keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Favorite ClothesTäällä vietetään talvilomaa. Loma tarkoittaa jälleen kerran perheessämme sitä, että yritämme päästä eteenpäin remontissa. Sen takia blogissakin on tämä viikko hiljaisempi. Maalailen, siivoilen ja autan ullakolla, mitä vauvan hoidolta pystyn. Instagrammi päivittynee muutamin otoksin viikon aikana. Eilen vilauttelin siellä lattiamaalia, josta ostimme pienen purkin maanantaina Antiikkiverstaalta Salosta. Maali on väriltään italian punainen. Huh. Aivan eri maailmaa kuin keskikerroksen valkoiset lattiat, mutta ajateltiin, että voitaisiin vähän repäistä! Kerron kyseista pellavaöljymaalista todennäköisesti vielä myöhemmin, sillä se oli taivaallisen ihanaa maalata - ja jälki on kaunista! Luonnonmukaisia öljymaaleja ei todellakaan kehuta turhaan.

Tällä kertaa siis vain viime viikolla räpsimäni kuvat itsestäni! Heh. Oli pakko. Tykkään vain niin valtavasti näistä Uhana Designin leggareista että! Joulun jälkeen nämä ovat olleet vakiovarustuksena, kun olen lähtenyt kylille - jos ei sitten lenkkivaatteissa. Kotiäidille on siis riittänyt vallan hyvin yksi kaupunkiasu; kotona sitten pitkän villatakin ja bambuleggareiden kanssa.

Kuvissa:

Uhana Designin Hekla-legginssit, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Punaisen Norsun pipo, suunniteltu Suomessa, valmistettu Portugalissa.
Ululain hihat, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Intoa Designin tossut, suunniteltu ja valmistettu Suomessa.
Heppapaita, siskon vanha ja miehen mukaan vanhuus alkaa jo näkyä; pääntie repsottaa. Mutta on niin kiva paita, että pistän aina vain uudestaan päälle; näkyy ainakin, että tästä tykätään! En siis muista, minkä merkkinen, mutta tuskin ainakaan suomalainen.
My favorite clothes right now:

Uhana Designin Hekla Pants, finnish design, made in Finland
Punainen Norsu beanie, finnish design, made in Portugal
Ululai sleeves, finnish design, made in Finland
Intoa Design slippers, finnish design, made in Finland
Shirt, second hand. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!