torstai 18. joulukuuta 2014

The Wallpapers on My Mind

Tapettikuvat: Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola


Täällä suunnitellaan jo jotain aivan ennen kuulumatonta; nimittäin ullakomme pintamateriaaleja! Tapetteja, laattoja, maaleja, sävyjä ja tunnelmaa… Voi mahtavuutta!

Olen pyöritellyt Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan tapetteja nyt useamman päivän putkeen - ja nyt ehkä päässyt lopputulemaan, joka näkyy yllä.

Vasemmalta oikealle: tapetti 1. eteiseen, 2. lasten leikkihuoneeseen, 3. lasten makkariin ja 4. aikuisten makkariin. Kaikissa vähän samaa tyyliä, mutta silti jotain erilaista? Aluksi mietin, että jokainen huone olisi erivärinen - myös lattioiltaan, mutta voi olla, että luovun kuitenkin suunnitelmasta. Tai sitten en; katsotaan miten käy…

Mitä tykkäätte? Sopivatko yhteen ja 1900-luvun alun talon henkeen?

INTOA Designin tossujen arvonnan voitto

Intoa Designin tossujen voittaja on arvottu, ja onnenarpa osui tällä kertaa Netta Anselmille! Voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse. Kiitos kaikille osallistuneille kommenteistanne sekä arvontajaoista; levittämällä arvontalinkkiä levitätte samalla tietoisuutta näistä ihanista pienistä yrityksistä Suomessa! Pieni suuri teko siis!

* * * * *

Our attic renovation has got on; we are now planning wallpapers, paints, tiles, accents and the atmosphere of the attic rooms! In the pictures wallpapers by Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola, which I have planned to different rooms there. What do you think: do they match to the old wooden house?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!