torstai 12. huhtikuuta 2018

Sisustussuunnittelua, lasten kammarin tyylikartta // Interior Design: Farmhouse Interior Style Map

Kiitos suuresti aikuisten makuukammarin ja tuvan tyylikartoista saamastani palautteesta! Seuraavaksi esittelyssä torpan sisustussuunnittelun tyylikartta lasten huoneeseen, joka tiivistyikin pienempään tilaan kuin aiemmat:Kun tupa on harmahtava, aikuisten kammari sinertävä, tuli lasten kammarista vihertävä!

Ja olette varmaan jo huomanneet, että jokaista huonetta piristävät keltaokran väriset väliovet - mutta lasten kammarissa tuota keltaokraa on vielä vähän enemmän, jotta huoneeseen saadaan vähän enemmän leikkisää fiilistä. Suunnitelmissa on maalata kerrossänky keltaokralla; näin huone saadaan myöhemmin helpommin taas hillitymmäksi - kannetaan vain lapsilta pieneksi jäänyt sänky ulos huoneesta. Toisella seinällä olevan kaapin maalaamme kimröökinharmaalla jäljitellen samaa sävyä, joka kaapin alimmasta pinnasta löytyi.

Sitten onkin enää jäljellä kuistin tyylikartta. Ja pian olisi itse suunnitelmankin oltava valmis. Paljon olisi vielä raportoitavaa ja piirrettävää, joten nyt on viimeisen puristuksen aika. Onneksi suunnitelmat ja tarpeet ovat jo pääosin mietittynä.

Ja kesäilmojen myötä pääsemme toivon mukaan viimein maalaamaan torpalla, kun nukkuminen ullakkohuoneissa on taas mahdollista ilman mahdottomia sähkölaskuja. Toisin sanoen: pääsemme toteuttamaa näitä suunnitelmia. Uuu-la-laaaaa!!

Loppuun maininta tämän hetken todellisuudesta. Olen viidettä päivää kovassa kuumeessa. Nyt kuitenkin tuntuu, että elämä alkaa voittaa. Juttu kirjoitettu ennen sairasteluja, ja sohvalla makaamisen aikana ehdin itse asiassa pyörtää nämäkin suunnitelmat uusiksi, sillä löysin yhden kivan idean lasten huoneen seiniin. Mutta katsotaan; alkaa aika käydä vähiin, jos kovin suuria muutoksia lähden tekemään - ja varsinkaan kuumehöyryissa heränneiden ideoiden takia...

Pysykää terveinä; minä jatkan täällä katon tuijottelua ja mietin sitä onnen päivää, kun olen taas terve!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!2 kommenttia:

  1. Hieno suunnitelma taas! Sopivasti väriä, mutta riittävästi harmoniaa. Toivottavasti olet jo toipunut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kivimäen emäntä; paranemaan päin, mutta vielä kaukana normaalista. Ylihuomenna pitäisi olla työkunnossa; toivottavasti onnistun! :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!