tiistai 8. maaliskuuta 2016

Sanelma
Elän jännittäviä aikoja. Kurkin aina välillä kaapin alle ja siellä se on. Koppa päässä (leikattu eilen), ja katsoo minua - nyt jo vähän vähemmän pelokkaasti. Hän on ainakin vielä nimeltään Sanelma. Hän on todella suloinen, ja kovin varovainen kissa. Hän on meidän uusi perheenjäsen.

Koiraan tottuneena tuntuu erittäin oudolle tuo käytös. Kyykkiä nyt kaapin alla monta tuntia. Mutta tämä tekee vain hyvää minulle, välillä liiankin kärsimättömälle luonteelle. Hän tulee ja tekee sitten tuttavuutta, kun on valmis.

Olemme valmistelleet Sanelman tuloa viimeisen viikon; hauskimpana operaationa on ollut kiipeilypuun rakentaminen. Siitä lisää sitten, kun olemme saaneet projektin päätökseen.

Nyt menen kurkkimaan, tuliko Sanelma oikeasti jo kerrosta ylemmäs - ei kai...!

We have now a cat. She is keeping place under the cabinet. Hope I will see her today - or at the latest tomorrow! We have built a climbing tree here. Later more pictures about this project!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

20 kommenttia:

 1. Ihanaa ❤️❤️ Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa! <3 Onnittelut uuden perheenjäsenen johdosta. :) Kyllä hän siitä rohkeammaksi tulee, kunhan rauhassa tottuu uuteen kotiin ja perheenjäseniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on - ja kyllä on onneksi jo rohkaistunut. Yöllä taisi poloisella olla kyllä ikävä. Istui portailla aamuyöstä pari tuntia, maukuen vähän väliä. Mutta jospa se siitä :)

   Poista
 3. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta, kyllä Sanelma siitä reipastuu kun vähän totuttelee ensin ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin uskon - ja kiitos onnitteluista :)

   Poista
 4. Onnea uudesta perheenjäsenestä ja paljon rapsutuksia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja kaulurin kohdalta rapsutukset ovat tällä hetkellä kovastikin toivottuja ;)

   Poista
 5. Meidän Elma oli ekat päivät sohvan sisällä.:D Nopeasti noi kyllä yleensä reipastuu.:) Ja kaulurikin voi kummastuttaa pientä. Meillä on täällä niin ihana eläinlääkäri, että tekee leikkauksessa super-pienen haavan, eikä kauluria tarvita. ..kohta sä saatat toivoa, että se ois pari päivää vaan jossain kaapin alla.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisällä..? ;D No joo; meidän Sanelma on löytänyt paikan rappujen alta, joka on rakennettu kaapiksi, mutta luukku puuttuu vielä - ja jonne on työnnetty viimeisen puoli vuotta kirpparikamaa. Siellä se kasan päällä nukkuu, maukuu ja kurkistelee - ja välillä kasa sortuu ja yritän varovaisesti pehmitellä tilannetta korjaten kasaa tukevammaksi. Ja toivon, että sen vessa on kuitenkin jossain muualla kuin tuossa kyseisessä kaapissa ;)

   Poista
  2. Vanhan vuodesohvan uumeeniin kisu sujahti. Arvaa iskikö paniikki, kun kissaa ei löytynyt mistään!?! Ei tullut ihan ekana mieleen toi sohvan sisus.:D kröhöm, joo, toivotaan ettei kirppiskamoista löydy "ylläreitä".;)

   Poista
  3. Oh-hoi! Meidän Sanelma taisikin olla helppo tapaus, kun ei sohvaan kadonnut ;D

   Ja ei ole ainakaan haissut --- toivottavasti siitä voi päätellä jotain, sillä en kyllä jaksa kaikkea purkaa uloskaan kaapin nurkilta ;)

   Poista
 6. Oi! Onnea uudesta perheenjäsenestä <3

  VastaaPoista
 7. Onko teillä koira tai ollut koiraa? Onnea! Kun hän uskaltautuu kuvaan niin olisi ihana nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut koira ennen, mutta sairaus vei hänet 1,5 vuotta sitten. Nyt on sitten kissa <3 Ja kuvia on näköjään haastava hänestä saada; vauhti on kova ja unipaikat piilossa ;) Mutta uusimmassa postauksessa yksi koppapääkuva :)

   Poista
 8. No mutta! Onnea kissalle ja emännälle :D Kissaihmiseksi tullaan sen ensimmäisen kissan muutettua taloon ;)
  T. Nina

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!