torstai 1. lokakuuta 2015

The New Pearls in the Library Room

Postaus sisältää blogin kautta saadun tuotteen.


Elimme lähes puoli vuotta tässä huoneessa niin, että huoneessa oli sekä tämä valtava, vanha kirjoituspöytä, parisänky, pinnasänky, seinän levyinen kirjahylly, kolmen hengen sohva, lipasto sekä kaikki lelut.

Tunnustan: en ottanut sinä aikana huoneesta yhtäkään kuvaa, jos ei lasketa hääkutsukuvia, joita otin tuon kuvassa näkyvän kirjoituspöydän kannelta. Mietin monta kertaa, että "näinhän" sitä on ennenkin eletty: tuvassa on syöty, leikitty, tehty kotipuhteet ja nukuttu.

Mutta. Kun on tottunut johonkin muuhun, kaiken tapahtuminen samassa tilassa sai minut ahdistumaan kerran jos toisenkin.

Nyt: minä vain huokailen. Olen niin onnellinen, kun huoneessa on tilaa - ja huoneessa näyttää hyvälle. Eikä siellä tehty mitään muuta kuin kannettiin pinnasänky sekä parisänky yläkertaan, osa leluista tytön uuteen huoneeseen, siirrettiin kirjoituspöytä sekä sohva "omille paikoilleen" - ja pisteenä I:n päälle: nostin Hammi's Designilta saamani maalauksen seinälle.

Pöytä löydettiin Torista, kenties puoli vuotta "liian" aikaisin. Pöytä on vanha rajavartiolaitoksen virkamiesten, kahden hengen pöytä. Eli iso kuin mikä. Miehen haaveena oli jo, kun etsimme kotia, että hänellä olisi oma kirjastohuone talossa: huoneen keskellä valtava kirjoituspöytä ja seinät täynnä kirjoja pursuavia kirjahyllyjä, takkatuli räiskyy taustalla ja mies istuu nahkaisella nojatuolillaan. Sikari siihen päälle tietenkin niin kuin elokuvissa - mutta siis vain niin kuin elokuvissa - ei tässä huushollissa.

Huone alkaa muistuttaa sitä unelmaa. Toki huone on myös leikkihuone. Ja vaimokin istuu täällä mielellään pöydän äärellä kirjottamassa blogijuttuja. Mutta voitte ehkä ymmärtää, että olemme onnellisia; pienin askelin kohti unelmia - - eiks jee?

Hammi's Designin akryylimaalauksen sain blogin kautta, enkä malttanut olla jo vilauttamatta sitä. Niin kaunis se on, ja tiedättekö: ensimmäinen ihan oikea maalaus meidän huushollissa. Maalauksen sain, kun lupasin kertoa Hammi's Designista blogissani, mutta järjestää myös teille ihanille lukijoilleni arvonnan - sillä tässä kaikessa hiljaisuudessa blogini on täyttänyt jo vuoden - ja teitä lukijoita on siunaantunut jo kunniallisen paljon. Eli haluan toki kiittää ja palkita teitä!

Enkä malta olla kertomatta, että palkinto voi olla juuri jotain noin hienoa kuin mitä maalaus seinälläkin on… Olkaa siis kuulolla, jos Hammi's Designin maalaukset, kortit tai julisteet kiinnostavat!

Finally: our library room looks like an library room! We carried last weekend beds upstairs and set the furnitures in the "right" places. Also the old bureau, which we found from internet (tori.fi) last spring. It is very beautiful! The painting in the wall is made by Hammi's Design (I got it via blog co operation). I'm going to arrange an give away soon, because my blog is already one year old - and the award is something as beautiful as this painting in the pictures. 

So keep up, if the paintings, cards and posters of Hammi's Design interests you!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

13 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun saitte huoneen oikeaan tarkoitukseen! Komea on pöytäkin. :) Ihana myös toi kortti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen tuntuu kyllä toooosi hyvälle! :D

   Poista
 2. Upea pöytä! Minullakin on suunnitelmissa etsiä meille vanha kirjoituspöytä, kenties jotain tuon tyylistä mutta vähän pienempänä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä pöytä tosiaan ei ihan joka huoneeseen passaa - tai siis sovi ;) Mutta tänne aivan mahtava :)

   Poista
 3. Upea pöytä ja kiva maalaus! Meillä on huomattavasti pienempänä vähän samantyylinen, vanha kansakoulunopettajan pöytä, sain sen pilkkahinnalla ostettua aikanaan, siitä en kyllä luovu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä; näistä tulee helposti sellaisia aarteita, ettei näistä luovuta. Toivottavasti ei jouduta muuttamaan täältä ihan heti, sillä ihan joka kotiin tämä pöytä ei kyllä mahdu ;)

   Poista
 4. Todella kaunista ❤️ Leppoisaa päivää teille ❤️

  VastaaPoista
 5. Täydellinen pöytä <3 Kerrassaan ihastuttava maalaus, ihanan yksinkertainen hyvällä tavalla :)
  Meille olisi tulossa meidän mummolan vanha lipasto äidiltäni. Täytyisi vain saada potkittua miestäni takapuolelle että lähtisi sen hakemaan. Hidas toimimaan tämä meidän iskä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa hyvälle; vanha ja vielä tunnearvoa! Sellaisia kalusteita meillä ei ole kuin yhden patakaapin verran - ja sekin kuulemma ihan vain lauta- ja vanerirakenteinen, jolle kukaan ei halunnut antaa arvoa - paitsi minä ;)

   Hyvä, kun joku pitää huolen suvun tavaroista; oli ne sitten kalliita tai itsenikkaroitujakin. Käytiin eilen kaatopaikalla, ja kyllä mua itkettää siellä niin monta kertaa. Nyt sinne oli heitetty vanhoja puisia peiliovia! Olisin kyllä ottanut (pyytänyt) niitä mukaan, mutta olivat niin jo kasan laella, ettei sinne olisi päässyt turvallisesti hakemaan niitä. Voi itku! Tuollainen pitäisi luokitella vähintään ympäristörikokseksi!! ;D

   Poista
  2. Mummolaa kun tyhjennettiin, sain paljon esineitä ja huonekaluja joilla suuri tunnearvo. Paljon on ukkini nikkaroimia, esim. vanha kävelykeppi. Ihana, meille valmiina jo vanhoille päiville :)

   Poista
  3. Kuulostaa hienolle! Ja kävelykeppikin; kuulostaa niin suloiselle :) Itse en ole juuri mitään saanut isovanhemmilta, mutta vanhemmilta ehkä sitäkin enemmän pieniä ja jotain suuriakin tavaroita, joita olisivat muuten (tosin) heittäneet pois ;) - vaikkeivät ne niin hienoja ole, on niillä sitä tärkeää tunnearvoa, ja se on minulle arvokasta se <3

   Poista
 6. Teillä näyttää niin upealta, hienoa olla maalauksen kautta osallisena tuossa tyylikkäässä sisustuksessa <3

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!