan näihin haasteisiin ja tunnustuksiin, mutta kovasti yritän tarttua asiaan lähiviikkoina! Erittäin ihanan asian äärellä tunnustus joka tapauksessa on, sillä mielestäni on niin kiva löytää juuri vähemmän tunnettuja ja tuoreita blogeja; niissä on luonnollisempi ja jotenkin henkilökohtaisempi ote monesti kuin pitkään suosiossa olleissa blogeissa. Pitääpä samalla tutustua siis myös blogiisi, ja muihin vinkkaamiisi blogeihin :)

   Poista
 4. Voi toista, aivan ihana fiilis varmaan kaikilla! Lapsen riemu on niin parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on; lapsi on niin suora ja rehellinen, näyttää tunteensa hyvässä kuin pahassakin - ja tässä ehdottomasti siinä hyvässä <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!