torstai 9. huhtikuuta 2015

Farm Keeper & Beanie Give Away

Nyt on navetta - iso sellainen - ja haravoitavaa - paljon sellaista…!


Tässä postauksessa ihan pieni ja lyhyt paljastus meidän kesäkodista, ja näiden huh niin keväisten tunnelmakuvien kunniaksi myös - oikeasti huh niin ihanan keväinen ... pipoarvonta! Kesäkodin etsintä / Looking for Old House -sarjahan (klik) on vielä kesken; ja minä edelleen pimitän täällä tietoa, minkälainen se kesäkoti sitten lopulta oli, jonka ostimme. Mutta koska elämämme pyörii tällä hetkellä niin vahvasti kesäkotimme ympärillä, ja nautin niin paljon kesäkotimme pihalla touhuamisesta, valjastin miehen ikuistamaan ensimmäiset haravointini tilapläntillämme. Ja raotan nyt pikkuisen teillekin tämän hetken tilannetta!Tässä kaksi paljastusta; tuo kuvissa näkyvän ränsistyneen näköinen rakennus on vanha ja itse asiassa todella iso navetta. Ja ostamamme kesäkoti on osa vanhaa tilaa, jonka pihapiiri koostuu useammista vanhoista rakennuksista. Olemme siis tilallisia! Toki ilman laajempaa metsä- tai peltoalaa. Mutta tilallinen kuulostaa niin hienolle, että täytyyhän sellaista sanaa käyttää...

Kesäkoti on tuonut elämäämme näiden parin viikon aikana hirmuisesti iloa ja onnea. Valitettavasti myös jännitystä, pelkoa ja ehkä vähän ahdistustakin. Tunnelmat ovat siis kahtalaiset. Kerron näistä ikävistä tunnelmista enemmän tuonnempana, ja keskityn nyt niihin ihaniin tunnelmiin; pihatöihin!

Kolmas paljastus: Pihapiirissä on valtavasti vadelmapusikoita, marjapensaita ja iso vanha omenapuu. Pajunkissoja ihan omasta maasta pääsiäiskoristeluihin, hih. Ja sinivuokkoja. Ihan valtavasti ruohon leikkaamista. Vanhoja, korkeita puita. Puissa kasvaa naavaa. Ilma on siis puhdasta. Ja mikä ihaninta kaupunkilaiselle ovat äänet; vain lintujen laulua ja muuten niin hiljaista. Ei liikenteen ääniä. Ja tähän mennessä vain yksi ohikulkija, joka lenkkeili tilamme ohi läheistä metsätietä pitkin. Todellinen rauhan tyyssija.Rauhan tyyssija. Ehkä kuitenkin vasta 10 vuoden päästä, sillä kyllä tekemistä riittää. Ei vain pihatöissä, vaan myös kaikissa tilan rakennuksissa. Mutta sen me ymmärsimme jo ostaessamme tilan. Ei kai sille vain voi mitään, että on tällainen työmyyrä; ei osaa olla paikoillaan ja nauttii, kun voi touhuta. Paheet kullakin…

Ja sitten: mitä minulla on päässä? No aivan ihana Tuunin ja Lorun pipo. Kuvan laatu piposta ei ole paras mahdollinen, mutta Tuunin & Lorun verkkokaupasta (klik) löydät tarkempia kuvia piposta (mies pitää opettaa ottamaan vielä lähikuviakin…). Mökkivaatetus on käytännöllisyyden takia ainakin vielä hyvin vaatimaton (takki siskoltani saatu noin 10 vuotta jo palvellut, housut kirppislöytö), mutta pitäähän emännällä olla jotain sievää päällä tilatöissään. Ja se on ollut tämä kaunis pitsikoristeinen pipo. Sain sen Tuunilta & Lorulta bloginäkyvyyttä vastaan, ja mikä parasta: nyt teillä arvon lukijoillani on mahdollisuus voittaa myös tällainen pipo - vapaavalintaisesti joko valkoisena tai mustana! Jos tykkäät tästä ajatuksesta, lukaisepa alla olevat säännöt ja toivon mukaan onni kolhaisee juuri sinua!

Tuuni & Loru pitsipipon -arvonta!
Arvostan Tuunin ja Lorun työtä, minkä takia lähdin mielellään heidän kanssaan blogiyhteistyöhön:

Ensinnäkin nämä kaksi rohkeaa pienyrittäjää ovat siitä esimerkillisiä, että he ovat yhdistäneet tänä keväänä voimansa ja loihtineet yhteisen vaate- ja asustemalliston. Mielummin yhdessä kuin yksin; kyllä!

Toiseksi tuotteet ovat kauniita; pitsi ja romanttisuus ovat - edelleen - minun juttu!

Kolmanneksi ekologisuus; yritykset ovat käyttäneet tähän asti ja käyttävät myös yhteisessä mallistossaan vastuullisia materiaaleja - ja tuotteet valmistetaan kankaita myöten pääosin Suomessa. Tämän kevään mallistossa on käytetty Pure Waste Textilesin trikoota (klik), joka on nimensä mukaisesti kierrätetystä tekstiilistä valmistettua kangasta. Hieno suomalainen innovaatio muuten, jos et tiennyt?!

A r v o n t a

Ja nyt sain siis Tuunilta ja Lorulta pitsipipon (klik) teille arvottavaksi! Pipo on aivan ehdoton nyt keväällä; lämmittää sopivasti pienessä viimassa, mutta ei ole silti kuuma. Ja ainakin tämä musta versio on todella monikäyttöinen; käytän tätä niin mökillä pihahommissa tuulipuvun kera kuin kaupungilla käydessäni fiinimmän takin kanssa. Ja pipo on sen verran ohut, että uskon tämän olevan sopiva myös kesäkeleissä, kun haluaa suojautua auringon paahteelta. Itse tykkään myös siksi, että paksut hiukseni mahtuvat pipoon; niin kiinni kuin aukikin ollessaan.

Tästä saat yhden arvan: Vieraile Tuunin & Lorun verkkokaupassa (klik) ja kerro kommenttiisi kaupan tuotteista ehdoton suosikkisi. En huomioi vastauksia, joissa tuotetta ei ole mainittu. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jos kommentoit anonyymina.

Tästä saat toisen arvan: Olet kirjautunut lukijakseni (blogger, g+, instagram, facebook, blogilista tai bloglovin). Kerro kommentissasi, mitä kautta olet lukijani.

Tästä tuplaat edelliset arpamääräsi, eli jos et ole lukija, saat 2 arpaa / jos olet lukijani saat 4 arpaa: Jaa tämä arvonta omassa blogissasi (esim. sivubanneriin), facebook-sivuillasi (esim. jakamalla minun facebook-päivitykseni aiheesta facebookissa) tai instagram-tililläsi (repost-ohjelmalla jaat minun instapostauksen) samana päivänä, kun jätät vastauksen alle! Varaudu myös todistamaan, että olet jakanut päivityksen, jos facebook-sivusi tai instagram-tilisi ei ole julkinen (neuvon tässä tarvittaessa, kun ja jos tarve vaatii).

Muista kertoa, kuinka monella arvalla olet mukana! Parhaimmillaan sinulla on siis neljä arpaa.

Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy 26.4.2015. Arvonnasta kuulutetaan täällä blogissa tämän jälkeen ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Jos voittajalta ei saada vastausta viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uusiksi. Arvontapalkintoa ei toimiteta ulkomaille.

EDIT: Arvonta on päättynyt!

P.S. Edellisen Design Paletin Kaarna-pussukan arvonnan voitti nimimerkki Ansa Maria! Voittajaan otettiin arvonnan päätyttyä yhteyttä, ja palkinto on jo toimitettu hänelle. Kiireiden takia unohdin asiasta kuuluttaa täällä blogissa!
In the picture you see our "new" cow shed (without cows) and on my head beanie by Tuuni & Loru! I admire product of Tuuni & Loru; romantic style with responsible production! 

G i v e A w a y

Tuuni & Loru wanted to give one lace beanie to giveaway! Just visit 
Tuuni & Loru's web shop and write on comment box your favorite product in their collection. If you are registered as my reader (blogger, g+, instagram, Facebook, bloglist or bloglovin), you get another lot. If you share the giveaway with link and picture in Facebook, in Instagram or in your blog, you double the number of  your lots. Remember to mention about the number of lots and also your email, if you comment as anonymous. The give away starts now and ends 26.4.2015. The beanie will be delivered only in Finland._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

28 kommenttia:

 1. Niin ihana pitsipipa tykkäisin kovin:)
  PLNT garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 2. Olisi tosi kaunis pipo
  marietta.sjoblom(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa että näihin sun arvontoihin jää osallistumatta koska säännöt on liian monimutkaiset ja vaikeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei… Yritän muokata noita sääntöjä, jos niistä saisi paremmin selkoa! Ja jätän vaikka sen linkin pois; onko se vaikea? Antakaa toki palautetta muutkin, jos on vaikeaa! Ylemmät kommentoivat eivät hekään tainneet lukea sääntöjä - tai sitten kirjoitin ne todellakin tosi epäselvästi! Jos luet tämän Pirjo, kommentoi, auttaako täydennykseni ollenkaan? Päivitän mahd. pian!

   Poista
  2. Nyt korjasin sääntöjä, ja laitan tähän vielä sulle henk koht ohjeet, jos haluat osallistua + kiva olisi, jos kommentoisit auttavatko yllä olevat ohjeen muutoksen yhtään sinua :)

   Eli käy yrityksen verkkosivuilla ja kerro kommentissa, mikä on suosikkituotteesi. Saat yhden arvan.
   Olet lukijani, joten saat toisenkin arvan.
   Ja jos jaat tämän postauksen esim. omassa blogissasi, tuplaat edelliset, eli sinulla on neljä arpaa.

   Ja sinut saan kiinni, koska olet rekisteröitynyt lukija, eli riittää, kun kerrot kommenttiboxiin suosikkituotteesi, kerrot, että luet blogiani bloggerin kautta (vaikka tämän kyllä hyvin tiedänkin :) ja kerrot kuinka monella arvalla olet mukana.

   Toivottavasti auttoi <3

   Poista
 4. Onnea onnea tilallisille ❤️ En malta odottaa, että näytät enemmän ;D leppoisaa päivää sulle!

  VastaaPoista
 5. No eihänpäs ole liian vaikeat säännöt! Puhelimella säätäessä linkittäminen saattaa olla hiukan hankalaa, mutta ei muuten. Itse en vain oikein jaksa instassa jakaa mitään. :D Nuo linkittömät eivät vain jaksa lukea sääntöjä kunnolla. Kunnon säännöt poistaa hupiosallistujat, jotka eivät lue blogia, vaan osallistuvat vain kilpailuihin.
  http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126042-pitsipipo-musta Mutta tuo musta pipo on kyllä suosikkini! Hiukan girly, muttei kuitenkaan liikaa. :) Muut vaikuti hiukan liian tyttömäisiltä makuuni. Ja kahdella mukana! Olen lukija bloggerin/instan/facen kautta. :)
  Sekä ONNEA kesäkodista, nyt jo näyttää mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla Nelly. Poistin sen linkin, mutta teen arvonnoista tosiaan sen takia "vähän työläämmät", että osallistujat tutustuisivat yrityksen tuotteisiin, sillä lahjoittavathan he tuotteen arvottavaksi - eli saavat vähän vastinetta lahjoitukselle :) Tuo pipo on tosiaan juuri sitä, miksi sitä kuvailit; tuo kivaa neitimäisyyttä ihan jo tällaiseen tuulipukuluukkiin ;) Mutta toisessa asuyhdistelmässä on taas jotain enemmän <3 Onnea arvontaan ja kiitos onnitteluista!

   Poista
 6. http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126147-reppu-harmaa
  Ihana reppu! :)
  Kahdella mukana arvonnassa!
  jotaintekemista @ gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tämä reppu on niin kaunis:
  http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126048-reppu-musta
  Mukana kahdella arvalla. Olen lukija bloggerin kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Oih, kuulostaa aivan ihanalta pihapiiriltä! :) <3 Mulla sormet syyhyäisi jo pihahommiin, mutta meillä on vielä hieman lunta, pöh.

  Mä ihastelin Tuuni & Lorun Instagramissa jo tätä reppua: http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126147-reppu-harmaa, joten valitsen sen suosikikseni. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 9. Mukana yhdellä arvalla. Kyllä suosikkini on tuo musta pitsipipo:
  http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126042-pitsipipo-musta
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Lukija olen ja jaonkin vasepuukissa :)
  http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126975-pitsi-kukkaro

  Ihania vilautteluja, millon päästään sisälle käymään? :D

  VastaaPoista
 11. http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126147-reppu-harmaa tämä on ihana. kaksi arpaa.
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Puuteripinkki kännykkälaukku.
  Kahdella arvalla mukaan <3

  VastaaPoista
 13. Neljällä arvalla mukana :)
  Suosikkini on tämä ihanainen pitsipipo: http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126042-pitsipipo-musta
  Luen Bloggerin ja Facebookin kautta. Facebookissa tykkään ja jaoin julkisesti nimelläni Elise H...

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126945-pitsi-laukku
  Kaikki laukut olivat tosi ihania!

  Kahdella arvalla mukana, seuraan Bloglovinin kautta :) cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Tytön pouta-mekko oli ihana. Olen kirjautunut instan kautta ja mainostin facessa kilpailua. Eli neljä arpaa. T. Marjut L.

  VastaaPoista
 16. Polkadot nappikorvikset on suosikkini. Lukijana kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 17. Pitsi -laukku, mustavalkoinen: http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126973-pitsi-laukku on ihanin ja blogger-lukijana kahdella mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 19. suosikkituote Raita - laukku, musta, lukijana bloggerin kautta ja jaettu fb kautta. 4 arpaa
  kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 20. Heips! Olen lukija facebookissa ja jaoin fb kautta juttusi. Ihanalta kuulostaa sun farmipuuhat! Mun.suosikkeja on kaikki pitsi-laukkuvärit, mut yksi valittava joten...http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126949-pitsi-laukku
  4 arvalla mukana :-) tuija.hyrskylahti@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Yhdellä mukana :) Puuteripinkki pitsilaukku eli tämä http://www.tuunietloru.fi/fi/tuote/2126945-pitsi-laukku on suosikkini.
  t. Nelliina
  nelliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 22. Musta Raita-reppu on aivan ihana! Osallistun kahdella arvalla ja luen bloggerin kautta :)

  VastaaPoista
 23. Ihania juttuja. Yhdellä mukaan. Ja toi musta pitsipipo on valintani. Myös kännylaukku olisi kätevä ja nättikin. Anne
  annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Suosikkini on tuo nimenomainen pitsipipo :) Yksi arpa. marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!