torstai 18. syyskuuta 2014

Considering Customer


Tänä aamuna näitä Design Paletin saunan laudeliinoja ja saunatyynyä katsellessani olin tyytyväinen. Kauan siinä meni - mutta kannatti. Ollaan asuttu saunallisessa kodissa jo kolme vuotta, mutta en vain ole löytänyt niitä oikeanlaisia laudeliinoja saunaan. Tai no, vuosi sitten mietin jo, että löysinköhän - ja vuoden tosiaan vatkasin näiden hankintaa. Viime viikonloppuna kiikutin viimein nämä kotiin!

Mitä tykkäät? Minä ainakin aivan valtavasti!!

Välillä harkitseva käytökseni ostamisessa oikein harmittaa; varsinainen jahkaaja! Mutta toisaalta harkitsevaisuuteni ansiosta missaan nopeasti ohi menevät muoti-ilmiöt - ja säästän näin rahaa sekä tietenkin luontoa. Ja toisaalta sen mitä ostan, varmasti kestää enkä kyllästy siihen.

Ja nyt voin erittäin ylpeänä esitellä näitä; laskosteltuna ruokailuhuoneemme pöydälle… Ihan vain siksi, että saunamme on aivan tupaten täynnä tavaraa evakossa ullakon remontin tieltä. Vielä saan siis odottaa näiden laudeliinojen ja saunatyynyjen asettamista lauteille. Mutta kun on kolme vuotta odottanut, jaksaa varmasti odottaa vielä muutaman kuukauden?

Tähän harkitsevaan ostoskäyttäytymiseen liittyen olen koonnut toista postausta, sillä sain haasteen esitellä 7 rakkainta esinettäni teille lukijoille. Postauksesta tulette huomaamaan, että - todella - tässä taloudessa jos jotain hankitaan, sitä myös käytetään ja pitkään. Mutta siitä kenties lisää huomenna!

Ihanaa viikonlopun odotusta sinulle! Täällä odottavat siivoukset ja viikonloppuna kattopanelien maalausta; jee!

P.S. Design Paletin tuotteita pääset tilaamaan vielä AstuButiikkiin.fi-sivuston kautta: klik! Ja Design Paletin kotisivuille pääset tästä: klik!

After three years I finally found these; sauna linen with sauna pillow. I am maybe too consider customer, but when I buy I really need and like my buyings. 

I found Design Palet's sauna clothes over an year ago, but not until now I bought these. Although my behavior sometimes annoys me, it is maybe finally a good thing; I do not fall in quickly changing fashion phenomenons and save money - and of course the nature at same time!

Now: I'm just in love with these sauna clothes! What do you think about these? If you like too, check more Design Palet's products from AstuButiikkiin.fi-website: klik - works until the end of the October. Design Palet's homepage you find here: klik!

6 kommenttia:

 1. Kauniita - tuo niskatyynykin kelpaisi vaikka minne;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä; jos sisus olisi ollut jotain pehmeämpää vanua, olisin laittanut sohvalle - tai no miksei nytkin; ihan vain KORISTEtyynyksi…? ;)

   Poista
 2. Ohhoh, kylläpä on sauna saanut upeat tekstiilit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin sai; vähän jopa harmittaa, että ne pitää "piilottaa" saunaan!

   Poista
 3. Wow, that's what I was looking for, what a stuff!
  present here at this website, thanks admin of this web page.  Also visit my web site :: garage flooring

  VastaaPoista
 4. This design is wicked! You obviously know how to keep
  a reader entertained. Between your wit and your
  videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
  you presented it. Too cool!

  Feel free to surf to my webpage ... Find Personal Injury Lawyer

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!