tiistai 28. marraskuuta 2017

Remontin keskellä // In the middle of renovationSyy, miksei täältä mitään kuulu, on se, että täällä viimeistellään viimein kaupunkikotimme remonttia - ja pistetään paikkoja kirjaimellisesti kuvauskuntoon! Vapaa-aika kuluu hujauksessa yhtälössä, johon kuuluvat lapset, remontti, työssäkäynti ja opiskelu - niin ja jouluvalmistelut tietenkin tähän päälle. Sanomattakin selvää, että blogi on jäänyt nyt vähän ahtaalle. Ajattelin kuitenkin laittaa yhden otoksen aikaansaannoksistamme; kuvan "uudesta" sängystämme. Makuuhuonekin alkaa näyttää siis kivalle; nyt patjat lattialla ja sängynpäätynä ovat viimein historiaa.

On siis rakennettu sänky vanhasta puusohvasta, korjattu vessan vanhaa lipastoa, maalattu listoja, kaappia, pianoa ja vähän lattiaakin, viimeistelty portaiden rakenteita, asennettu ilmanvaihtoräppäniä, asennettu listoja puuttuvilta osin, maalattu kaakeleiden saumoja ja tulevana viikonloppuna vielä portaiden maalaus ja sen jälkeen listat paikalleen.

Sitten pikasiivous sekä ehostus joulukuosiin ja voimme toivottaa odotetut vieraat kylään!

Kerronpa näistä sitten lisää tuonnempana - ja toivon mukaan nyt joku joulukuun jouluinen postauskin tulossa. Pysykää siis kuulolla; en ole missään nimessä unohtanut teitä! Ja suuri kiitos taas edellisen postauksen moniin kommentteihin; olen niistä jokaisesti erityisen kiitollinen. Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijat!

We are in the middle of renovation - but now for a change in our city home. We have finally started to finish the renovation, which started here about ... seven years ago...! OMG - but now I think we are going to do this. The motivation is high, because one talanted photographer and one nice journalist is coming here soon. Oh, I am so excited!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

16 kommenttia:

 1. Ihana sänky♥ Onpa siellä puuhattu monenlaista - toivottavasti saamme tänne lisää kuvia uudistuksista:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos; sänky on kyllä juuri kuin meille tehty <3

   Poista
 3. Kaunis puusänky! Oiskohan niitä ruuhkavuosia niin siellä kuin täälläkin. ;D Kyllä mulla ainakin kokoaikaisesti töihin siirtyminen näkyy blogin puolella, ei vaan ehdi.. Illat menee niin hujauksessa noiden mussukoiden kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä; tämä on kyllä aikamoista hulabaloota elämä lasten, työn ja harrastusten sekä satunnaisten remonttien ja vielä opiskelujenkin kanssa ;) Mutta kyllä se tästä; ajan kanssa blogikin sitten päivittyy :)

   Poista
 4. Oi, on kaunis! Taukoja tulee - fiiliksen mukaan!

  VastaaPoista
 5. Täälläkin remonttia tehty, tosin ihan kevyttä pintaremonttia :) Taidan aavistella mitä on tulossa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni pintaremontti meilläkin tällä hetkellä - tai oikeastaan sitä viimeistelyä :)

   Poista
 6. Oi mikä sängynpääty. Jäämme jännityksellä odottamaan remontin ja kuvausten tuloksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä, minuakin jännittää, mitä tuleman pitää :)

   Poista
 7. Näyttääpä ihanalta. Lisäkuulumisia odotellessa. Ihanaa ja rentouttavaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tästä päivästä lähtien sitten vähän rennommalla otteella ;) Ihanaa joulunodotusta myös sinulle ja perheellesi <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!