sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Melkein valmista! // Almost ready!

Ullakon remontti valmistui (no lähestulkoon) ennen joulua. Ja nyt joululoman olemme sisustelleet huoneita. Mitään uutta ei ole oikeastaan ostettu paitsi säilytyskalusteet; kaikki vanhaa, omista ja muiden nurkista haalittua. Kuvissa oleva kaappikin on siis kesällä tori.fi:n kautta ostettu, ja syksyn mittaan rapsuteltu, täynnä tupajumin tekosia, ja paikkapaloja sekä uutta maalia vailla - mutta nyt paremman puutteessa jo käytössä. Tässä (vain) muutama kuva pojan huoneesta. Lisää tulossa sitten, kun aurinko suo paremmat kuvausolosuhteet.

Huomenna töihin. Jännittää. Kiitos edellisen viestin tsempeistä ja myötäelosta teille; olette mahtavia! Vastailen ajatuksiinne, kun tilanne on parempi; nyt dilemmana saada lapset levolle toisella yrittämällä - ensimmäinen ei näin joululoman jälkeen tuonut kuin lisää energiaa lasten leikkeihin...Pictures from our son's room, which is finally getting ready!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


14 kommenttia:

 1. Aivan älyttömän upea huone pojalla. Kaunis tapetti ja yksityiskohdat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos; tykkään itsekin, vaikka aika paljon on vielä suunnitteilla maalauksien ym. osalta. Mutta pikkuhiljaa, ja parasta on, että on jo nyt kaunista, vaikkei kaikki olekaan tosiaan valmista ;)

   Poista
 2. Voi että miten ihanalta huone näyttääkään <3 Minun piti kunnostaa samantyylinen pinnasänky meidän pojalle raskausaikana mutta aika jotenkin loppui kesken. Tuolla se odottelee varastossa vielä entisöintiä. Tsemppiä huomiseen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me löydettiin tämä vanhana ja näin hyvässä kunnossa! 15 euroa :) Ihana löytö esikoiselle, ja myyjät ihastuivat esikoisvauvaamme aikoinaan niin, että tinkivät hinnastakin - meidän pyytämättä <3

   Joskus onnistaa - ja ehkä sinä vielä sen sängyn saat kuntoon; tai sitten säästät jälkipolville ;D

   Poista
 3. Hieno ja ihanan persoonallinen! <3

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana huone! Tsemppiä uuden arjen aloittamiseen! Miksiköhän minä en löydä kivaa vaatekaappia torista tuohon meidän eteiseen???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Anu; olen unohtanut sen pohjapiirroksen! Yritän ehtiä katsoa sitä; lupaan, lupaan!!

   Poista
 5. Tapetti on hieno ja huone muutoinkin myös, levollinen tunnelma :) Meilläkin oli vastaavanlainen pinnis, mutta yksillä palloilla (ja pojista oli toosi kiva nostaa ne pallot ylös ja antaa kolista alas ja siitähän tiesi, miten se vaikutti unensaantiin ;D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja kun lapsi herää, kolina alkaa käydä ;D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos; olen otettu, kun näin kauniita kommentteja saan, vaikka kuvat ovat mielestäni vähän tuhruisia. Mutta hienoa, että näette sen tuhrun läpi sen todellisen kauneuden ;)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!