maanantai 2. helmikuuta 2015

Our Friendship Will Last Forever - or Will it? + Funky Homo sapiens Discount CodeYstävyys. Monesti postaus syntyy kuin itsestään, mutta kun päätin kirjoittaa ystävyydestä, iski jumi. Mistä aloittaisin, mihin keskittyisin ja miten lopettaisin? Ystävyys on kasvattanut vuosi vuodelta lonkeroitaan, ja äitiyden ja puolison löytymisen myötä lonkeroita on tullut vain lisää. Hyvin vahvoja lonkeroita. Jotenkin myös pelottavalla tavalla. Minulla on kaikki niin hyvin; niin paljon lonkeroita turvaamassa elämääni. Mitä jos jotain tapahtuisi, ja jokin lonkeroista katkeaisi…?

Lonkeroiden katkeaminen on nyt tullut muutamana yönä mieleen. Flunssan myötä olen nähnyt painajaisia öisin. Ja painajaisissa lonkeiroita on katkennut. Vaikka tiedän, että ne ovat unta vain, ovat ne oman mieleni tuotteita. Huolettaako minua jokin? Tunnenko syyllisyyttä jostain? Vai ymmärränkö nyt enemmän? Arvostanko enemmän? Ja pelkäänkö sitä kautta enemmän?Jatkuva kiire ja väsymys. Tuntuu, että en pysty antamaan tarpeeksi aikaa läheisilleni, ystävilleni. Tiedän, että suurin osa ymmärtää tämän. Kuten he ovat mielessäni, olen minä heidän mielessään - vaikkei toisistamme kuultaisikaan kuukausiin.

Puoliso; hänkin ymmärtää. Mutta riittääkö ymmärrys kuinka pitkään. Niin moni eroaa. Miksi? Mitä voisin tehdä paremmin? Paljon, nyt kun mietin. Kuinka paljon voisin enemmän halata häntä? Kuinka paljon useammin voisin kertoa hänelle, että arvostan häntä? Kuinka paljon enemmän voisin vain jäädä hetkeen; istua vieressä, kuunnella, nauraa - antaa pyykkikasojen odottaa? Ihan vain siinä arjen keskelläkin, kuinka paljon enemmän voisin antaa hänelle?

Mutta lapsi; hän ei ymmärrä. Lapsi ei ymmärrä, ettei äidillä ole aikaa. Lapsi tarvitsee aikaa ja läheisyyttä. Keskustelukumppania, leikkikaveria, lohduttajaa, opettajaa, ystävää nimeltä äiti, joka on saatavilla ja auttaa, tukee ja turvaa, kun lapsi sitä tarvitsee.

Monesti Ystävänpäivien ja muiden juhlien sanoma hukkuu kaiken kaupallisen ja traditionaalisen juhlinnan taakse - myös minulla. Nyt pysähdyin kuitenkin tämän blogijutun kirjoittamisen ansiosta miettimään, mitä muuta voisin tehdä? Mitä voisin ihan vain siinä arjen pyörityksen ympärillä tehdä paremmin? Mitä tuumitte; olisiko hyvä teema tälle ystävänpäivän vietolle?Kuten edellisestä voitte vetää johtopäätökset, tulen tulevina vuosina varmasti vieläkin enemmän panostamaan perheeseeni. Muut sukulaiset ja ystävät säilyvät sydämessä, vaikka panokset väkisinkin pysyvät pieninä. Mutta jos vain ehdin, tulen muistamaan heitä pienin teoin. Varsinkin kauempana asuville sukulaisille ja ystäville tämä teko on helposti toteutettavissa lähettämällä postissa kortti tai pieni, juuri hänelle suunnattu lahja.

Tiedättekö tunteen? Kun kortin tai paketin saamista ei osaa odottaa? Sellainen tulee ihan yllättäen? Ystävältä tai sukulaiselta. Pieni viesti mukana. Kortti taikka lahja selkeästi mietittyä sinua ajatellen? Olen näitä silloin tällöin saanut - ja olen tämän itsekin tehnyt muutaman kerran; lähettänyt kortin tai pienen lahjan - ja kirjoittanut siihen lyhyesti kuulumisia tai miksi juuri tämän lahjan halusin hänelle lähettää. Kuinka paljon kortin ja lahjan saajat ovatkaan ilahtuneet, ja itsellekin on tullut äärimmäisen iloinen mieli.

A l e k o o d i

Funky Homo sapiensin verkkokaupassa (klik) on kortteja sekä pieniä ja vähän suurempiakin lahjaideoita ystäville. Valikoimassa on mm. Polkka Jamin, Nouseva Myrskyn, Saana ja Ollin sekä Andy Eats Only Candyn tuotteita - mainitakseni, koska ovat minun suosikkejani! Monet tuotteet tuovat hymyn huulille; ovat niin värikkäitä, iloisia ja positiivisia; juuri sopivia Ystävänpäivän teemaan. Ja nyt saat ystävänpäivän kunniaksi 14.2.2015 asti koodilla "MrsSinn" verkkokaupasta 25 prosentin alennuksen!Kuvissa / meidän kodissamme seikkailee Funky Homo sapiensin Funky Bambi (klik), jonka annoin Miinalle joululahjaksi. Kun Miina näki tämän joulupukin tuoman bambin uuden sängyn päällä, ei hän nähnytkään uutta sänkyä. Kaikki huomio meni tähän suloisuuteen.

Mikä oli kiellettyä ja saavuttamattomissa lapsena, säilytti myös kiinnostuksen. Niin ainakin minulla. Niin tämäkin bambi. Funky Bambi on nimittäin pehmoveistos, koriste. Säilytämme sitä ylhäällä, katsellen ja ihaillen. Ja Miina jaksaa ihailla sitä, vieläkin. Olen kuitenkin henkisesti varautunut tilanteeseen, jossa Miina ottaa bambin käyttöönsä joskus salaa leikkeihinsä, ja bambi joutuu mummu-kirurgin korjattavaksi. Bambi on suunniteltu ja valmistettu käsityönä Suomessa, kuten kaikki Funky Homo sapiensin tuotteet.

P.S. Ajatukset ystävyydestä oli näemmä helpompi jäsentää lonkeroina. Tarkennuksena loppuun siis, jos vaikutti epäselkeälle: Lonkero = Ystävyys.

P.P.S. Helsinkiläisille ja siellä matkaaville: Funky Homo sapiens on avaamassa myymälän osoitteeseen Aleksanterikatu 26 helmikuun alussa. Valikoimassa paljon ihanaa; verkkokaupan ihana valikoima on tälle vasta alkua!

P.P.P.S. Funky Bambin seikkailut kodissamme jatkuvat ainakin yhden jakson verran; niin söpöjä kuvia sain tallennettua viikonloppuna kameraan tästä kaverista kodissamme, etten tohdi kovalevylle niitä jättää. Saan näin pitkästä aikaa vähän sisustusjuttujakin mukaan blogiin!

Ja P.P.P.P.S. Bambi on saatu bloginäkyvyyttä vastaan. Lähdin tähän blogiyhteistyöhön mielelläni, sillä Saia Funky Homo sapiensista on niitä parhaimpia esimerkkejä ystävällistä ihmisistä, ja mikä siis paremmin sopiikaan ystävänpäivän teemaan kuin ystävällisen ihmisen yrityksen tuominen laajemmalle yleisölle nähtäväksi? Kiitos Saia!Friendships have grown into new dimensions after I found my husband and we got our own children; I sometimes feel very vulnerable - maybe because everything is so well. But at the same time I feel I can't give enough to my family, relatives and friends. This week I have had nightmares where I have lost important friends around me. Maybe the dreams were a wake up call for me to ponder what I might be able to do better. 

For now on I will give more time and attention to my family and have a better conscience about it - although it might mean that I might not have time to do home work or have as much time to other friends as earlier. But I will accept the facts, because the time is limited. Other friends are still there and I will surely remember and think about them. I will try to remind myself, that also the little things can cause big delights in emotion-wise. For example a card or a little present via post to a friend, who lives too far to meet often. 

D i s c o u n t  C o d e

Funky Homo sapiens web boutique (click) offers you great cards and present ideas to ones friends. You have a change to have 25 % discount at the boutique by using a discount code "MrsSinn" at the checkout. I recommend: click and see, what lovely products the shop has to offer! Great selection of Finnish design! For example the Bambi in the pictures is from that wonderful web boutique.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!