perjantai 31. lokakuuta 2014

Autumn Star and Give Away Reminder!"Syystähti…?", kysyin hämmästyneenä, kun äiti ojensi tämän minulle, kun tuli katsomaan lapsen lastaan. Kyllä; nyt voi jo lokakuussa ostaa hyvillä mielin jotain joulun näköistä - mutta ei silti joulua - vaan syksyä!Ja tämä on mielestäni ihana; toivottavasti saan tämän pysymään elossa niin kauan kuin saan hyvillä mielin ostaa joulutähden. Kuvassa näkyy myös kirpparilta löytämäni Iloadesignin tuttinauha. Tykkään; ei muovia ja tyylikäs - ja sopii niin tytölle kuin pojallekin! Iloadesign oli minulle uusi tuttavuus; mutta ihana sellainen!Tuttinauhasta tuli mieleen myös, miten vauvat voivat olla niin erilaisia. Esikoinen ei tuttia käyttänyt ensimmäisinä elinkuukausinaan lainkaan. Mutta tämä tulokas sen sijaan: Pitää saada joko tissiä - tai jos sitä ei heru, antakaa edes tutti. Muuten itken. Eikä tässä ole auttaneet hyssyttelyt, tassuttelut eikä mitkään peliliikkeet; imurefleksi on vain aivan valtaisa! Eli tuttinauha tuli enemmänkin kuin tarpeeseen.

Muistutan tässä samalla arvonnasta, joka päättyy TÄNÄÄN klo 24! Voit voittaa 30 euron arvoisen lahjakortin Putiikki TaruLiinaan; kauppa täynnä ihania aarteita mm. kodin sisustukseen, itselle päälle pantavaksi - tai lapselle! Kannattaa käydä kurkkaamassa, sillä juuri tällä hetkellä, että voitat on 1/47 eli hurjan paljon enemmän kuin lotossa ikinä! Löydät arvontapostauksen tästä: klik!

* * * * *

Autumn Star is my new love; now you do not have to wait the christmas time to buy christmas star! My mum gave this us, when she came to see our baby. I like this - and also the apple pie, which she bought; now we have something to serve, when someone comes to visit us!

In the picture you see also teat band (is this the right word..?) made by Iloa Design. I like this; not made of plastic and stylish I think!

If you live in Finland, remind to take part on Give Away; you can win a present card value of 30 euros to Boutique TaruLiina! You find the give away post here: klik!

2 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!