sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Our Baby Boy Is Here!

Tässä hän on: poikavauvamme kahden päivän ikäisenä - viettämässä ensimmäistä kokonaista päiväänsä omassa kodissaan. Koti, joka oli suhteellisen kylmä kotiintulopäivänä, sillä hänen äitinsä ja isänsä viettivät edeltävät neljä päivää pääosin sairaalassa; odottaen, että pienokainen tulisi tähän maailmaan lapsivesien mentyä ja lopulta synnytyksen merkeissä. Ja juuri näinä päivinä myös Turussa mittarit laskivat pakkasen puolelle. Kotimme ehti jäähtyä, kun tulisijoja ei lämmitetty - mutta onneksi kotona odottivat myös lämpivät vauvan vaatteet, joita äiti oli hankkinut etukäteen juurikin puutalon talvea ajatellen - edellisestä vauvavuodesta viisastuneena.

Lämpimän Ruskovillan unipussin lahjoitti Putiikki TaruLiina blogiyhteistyön merkeissä. Ihanan lämmin, mutta samalla myös pehmeä ja joustava; ei siis perinteisten villavaatteiden kankeutta, mutta villavaatteiden lämpö kuitenkin! Ja Ruskovillan tuotteet valmistetaan Suomessa, mikä on tietenkin aina plussaa. Muut kuvassa näkyvät vauvan varusteet ovat edellisen äitiyspakkauksen saldoa - ja vieressä valvova Pentikin lammas ensimmäisiä tuliaisia, joita pienoinen sai.

Nyt sunnuntaina eletään vauvan neljättä elinpäivää. Päivät ovat menneet kuin sumussa; onnellisessa sumussa. Sumua on täydentänyt ulkoa kantautuva sateen ropina, hämärät päivät ja pimenevät illat.

Olen antanut sumulle vallan; nauttinut siitä, että päivät menevät vauvan ehdoilla eteenpäin. Nukkunut, kun on ollut mahdollista - sytytellyt kynttilöitä, kun on hämärtänyt - valvonut, kun on pitänyt valvoa.

Arkea ovat helpottaneet isovanhempien ja lapsen isän apu esikoisen kanssa. Esikoista kohtaan koen välillä sääliä, sillä aika ja voimat eivät riitä tällä hetkellä hänelle kuten ennen. Mutta ehkä hän on kuitenkin pienessä viisaassa päässään ymmärtänyt tämän, sillä kaikki on mennyt hänen kanssaan todella hyvin. Hän seurailee vauvaa kiinnostuneena ja pussailee häntä turvallisen etäisyyden päästä. Yksi varoitus ja varoituksen aikaansaama itku auttoi; sen jälkeen isosisko on osannut varoa pientä ja tutkailee pikkuveljeään nyt rauhallisemmin ottein.

Ruskovillan unipussista muistan muistuttaa teitä arvonnasta, joka on blogissa käynnissä vielä lokakuun loppuun asti. Voit voittaa arvonnassa 30 euron arvoisen lahjakortin Putiikki TaruLiinaan, jonka valikoimassa paljon myös vauvan ja lasten tuotteita. Kurkkaa arvontapostaukseen tästä: klik!

Back to Real Life: Esikoinen heräsi päiväuniltaan - joten siirryn takaisin "sumuun" - ja palaan taas asiaan sopivan tilaisuuden tullen. Instagrammissa päivityksiä tiheämmin, joten kurkkaa toki sinnekin (klik), jos olet sinne kirjautuneena!
Our Baby Boy got born five days ago - and arrived home, when the autumn turned to winter here in Southern Finland. Our old wooden house was cold, because we stayed four days in hospital waiting the baby to come - and could not warm the fire places. But lucky him! Her mum had prepared this time right; warm clothes were waiting him at home. For example this Ruskovilla's sleeping pag, which is made of marino wool in Finland - soft and feels so nice! I got the sleeping pag from Boutique TaruLiina (blog cooperation); remind the lottery, where you can win present card of 30 euros to this wonderful boutique! To the lottery post here: klik!


14 kommenttia:

 1. Suloinen pieni mies :)
  Ja aivan ihana kehto
  Mukavaa alkavaa viikkoa teille!
  Haleja Erica

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea onnea pikkuruisesta miehestä! Hän siis syntyi torstaina? ..silloin meidän mies täytti 2 vuotta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! Ja syntyi keskiviikkona, ihan illalla; lasken vuorokausia vielä tuntien tarkkuudella - ja meniköhän se silti oikein… ;D

   Poista
 3. Tuli poikavauva tuulen kainalossa,. tähtisateen takaa, pian herttaisia hymyjä. hän ympärilleen jakaa.

  Paljon Onnea!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienesta suloisesta!
  Nautinnollista aikaa kotona pienten kanssa....

  VastaaPoista
 5. Voi suloisuuden huippua<3 Meillä on myös isosisko ja pikkuveli - yhdistelmä on kyllä aikas ihana vielä edelleenkin lasten ollessa jo isoja. Onnitteluhalit koko perheelle ja ihanaa vauva-aikaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että yhdistelmä toimii ;) Kiitos onnitteluista <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!