perjantai 11. joulukuuta 2015

Latvatähti // Christmas Tree Topper

Postaus sisältää sadun (!?), blogin kautta saadun tuotteen sekä arvontavinkin.Olipa kerran...

... nuori nainen, joka muutti ihkaomaan kotiin. Koitti joulu, ja nainen kantoi kotiinsa pienen joulukuusen. Mutta tähti puuttui; mieleistä ei vain millään löytynyt kaupoista.

Koitti seuraava joulu, ja seuraava, ja aika tuntui suorastaan satumaisen iänkaikkiselta. Toisin sanoen meni kymmenen vuotta. Näiden kymmenen vuoden aikana nainen löysi elämänsä miehen, aivan ihanan kodin ja sai kaksi suloista lasta. Ja jokaisena jouluna tuo nainen toi kotiinsa joulukuusen tai -oksan, mutta sitä tähteä hän ei vain löytänyt. Nainen oli suorastaan ihmeissään: Löysin jopa elämäni miehen nopeammin kuin latvatähden kuuseeni!

Kunnes koitti se kymmenes vuosi. Nainen oli suorastaan höpsähtänyt blogien suurkulutukseen. Ja sieltä löytyikin pelastus: Retromoderni-blogi, jossa hieno nainen esitteli hienossa kodissaan aivan erityisen hienoa latvatähteä.Siellä hän näki ensi kertaa siis Valonan latvatähden: Se on täydellinen, tuumasi nainen. Mutta ei hän silti tähteä ostanut, vaan mietti vielä vuoden asiaa. Hän oli erityisen harkitseva ihminen, ainakin tällaisten latvatähtien suhteen. Naista nimittäin mietitytti latvatähdessä sen pieni koko.

Vuoden päästä joulun kolkutellessa jo ovea nainen oli varma, että haluaa latvatähden joka tapauksessa; jos ei suureen kuuseen, sitten pikkujoulukuuseen, josta näytti syntyneen jo traditio heidän talouteen.

Ja niin sai nainen tähtensä. Ja hän eli onnellisena elämänsä loppuun asti kauniissa kodissa hienon miehensa, suloisten lastensa ja niin: kauan kaivatun tähtensä kanssa!Ajatelkaa; kyllä tämä minun elämä on suoraan kuin jostain satukirjasta. Ainakin joskus. Ja niin on meidän kaikkien elämä varmasti; kunhan ne satumaiset hetket vain osaisi aina poimia sieltä arjen keskeltä.

Sain latvatähden vielä onnekkaana Valonalta sillä ehdolla, että esittelen sen teille täällä blogissa. Ja arvatkaa muuten, olisinko ollut esittelemättä, jos olisin tämän ostanut? Parasta blogiyhteistyötä siis, mitä tiedän. Eihän tällaisesta voi olla kertomatta - koko maailmalle!! Kera mahtavan sadun tietenkin.

Kuvaisin Valonan latvatähteä sanoilla: aito, yksinkertainen, kaunis, herkkä - ja kuten My Little Silverlinings kuvasi; ihan selvä klassikko. Täydellinen siis. Mietin pitkään, mikä tässä on niin hienoa. Materiaali on varmasti tärkein; puuta, mikä sopii minusta joulun tunnelmaan täydellisesti. Puu yhdistettynä hentoon olemukseen saa myös aikaan jännän kontrastin - ja todellista ihastumista. Tähti sulautuu kuusen latvaan hienosti; kuin sen kuuluisi olla siinä. Se kai se sitten on. Ja tietenkin: Suomessa suunniteltu ja valmistettu, käsityönä.Ja jos Valonalta ilmestyy joskus latvatähti suurempana, olen kyllä jo melko varma, että haluan senkin. Kun huonekorkeus on kolme metriä ja huoneet suuria, monen muunkin asian on vain oltava suurta.

Joten joku päivä kuusi ei sijaitse kenties pöydän päällä näyttääkseen suuremmalle (ja ollakseen lapsilta suojassa), vaan meillä on täällä oikeasti iso joulukuusi - ja kenties sen latvassa suuri latvatähti. Haaste on siis lähetetty Valona Design!

P.S. Loppuun arvontavinkki: Valonan uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan vuoden 2015 lopussa 50 euron arvoinen lahjakortti. Uutiskirjeen voit tilata tästä. Itsekin klikkasin itseni mukaan lukijaksi; olen sitten ensimmäisten joukossa kuulemassa uusista uutuuksista! Valonan tuotteista löydät kauniita jouluisia kuvia Valonan Instagram-tililtä. Ja jos haluat itsellesikin jouluksi Valonan kristalleja tai latvatähden, klikkaa itsesi pikaisesti Madebyn verkkokauppaan, ja ehdit vielä saada tuotteet kirjeeseen pakattuna kotiin - tai ystävällesi jouluksi! Siis aivan ihana joululahjaidea - btw!
In the pictures our Christmas tree with Christmas tree topper and birch chrystals by Valona Design, which are designed and handmade in Finland. These are so beautiful - or what do you think?


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

10 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan u p e a ❤️❤️❤️ Ja kyllä sellainen suurempikin olisi saatava ;D suloista viikonloppua ~ haleja

  VastaaPoista
 2. Aivan älyttömän upea <3
  Tuon näkisin meilläkin kuusta koristamassa. Eilen kiikutin Äidin vanhan tähden, se on ollut aina latvassa kun olin pieni. Sillä on tunnearvoa ja taikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunnearvo ja muistot voivat kyllä päihittää tämän tähden - mutta ei mikään muu ;)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä, täydellinen latvatähti<3 Tuon voisin kuvitella meidänkin kuusessa! :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis, ihan täydellinen! En yhtään ihmettele, että ihastuit :)

  VastaaPoista
 5. Hieno! Mukana arvonnassa.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvonta on Valonan omilla sivuilla; linkki löytyy tuolta tekstistä!

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!