perjantai 29. huhtikuuta 2016

Keväinen aamu torpalla // Sring morning

Aamut torpalla ovat parhaita - varsinkin silloin, kun onnistun nousemaan sängystä ja hilpaisemaan ulos ilman, että pikkumies herää. Hän on kuin äitinsä; aamuvirkku.

Viime viikonloppuna oli se aamu; aurinko oli nousemassa, ja linnut pitivät mahtavaa konserttiaan ympärillä. Muuten aivan hiljaista.

Päästäänköhän tulevana viikonloppuna juomaan aamukahvit ulkona, keinussa? Keinun kohdalle paistaa aamuaurinko - ja juuri tuohon keinun paikalle olemme suunnitelleet ruokailuryhmääkin. Kenties joku vuosi sitten syömme aamupalankin siinä.

Alla siis pitkästä aikaa jatkoa youtube-kanavallani; ei puhetta, ei sanoja, vain linnun laulua ja hiljaisuutta. Ehkä tällaiset videot ovatkin mun juttu, heh!Videoclip; last saturday morning at our cottage. Spring and the beautiful songs by forest birds. These are things I love at the springtime!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana paikka! Ja tuo pelkkä linnun laulu, jotain niin rentouttavaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on - ja näin aamulla yksin sen vielä kuulee ;)

   Poista
 2. Ihana möksä♡ Aamut on parhaita, aamut maalla, rauhalliset aamut maalla.;)

  VastaaPoista
 3. Aamut on kyllä parhaita, etenkin maalla, ja etenkin kesällä! <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo teidän torppa ja linnunlaulu, tuota hiljaisuutta kaipaan kyllä kovasti! Mikään ei ole sen ihanampaa kuin nauttia aamukahvi rauhassa linnunlaulua kuunnellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; aamukahvi rauhassa on kyllä tässä tilanteessa niin luksusta (toisin sanoen sellaisia hetkiä ei juuri ole), mutta kyllä sekin hetki vielä koittaa - - ja sitten varmasti kaipaileekin niitä aamuja, kun pikkutassut hyörii ympärillä ja kuka milloinkin kaipaa syliin ;)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!