maanantai 9. helmikuuta 2015

Funky Bambi Adventures continues


Viikko sitten maanantaina lupailin lisää "Funky Bambi seikkailee kotonamme" -kuvia - ja samalla otoksia tämän hetken sisustuksesta kotonamme. Tässä kuvia kirjasto/makuuhuoneesta sekä prinsessavessasta. Joulu on "vihdoin" siivottu pois; vain punainen joulutähti muistuttaa menneestä juhlasta. Pientä uutta järjestelyä tehty, mutta kaikki suht koht ennallaan.

Kotimme perusvärithän ovat suhteellisen hempeitä. Onkin hauska huomata, kuinka pieni ja suhteellisen räikeäkin Funky Bambi sopii kuitenkin kotimme sisustukseen; juuri sopivan pieni tuomaan iloisen piristysruiskeen - huoneeseen kuin huoneeseen!

Tällä kertaa lyhyestä virsi kaunis; Miina on nimittäin kipeänä, joten äidin oma aika on kortilla. Onneksi ehdin juosta aamulla puolen tunnin lenkin. Nyt jaksaa hyvin iltaan asti lasten ehdoilla! Ja muistutuksena: saat 25 % alennuksen Funky Homo sapiensin (klik) verkkokauppaan blogini kautta koodilla "MrsSinn". Koodi on voimassa ystävänpäivään 14.2.2015 asti, eli umpeutuu tämän viikon lauantaina klo 24. Selvyyden vuoksi: tämä kuvissa näkyvä ihastuttava Funky Bambi on Funky Homo sapiensin valikoimasta ja saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

P.S. Jos vain tilanne suo, Funky Bambi jatkaa seikkailujaan tällä viikolla vielä kellarikerroksessamme, josta kuvia ei ole tullut otettuakaan pitkään aikaan sekasortoisen tilanteen vallitessa ko. kerroksessa...Funky Bambi adventures this time in our bed / library room and in our princess toilet. Funky Homo sapiens web boutique (click) offers you great cards and present ideas to ones friends. You have a change to have 25 % discount at the boutique by using a discount code "MrsSinn" at the checkout. 


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!