maanantai 9. marraskuuta 2015

Hammi's Designin arvonnan voittaja!

Arvoin Hammi's Designin arvonnan voittajan viikonloppuna. Hieroin muutaman kerran silmiäni, kun sain voittajan arvottua Random.orgin kautta. Voittaja oli nimittäin Birgit Bikken Pilttuusta. Eihän hänessä muuten mitään ihmeellistä ja silmiä hierottavaa ole, mutta hän nyt vain voitti, jo kolmannen kerran, blogini (ml. vanhan blogini) arvonnassa.

En voi muuta sanoa Bikelle kuin, että ... sulla ja mulla on jokin yhteys. Arvontaonniyhteys? Toimii kuitenkin vain toiseen suuntaan. Uskotteko tällaisiin yhteyksiin? Minä en uskonut, mutta nyt mun varmaan täytyy uskoa.

Haluan muistaa myös muutamia muita arvontaan osallistuneita. En sen takia, että osallistuivat arvontaan, vaan siksi, että he ovat elelleet jo pitkän aikaa niin aktiivisesti mukana meidän jutuissa kommentoimalla ja tykkäämällä. Ja muistan juuri näitä, koska he juuri osallistuivat myös arvontaan, jolloin tiedän, että ilahtuvat varmasti näistä Hammi's Designin tuotteista. Pienet muistamiset lähtee Pilviraitille, Anulle, Aidafounille, Tyynelälle sekä Naurispellolle. Otan teihin kaikkiin myös erikseen yhteyttä!

Kiitos vielä kaikille osallistumisesta ja tietenkin Hammi's Design tästä mahtavasta yhteistyöstä! Tässä samalla tuhannet kiitokset kaikista tsemppiviesteistä edelliseen postaukseen, jossa purin sydäntäni liittyen remonttiin! Ihanaa viikon alkua teille kaikille!

P.S. Kuvia kirjastohuoneesta, jossa Hammi's Designin maalaus edelleen komeilee, sekä tietenkin kuvia arvottavista Hammi's Designin tuotteista!
Pictures from our library room. The painting made by Hammi's Design is so beautiful giving nice contrast to the wooden wall! 

Products of Hammi's Design via blog co-operation.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


21 kommenttia:

 1. Melkoinen tuurihaukka tuo Bikken Pilttuun Birgit :D Onnittelut siis sinne voittajalle! Nuo Hammi's tuotteet ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinulle Anu on tulossa myös siis pieni muistaminen ;) Unohdin linkittää nuo ihmiset/blogit; korjaan heti. Olen siis yhteydessä sinuunkin vielä tässä lähipäivinä :)

   Poista
  2. Ai siis mulle??? IHANAA! Mä ilman muuta ajattelin, että joku muu Anu, voi kiitos ihana!!!!

   Poista
 2. Onnea voittajalle! Onpas Birgitillä ollut uskomaton arpaonni!! Hammi's tuotteisiin ihastuin niin kovasti, että päätin naputella itsellekin muutamia kortteja, jotka kehystän taulukollaasiini. Kiitos ihanasta vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla <3 Minustakin tuotteet ovat kyllä todella kauniita, joten ymmärrän tarpeesi täysin ;)

   Poista
 3. Onnea Birgitille! Onpa mystinen juttu. :)

  Minulleko myös muistaminen, voi kun ihanaa! <3 On ollut mukavaa kulkea mukana blogisi matkassa. Ihailen kuinka jaksatte tehdä niin hienoa ja huolellista työtä molemmissa kodeissanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, mystistä. Pakko jo uskoa johonkin yliluonnolliseen ;)

   Sinullekin tulee muistaminen; mutta ensin saatava Bikkeen yhteys. Sitten tiedän, mitä muille on jäljellä ;)

   Poista
 4. Todella!!! Ensi kerralla laitan anonyymin kommentin :) Todellakin hassu juttu...Mutta niin upeaa!! Alankin etsimään paikkoja tai sitten jokin päätyy blogin joulukalenteriin :) Pakkohan tätä hyvää tuuria on jakaa!!!! Kiitos kaikille onnittelijoille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Ja sehän olisi kiva, jos jatkat tätä kiertoa vielä kertaalleen eteenpäin; mahdollisimman moni saa iloa näistä palkinnoista :)

   Poista
 5. Lämpimät onnittelut, Birgit <3. Onpas todellakin jännä juttu kyseinen yhteys :). Paljon kiitoksia kaikille ihanista arvontakommenteista, on ollut kyllä niin ilo lukea niitä <3. Ja tietenkin suuret kiitokset myös Marille (Mrs Sinn) arvonnasta kokonaisuudessaan, loistavista kuvista ja tunnelmasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle Hammi! Olet taidokas; jatka samalla linjalla kuunnellen sydäntäsi <3

   Ja varmasti kuvia tuotteistasi putkahtelee väkisinkin tulevaisuudessa täällä sosiaalisessa mediassa; kuka nyt kykenisi näin ihania juttuja piilottelemaan ;)

   Poista
 6. Voi kiitos Sinä ihana <3
  Blogisi on ihan ehdoton lempparini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihana kuulla <3 Ilo on todellakin minunkin puolellani; on onni saada sinunkaltaisia seuraajia blogille :)

   Poista
 7. Mitä?! Minullekko?! Ihanaa, kiva yllätys tähän iltaan! Kiitos tuhannesti! <3

  Ja tuolla Hammilla on kyllä niin kauniita juttuja että taidanpa sieltä laittaa jossakin vaiheesssa jotain tilaukseen, muutama paikka kotona olis vailla taulua :)

  P.s Tää blogi on kyllä yksi suosikeista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että tykkäät niin yllätyksestä kuin blogistakin <3

   Kiitos sinulle, ja kuullaan pian, kun saan aikaa lapsukaiselta ja maalaustouhuilta ;)

   Poista
 8. Olen tässä ihastellut asuntoanne ja erityisesti kakluunia harmaan seinän kera. Sattuisiko sinulla olemaan harmaan maalin värikoodi tallella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että meiltä löytyykin tuota maalipurkkia vielä, mutta on sellaisessa paikkaa, etten itse ihan pääse sinne yksin. Jos vain muistan, katsomme asiaa illalla miehen kanssa. Ja voi: nämä koodit kyllä tosiaan kannattaisi laittaa ylös, sillä olipa meillä juuri haastetta löytää porraskäytävään lisää maalia, kun edeltävä oli loppunut (heitetty kuivunut purkki pois, ajatuksissaan)! Voin laittaa sun blogin puolelle sitten vinkkiä asiasta :)

   Teidän kotona on aivan ihanat tapetit! Ehdin viime viikolla jo pikkasen ihastella kotianne!

   Poista
  2. Kiitos! Värisävyjen valinta kun on vaikeaa - olisi hyvä lähteä ainakin liikkeelle jostain väristä, jonka joku on hyväksi havainnut :-)

   Poista
 9. Onnea Birgit! Ja KIITOS <3 Ihanaa, että minullekin on luvassa jotain! Luin juuri tuolta tapettikeskustelun yms. vastauksiasi, hieno juttu, että oli apua siitä linkkivinkistä! Varmasti tulee nätit tapetit, vaikka saatavuusspeksit ei nyt olleetkaan kohdallaan. Pihlgren ja Ritolan tapetit on kyllä niin kauniita, että kovin metsään ei voi edes mennä. Jään mielenkiinnolla odottelemaan tapettien näkemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan apua; kiitos vinkistä! Vaikka Niinan blogia luenkin, enpä ollut hoksannut, että siellä sitä tapettia oli seinillä ;) Pistäpä osoitteesi vaikka minulle vaikka mailiin, ja laitan postia tulemaan :)

   Poista
 10. Hello I'am Chris !
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 28 million visits, 199 Country in the World! and more than 19,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
  Happy Blogging
  i followed your blog, please follow back
  Best Regards
  Chris
  ++++++++++++++

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!