torstai 29. lokakuuta 2015

Valinnan Vaikeus // Difficulties to Make Decisions


Miten tämä on niin mahdottoman vaikeaa? Nimittäin tapetin valinta. Mies sanoo vain, että luottaa mun päätöksiin. Olen ihan yksin. En kestä. Mille sekametelisopalle yläkerta tulee näyttämään, kun jokaisessa huoneessa on jokin lempparitapetti. Vai näyttääkö tämä yhdelle siniharmaalle puurolle?

Ensi viikolla olisi päästävä tapetoimaan. Yllä olevassa kuvakollaasissa tämän hetken valinnat huoneisiin (eteinen/aula, meidän makkari, pojan huone ja tytön huone). Ja tilaus pitäisi tehdä pian. Ja onhan tässä vielä vaarana sekin, ettei näitä tapetteja juuri nyt ole saatavilla. Jolloin pakka menee taas sekaisin.

Onko teillä vinkkejä, mistä löytäisi hyviä kuvia esim. juuri näistä Pihlgren & Ritolan tapeteista? Muualta kuin Tapettitehtaan sivuilta; niitä on tuijotettu jo tarpeeksi. Marttilan tilalla, Pilviraitti ja Ihana talo maalla -blogit on jo katsastettu (ainakin niin pitkälle, kun ehdin selata), ja blogeista saakin paljon apua päätökseen. Tai no, päätösten pyörtämiseenkin...

Ongelmat ne on tälläkin rouvalla. Niin.

I'm wondering here about wallpapers to our upstairs rooms.  We should finally make decisions. In the picture above the favourites - but are these favourites also tomorrow? Wallpapers are from Pihlgren & Ritola collection; traditional wall papers made in Finland.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


20 kommenttia:

 1. Minä voisin ainakin kuvitella, että ylimmäiset olisivat tosi kauniit "yhdessä", jos toisesta huoneesta on näkymä toiseen huoneeseen. Enkä stressaisi liikoja yhteensopivuudesta ylipäätään vaan menisin kunkin huoneen fiiliksellä ja omilla mieltymyksillä. Olihan sitä ennenkin "punaisia, sinisiä ja keltaisia" huoneita eivätkä nekään toisiinsa välttämättä passanneet.

  Juhannusruusua sinisellä pohjalla harkitsin meidänkin makkariin, mutta sitten mustapohjainen Kiurujen yö vaan aina palasi jostain takaraivosta, joten päädyimme siihen, vaikka aluksi pelkäsin sen tummuutta, mutta se on kuitenkin sopivan tunnelmallinen meille. Yläkerran rapuissa meillä on vaaleansinipohjainen Niittyleinikki, jonka pariksi tulee puolipaneeli. Tämä tapetti oli jostain syystä todella nappivalinta siinä mielessä, että se avartaa tilaa voimakkaasti (en tätä varsinaisesti etukäteen pohtinut, vaan tuli iloisena yllätyksenä). Tähänkin tilaan mietin Juhannusruusua, koska en sitä makkariin "saanut", mutta pidän sitä jotenkin niin makuuhuonemaisena tapettina, etten siihen päätynyt. Poikien huoneessa onkin kirjansivuista koottu "tapetti" (jota moni onkin ensin luullut tapetiksi).

  Tsemppiä valintoihin! Se on kyllä hankalaa, kun minulla on ainakin huoneita liian vähän suhteessa suosikkitapettieni määrään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, kun mullakin oli juuri tuo Niittyleinikki tytön huoneeseen aluksi suunniteltuna. Mutta olihan se sitten sekin sillä hetkellä loppu ;)

   Ja niin totta; erivärisiä huoneita on ollut todella ennenkin. Ei pitäisi liikaa miettiä yhteensopivuutta. Lopulta en ajatellutkaan. Tilasin vain, mitä löytyi ja jotka miellytti silmää ;)

   Poista
 2. niinan unelmia -blogissa bongasin muuten tuon pojan huoneeseen suunnittelemasi tapetin, tosin hieman eri sävyissä, mutta käyppä sieltä kurkkimassa tunnelmaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä vinkistä; sen perusteella uskalsin valita Wiener jugendin vihreänä. Sininen kun oli loppu sekin :D

   Poista
 3. Tsemppiä tapetti valintoihin! Luota vaan omiin mieltymyksiin ja hanki ne tapetit jotka ovat lemppareitasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; näin tein vaikka vähän kyllä kompromissien kautta ;)

   Poista
 4. Tsemppiä tapetti valintoihin! Luota vaan omiin mieltymyksiin ja hanki ne tapetit jotka ovat lemppareitasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; näin tein vaikka vähän kyllä kompromissien kautta ;)

   Poista
 5. Kauniita ovat kaikki, ymmärrän vaikeutesi :) Mutta lopputulos on takuulla upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; vaikeaa oli. Ja vielä kun olin sairaana itse - ja sairaan lapsen kanssa - tekemässä lopullisia päätöksiä ;) Mutta sitä hetkeä sitten muistellaan, kun katsellaan joku päivä tapetteja seinillä :)

   Poista
 6. Meinasin juuri vinkata oman blogini, mutta olitkin bongannut meidän juhannusruusun. ;D Tsemppiä valintaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja sitten se harmaa juhannusruusu oli loppu. Mutta otin sitten ihan ylläritulokkaan tilalle; saa nähdä, mille se näyttää livenä ;)

   Poista
 7. Sulla on ihan samat suosikit kuin mulla! Ei voi muuta sanoa kuin että jostain se tunne sitten vaan tulee, että tämä on se oikea. Viimeistään siinä vaiheessa kun on pakko päättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Pakko oli päättää ja juuri sellaisena hetkenä, kun tehtaalla koneet seisoo ja myydään vain varastoja ;) Heh :D

   Poista
 8. Kauniita valintoja olet tehnyt. Pysy vain niissä! Todella ihanasti sopivat yhteen hillityn värimaailmansa puolesta <3 muutenkin nuo P&R tapetit ovat sellaisia, jotka sointuvat melkeinpä mikä vain kaikki toisiinsa. Kauniita kaikki. Mutta joo, onhan se eri asia katsoa pientä palaa jotakin tapettia käsissään kuin laajana pintana seinällä. Ymmärrän siis valinnan vaikeiden oikein hyvin. Mutta kyllä se oikea/ ne oikeat vielä löytyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta; kyllä se sydän kertoo, mikä on "se oikea" <3 ;)

   Poista
 9. Voi kuinka ihania ❤️❤️ Minäkin voisin haluta jonnekin vähän uutta tapettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja tällaisista kuvista ja tunnelmista nousee kyllä varmasti tapettikuume; ymmärrän oikein hyvin ;)

   Poista
 10. Minun Suomen aikaisessa blogissani näkyy esim tuota lukkoa makuuhuoneen seinässä kuin myös saman tapettitehtaan kirsikkapuu tapettia :)
  www.puutalonelamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltä muistankin tapetin nähneeni; ensimmäisen kerran :) Taisit olla siis vaikuttamassa päätökseeni ;)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!