torstai 12. helmikuuta 2015

Letter to Grandmother

Nyt kun olen äiti, ymmärrän paremmin, kuinka tärkeitä oikeasti lapset ovat äidilleen. Ja kun olen äiti, olen myös huomannut, kuinka tärkeitä lapsenlapset ovat isovanhemmille. Mummoni muisti meitä Mooseksen syntymän johdosta, ja ajattelin lähettää hänelle kiitokseksi kuvia ristiäisistä. Oma äitini laittoi kuitenkin viestin, että voisin kirjoittaa mummolle kirjeen. Kirjeen? Ei tullut edes mieleeni? Isovanhemmista kaikki eivät elä tietotekniikan ja internetin maailmassa edelleenkään; eivät kuule sinusta facebookin taikka sähköpostin kautta, eivätkä lue blogeja. Ei ainakaan oma mummoni. Perinteinen kirje tai puhelinsoitto tavoittaa hänet - ja ilahduttaa varmasti, sillä näemme toisiamme pitkän välimatkan takia harvoin, vain kerran-kaksi vuodessa.

Joten päätin kirjoittaa kirjeen. En kuitenkaan käsin, vaan koneella ja suurta fonttia käyttäen. Näin mummo näkee lukea kirjeen hyvin. Toiselle puolelle jäi tilaa, ja pyysin Miinaa piirtämään siihen jotain kivaa. Kuin tilauksesta hän piirsi auringon - kun yläpuolella olin juuri toivottanut mummolle aurinkoista kevättä. Mukaan teetin kuvia äitini 60-vuotisjuhlista, meidän naimisiin menosta, muista lapsenlapsista - ja tietenkin myös ristiäisistä.

Tänä ystävänpäivänä en juuri muita ehtinyt muistaa, sillä Miinan sairastelu on sitonut minut neljän seinän sisälle ja oma aika on ollut kortilla. Mutta olen varma, että tämä yksikin muistaminen ilahduttaa, ja on tärkeä. Ja oikea paperinen kirje! Onko siellä muita, joilla oikean paperisen kirjeen lähettämisestä on vierähtänyt tovi?

Kuvat on otettu eteisen työpöydältämme. Pientä uutta sielläkin; kuten edellisessä postauksessa esille tuotu "muistitaulu". Sairastelujen vuoksi toivotan jo nyt kaikille lukijoilleni ja ystävilleni ihanaa ystävänpäivää! Mahtavaa, että blogini ja sen kautta etenkin instagrammin seuraajien määrä on kasvanut jo näin suureksi; on hienoa saada jakaa hetkiä elämästämme teidän kanssanne!


My Grandmother lives far away from us. My Mother gave me a tip to write a letter to her - and thank for the card she sent us, when Mooses got born. I wrote and sent the letter with few photos, now under the Valentine's Day. I am sure she will be glad - and I felt glad too, when writing the letter. 

The old good time paper letters; when you have written a paper letter to someone?


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!