keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Our Family
Huh. Enpä muuta osaa sanoa. Marraskuun pimeys. Väsymys. Lapset kipeänä vuorollaan. Katkonaisia öitä.

Mutta pieniä piristyksiä arkeen tulee aina välillä ja yllättäen, kulman takaa. Kuten tämä perhetaiteilijan teos. Sanoisinko, että aika hieno. Isillä on hauikset kunnossa ja äidillä olkapäät hyvin treenattu. Ja ihan mekkokin päällä. Pojalta ehti naama hävitä; taisi poika tunnistaa itsensä kuvasta ja tunnustella, että olenko siinä todella minä.

Eipä tässä muuta. Piti tehdä postaus jouluvalmisteluista, mutta tämä tulikin sitten nopeammin. Nyt jos ehdin, siihen sen suunnitellun postauksen pariin.

Picture of our family made by unknown family artist. Daughter is little sceptic, but son thinks this is very good; looks like us!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

16 kommenttia:

 1. Ihana kuva. :) Tsemppiä väsymyksen kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja tänään oli jo selvästi parempi päivä. Kyllä tämä tästä; joulua kohti <3

   Poista
 2. Ihana kuva :) Tämä pimeys on kyllä uuvuttavaa, onneksi meillä ei ole sairasteltu kuitenkaan! Koitahan jaksella! Mielenkiinnolla odotan postaustasi joulu valmisteluista, jospa hiljalleen jokin inspis iskisi itsellekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. Inspis kaikkosi kyllä lumen sulamisen myötä, mutta ehkä sitä suuremmalla syyllä pitäisi sisällä luoda joulun tunnelmaa ;)

   Poista
 3. Täälläkin flunssa yrittää puskea taas päälle ja pienellä jo nenä vuotaa. Toivottavasti jättäisi meidät tällä kertaa. Viime viikolla satanut ensi lumi on jo poissa tämän päiväisen vesisateen vuoksi ja taas on niin pimeää. Tsemppiä sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin alkoi juuri sillä nuhalla, mutta meni kyllä tämä lenssu nopeasti ohi. Joten toivon mukaan teilläkin korkeintaan tätä samaa :) Ja kiitos; nyt lasten mentyä nukkumaan on taas ihmeen pirteä olo! ;)

   Poista
 4. Hieno kuva sekä taideteos! Pikaista paranemista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpä kerron taiteen tekijälle terveiset ;)

   Ja kiitos suuri; poika on onneksi jo parenemaan päin, samoin mies ja tytölläkin jo ohi. Eli jos minä säästynkin tällä kertaa tältä, olemme hyvinkin voiton puolella :)

   Poista
 5. Meilläki oli liitutaululla perhepotretti, silloin kun odotin tyttöä. Olin siis kuvassa melkonen pömppömaha. Kun tulin sairaalasta kotiin, oli kuvasta lähtenyt pömppis ja vauva piirretty tilalle. :) Myötätunto tsempit sinne ❤, uuvuttava marraskuu on onneks jo loppusuoralla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana! Mutta huh, onneksi mulla ei ole tuossa kuvassa pömppömahaa; vähänkö en jaksaisi...!!

   Ja niinpä; kohta on jo joulukuu!

   Poista
 6. Perhepotretit on parhaita :) Minä säästin pojan piirroksen, jonka teki pyynnöstäni isänpäivää varten. Pikkuveli siinä itkee ja isi on pituellaan, mutta silti se on ihana. Aika vähäistä, kun on vielä ollut kiinnostus piirtää ihmisiä.

  Ihanista pikkuisista arjen hetkistä sitä täytyykin yrittää imeä voimaa, kun muutoin ottaa päähän, väsyttää ja/tai on vastarintaa ilmassa. Pikaista paranemista sinne ja kiitos sähköpostista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten näkemys läheisistä on kyllä aika suora välillä ;) Ja kyllä; pienet ilot tässä on otettava hyvinkin koko sydämellä vastaan. Se helpottaa :)

   Poista
 7. Ihana potretti! <3
  Meillä flunssa takana, tänään saapui pienen neidin ensimmäinen hammas. Sitä onkin itketty muutama päivä ja tänään kiukuttu oikein urakalla :/ Tsemppiä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne hampaat saattaa kyllä olla aikamoisia kiukun aiheuttajia. Meilläkin itkettiin sitä tuossa flunssien välissä ;) On se hyvä kuitenkin, ettei kaikki iske samaan aikaan. Tsemppiä sinne; toivottavasti hampaita ei tule uusia ihan heti :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!