keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Testing Organic Cosmetic, Mádara Herbal DeodorantOlen kevään aikana siirtynyt käyttämään montaa uutta luonnonkosmetiikkatuotetta, mutta ajan puutteen vuoksi kirjoittelut näistä ovat jääneet vähiin. Jos samat kiireet jatkuvat, keskityn vain niihin tuotteisiin, jotka ovat tuottaneet todellisen wau-efektin. Kommenteissa saatte toki kysellä, jos olette nähneet kuvissa vilahdelleen myös muita tuotteita, joista en ole kuitenkaan kertonut tarkemmin.

Tätä voin täydellä sydämmellä suositella: Mádaran Herbal deodorantti (klik)! Miten päädyin tähän?

Yksi päivä salilla polkiessani luin naisten lehdestä yleisesti deodoranteista ja niiden sisältämistä ainesosista. Jutussa puhuttiin alumiiniyhdisteistä, joiden terveysvaikutuksista kiistellään. Vinkattiin sen jälkeen ainakin välttämään alumiiniyhdisteisen deodorantin laittamista kainalokarvojen ajelun jälkeen.

Nieleskelin jutun sisältöä, ja kotiin päästyäni kiiruhdin vessaan lukemaan käyttämäni Rexonan ainesosia. Siellä luki jo toisena ainesosana Aluminium Chlorohydrate.

No. Mitä ajattelin? No sitä, että mun hiki kyllä haisee niin pahalle ja voimakkaalle, ettei mitkään luonnon pöperöt siihen auta. Kuin taivaan lahjana samalla viikolla Kemikaalicoctailin blogissa ilmestyi juttu Nooran suosikkituotteista luonnonkoskemetiikan osalta - ja siellä komeili Mádaran yrttideodorantti. Vieläkin epäröin, mutta kun Noora kirjoitti, että tämä on oikeasti ollut myös tehokas - toimii myös vaikeissa olosuhteissa - aloin oikeasti jo harkita asiaa. Ja kuin toisena taivaan lahjana ihan pian siitä luin Lähiömutsin blogista juttua Mádaran tuotteista, päädyin jo verkkokaupan puolelle. Uutena asiakkaana sain sieltä vielä 15 prosentin alennuksen ostoksista, joten ostin isomman satsin saippuoita, deodorantin sekkä Pihlaja-voiteen.

Ja miten kävi? Voitte varmaan jo arvata, että TODELLA hyvin! Rexonaa heiluttelin kainaloon aiemmin useamman kerroksen. Madaran yrttideodoranttia vain eestaas per kainalo - ihan vain siksi, että on sen verran kallista, että ajattelin kokeilla, riittääkö vähempi huitelu. Ja riittää. Ei ole haissut hiki. Deodorantti ei haise ikävälle, ei edes hikoillessa. Eikä jätä ikäviä valkoisia läiskiä vaatteisiin.

Voin siis suositella! Ja jos haluatte lukea lisää deodoranttien ainesosista / terveysvaikutuksista, tämä juttu (klik) ainakin avaa jo jonkin verran silmiä asiaan. Ja deodorantista vielä sen verran, että tuote on valmistettu Latviassa. Tuotteen ainesosat ovat 100% luonnon tuotteita; 14% luomuviljeltyjä tuotteita.

Ja vielä ale-vinkki: löysin tänään kyseisen deodorantin Hyvinvoinnin tavaratalosta (klik) alennettuun hintaan kanta-asiakkaille, mistä tämä pikainen juttukin sitten lähti liikkeelle. Ihastuin kyseiseen verkkokauppaan etsiessäni hyvää kasvovoidetta; täältä löytyi hyvä valikoima luonnon kosmetiikkaa ja lisäksi hyvä valikoima ekologisia puhdistusaineita ja vaikka mitä. Ja nyt sunnuntaihin asti kaikki tuotteet ovat lisäksi 15 prosentin alennuksessa.

Eli summa summarum: kirjoitin tämän tekstin, mutten vieläkään ole tehnyt tilausta. Toivottavasti en nyt unohda sitä, sillä Mooses-kulta päätti juuri sopivasti päiväunensa…

I have tested now about two months this Mádara Herbal Deodorant (click). I think it is very effective - and do not include any aluminum compounds. Hyvinvoinnin tavaratalo (click) offers now this deodorant at cheap price (click).
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

 1. Tosi tärkeää asiaa! Luin hiljattain siitä, että deodorantin alumiinillä on löydetty tutkimuksissa yhteys rintasyöpiin!! Ihan kauheaa! Ja todella järkeen käypää jos ajattelee, että rintarauhasia on kainalossa. Oletko kuullut täysin suomalaisesta EkoPharmasta? Yritys tekee suomalaista luomuluonnonkosmetiikkaa. Pääsen itse kokeilemaan niitä pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi kauheaa… Mitä enemmän luen ja tiedän, sitä kauheammalle tuntuu, mitä kaikkea me vain kaikessa tietämättömyydessämme vain käytämme - ja seuraukset voivat olla vaikka mitä.

   Olen kuullut EkoPharmasta, mutten ole käyttänyt. Sun pitääkin kirjoitella kokemuksia, ja otan itsekin testiin, kun tulee seuraavaksi lisätarvetta kosmetiikkaosastolle :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!