sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Wedding Party Invitations


Hääjuhliemme valmistelut ottivat pari viikkoa sitten ison loikan; lähetimme nipun kutsuja maailmalle. Kutsut olivat äärimmäisen yksinkertaiset. Hieman kellastuneen väriselle A4:lle tulostimme kauniilla fontilla kutsutekstit ja infot. Taittelimme kutsun 2,5 osaan, jolloin kutsukirjeestä tuli samalla kirjekuori. Ja "kuoren" suljimme lakkasinetillä.

Yksinkertaista ja kaunista?

Pienen mainoksen voin antaa tässä samalla, sillä vanhanaikaisen sinetin löytäminen ei ollut niin helppoa kuin olisi olettanut. Käynnit kolmessa kirja-/askartelukaupassa, soitto lelukauppaan ja lopulta löysin haluamiani sinettitarvikkeita Blue Sign (klik) -nimisestä toimistotarvikekaupasta, joka toimittaa myös postitse tuotteita. Kauppaan päästyäni harmitti, että kutsut piti lähettää niin äkkiä, sillä kaupasta olisi voinut tilata myös haluamanlaisen sinettileimasimen. Pelkistetty S-kirjain toimi kuitenkin tässä tapauksessa hienosti, mutta vinkkinä muille - jotka eivät jätä asioita niin viime tinkaan. Ja kaupasta sain hyvät ohjeet, joilla sinettien leimaaminen kävi yllättävän helposti - minunkin hermoilla ja ihan perinteisin menetelmin eli kynttilän muotoista sinettilakkatankoa kynttilän yllä lämmittämällä. Tosin, en tavoitellut täydellisyyttä, vaan mielestäni oli vain hauska, kun jokainen sinetti oli erilainen - ja sinettipisararoiskeita ympärillä.

Vaikka olisi olettanut, että sinetit ovat se vaikein kohta kutsujen kokoamisessa, haaste olikin muualla - kuten viime kertaisessa postauksessa kerroinkin. Häälahjatoivelistalinkki oli kirjoitettu virheellisesti kutsuun. Ja meinasi päivämääräkin mennä väärin - ja kellonaika puuttua. Taisi vähän väsymys vaivata perheen emäntää. Nyt pari viikkoa lomaa takana (eli mies lomalla), ja alkaa pääkin toimia taas joten kuten. Näillä kokemuksilla voisin alleviivata vanhempainvapaan tärkeyden. Ajatella, jos olisin töissä näillä aivoilla; voi olla, että asiakkaita ei kohta enää olisi!

Kutsut lähtivät ja ilmoittautumiset tulivat. Ilmoittautumisten määrä aikuisten osalta oli odotusten mukainen. Ainoastaan lasten määrä yllätti; kolmasosa vieraista on lapsia! Sateen sattuessa meille voi ilmaantua hienoisia ongelmia, sillä navetta ei ihan täytä lapsiystävällisyyden kriteerejä näin suurella lapsimäärällä. Auringonpaisteen sattuessa tilanne on onneksi leppoisampi; ajattelimme rakentaa lapsille oman aitauksen pihamaalle! Saavat siellä sitten mekastaa keskenään, heh.Our wedding party invitations were quite simple; just A4 size paper, which were folded and closed with sealing wax. I found the sealing things from Blue Sign (klik) store.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

4 kommenttia:

 1. Upeat kutsut! Tosi kiva idea tuo sinetti. :) Meidän hääkutsut olivat konserttilippujen näköiset. :D Musiikki kun liittyy vahvasti meidän ensitapaamiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea; niin parhautta, että kutsut kuvastavat juhlaparia!

   Poista
 2. Hienot kutsut! Kyllä kahden pienen ipanan kanssa pää on ihan tohjona. Mitään ei muista ja uusia asoita ei ainakaan mun "kovalevylle" mahdu!:D Hyvä ajatus tuo aidattu lapsi-parkki. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta ;) saa nähdä, ryhdytäänkö aidan rakentamiseen vai annetaanko vanhempien vain pitää huolta omistaan :) vilinää ja vilskettä taitaa olla luvassa ;D

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!