torstai 18. kesäkuuta 2015

Hello from Our Summer Holiday

Ensimmäiset kaksi kukkapenkkiä (myöhemmin yhtä suurta penkkiä) - ja kukkiva omeanapuu.


Puu, jota aluksi halveksin - sitten jo rakastin - ja sitten: se alkoi mureta käsiin. Laho. Ja nyt sitä ei enää ole. Puu ja sen kautta sisääntulo pihapiiriin oli kuin sadusta.
Kukkapenkkeihin piti saada muutama kivi. Ja olivat kivet ruohonleikkuun tiellä. Out of the to do -list, ja täytyy myöntää; kahdelta mieheltä useamman tunnin työ.
Niin monta marjapensasta, että olen seonnut luvuissa. Mutta nyt niillä on tilaa kasvaa - ja näyttävät ihan pensaille raivauksen jälkeen. Kanala on puoliksi tyhjennetty hevosen lannasta, ja marjapensaat saivat niistä omansa.
Remonttiakin tottakai. Tytär remontoi nykyään leikeissä ullakkoa. Ja se on jo pian valmis.
Perisuomalaista kesää landella. Saan varmasti syytteen mieheltä, kun julkaisen tämän. Mutta oli pakko. Tämä vain kertoo elämästämme niin oivallisesti; onnea yhdistettynä jonkinmoiseen hulluuteen - ja kaiken väsymyksen keskellä silti niin tyytyväisiä. Vaikka välillä ei sille tunnukaan.

P.S. Ostettiin Tori.fi:stä 300 kiloa rautaa. Ja mulla on nyt oma personal trainer. Ja tytär, joka tulee halaamaan minua aina sarjan loputtua ja sanoo: "hyvä äiti".
Näistä on meidän kesäloma tehty. Ja ollaan me oltu tässä välissä kaupungissakin - ja tehty sielläkin remppaa. Ja käyty Särkänniemessä. Ja olen muuten ostanut myös puvun hääjuhliimme! Päivät ovat niin mahdottoman täyteläisiä - ja samalla niin täynnä muistoja. Toivottavasti muistan näiden kuvien myötä myöhemmin ainakin nämä huippuhetket.

Pictures from our summer holiday. New flower beds and other garden doing, renovation, day trips and and training. Full of doing - and full of memories. So finnish - especially the picture from our cottage gym, with mosquito swarm?




_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

4 kommenttia:

 1. Ihana mökki ja ihana remppaneiti♥ Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Oikeaa mökkitunnelmaa <3 Ihanaa juhannusta ja muistakaahan myös rentoutua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hammi <3 ja yritetään muistaa; vähän kieltämättä liikaa projekteja käynnissä, että ehtis sen rentoutumisprojektinkin sisällyttää lomailuun ;D

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!