tiistai 26. toukokuuta 2015

Playing Cards Upside Down

Tilanne on: Pelikortit sotkussa.

Niin monta asiaa, mitä pitäisi tehdä. Häiden järjestely, kesäkodin pihatyöt ja remontit, kotihommat, yläkerran remontti, lapsien hoito, ja olisihan se joskus kiva hengähtääkin; viettää aikaa ystävien ja sukulaisten kanssa - tai vain olla ilman huonoa omaa tuntoa.Mitä sitten teen, kun vapaa hetki koittaa, eli Mooses nukkuu ja Miina on päiväkodissa? Katson kelloa, kun Mooses nukahtaa. Aikaa on ehkä puoli tuntia, ehkä pidempään. Mistä aloittaisin? En osaa päättää. Mitä ehdin tehdä? En tiedä, kun en tiedä, kuinka pitkään päiväunet kestävät. Keitän kahvit ja luen muutaman blogipostauksen. Ja mitä sitten tapahtuu? No Mooses herää. Tai sitten jatkan kirjoittamaan omaa blogipostausta. Enkä tee mitään "järkevää".

Pelikortit ovat siis sotkussa; en tiedä, mistä aloittaa. Pää lyö tyhjää: Mitä minun pitäisi tehdä?, mietin, kun tilaisuus koittaa. Mikä on tärkeintä? Pää lyö tyhjää. Ahdistun. Stressaannun.Mutta hyvä ystävä; kallistakin kallisarvoisempi. Ystäväni tuumasi: "Ei se haittaa, jos sun pelikortit ovat sotkussa; pääasia, että oot saanut elämääs loistavat kortit."

Niin totta. Mulla on aivan mahtavat kortit. Tosiasia on kuitenkin myös, että nyt on järjesteltävä pelikortteja. Päätin tehdä listan asioista, jotka tuottavat ahdistusta. Listalle tulevat ainakin hääkutsujen tekeminen ja lähetys - hääkuvaajan etsiminen - kellarin kodinhoitotilan siivous.

Helpottaisiko? Ja olenko ainoa, joka on loistavien pelikorttiensa kanssa - mutta aivan hukassa? Miten saada ne järjestykseen? Varsinkin tilanteessa, jossa olet väsynyt - ja tuntuu, että aikaa ei riitä edes näihin ajatuksiin, joita tässä jäsentelen.

Kuvassa kesäkotimme eteinen, toisen kammarin muovimattojen alta paljastuneet kuivat vanhat sanomalehdet, ullakon kesähuone ja kuivauskaappi. Kuvakulmat hyvin rajattuna hävittäen ympärillä olevan sotkun. Kuvaterapiaa parhaimmillaan?


I have just the right one playing cards - but they are at the same time just so upside down. I decided to list the things, which worries me most. Maybe it helps me starting to do things - now I just worry without doing anything.


The pictures are from our summer home; the angle of views are pretty - around of these the views are not so pretty; the best picture therapy ever?_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!


2 kommenttia:

 1. Ihan kuin itse olisin kirjoittanut eli kyllä samalla tavalla on sotkussa. Sieltä löytyi myös ajatuksenjyvänen siitä, mikä vanhassa remonttikohteessa on pahinta. Eli se omatunto, kun aikaa on kroonisesti liian vähän. Ei osaa sitten enää vaan olla, koska se on ajanhukkaa. Vaikka pitäisi juurikin antaa itselleen niitä hetkiä ilman mitään tekemistä/ohjelmaa yms. Itsellä tuppaa karkaamaan välillä harrastustenkin kanssa siihen, että (käsityö)ideoita on niin kovasti, että ahdistaa, kun ei ole aikaa niitä toteuttaa ja sitten, kun kerrankin saa vaikka lapset hoitoon yms, niin ei tiedäkään mitä aloittaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; ja kun luonne on sellainen, että kaiken pitäisi olla heti valmista, eikä malttaisi odottaa ;) No onneksi olen koulinut itseäni jo tässä suhteessa paljon.

   Pitää vain tosiaan päättää, mikä on tärkeintä ja tehdä ne ensin pois alta; jospa se auttaisi tätä sekameteliä ;)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!