keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Wedding Party Inspiration

Syksyllä kirjoitin meidän salamahäistä. Vihkimisen jälkeen luvattiin, että järjestetään ainakin lähimmille sukulaisille jonkinmoiset juhlat seuraavana kesänä. Nyt suunnittelu on alkanut. Hyräilin tätä Pepe Willbergin kappaletta tänään, ja mietin: Jotain tällaista tunnelmaa haluan juhlilta. 


En halua missään nimessä sellaisia häitä, mitä viime vuosina on järjestetty paljon; menevät minusta överiksi, kun ja jos maksavat tuhansia. Tai eivät tietenkään sellaisilla, joilla rahaa on oikeasti yllin kyllin. Ja jos tätä lukiessa isovanhemmat lupaavat maksaa, en silti halua. Ne eivät olisi meidän näköiset.

Haluan mielummin sellaiset kesäjuhlat; kedon kukkia, vanha pihamaa, meille tärkeä ympäristö, lähimpiä sukulaisia ja ystäviä, vanhoja nostalgisia biisejä, kalakeittoa, kesäisiä mekkoja, paljaita varpaita, itse tehtyä mehua, mansikkainen täytekakku, kirppisastioita, jaloissa juoksevia lapsia, sekalainen kokoelma pöytäliinoja, koivut portin juureen…

Muuten tällaiset kesäjuhlat taitavat olla vielä suht hyvin järjestettävissä, mutta tuo paikka tuottaa harmaita hiuksia; meille tärkeä ympäristö ja vanha pihapiiri… Suunnittelu siis jatkukoon.

We are planning here our wedding party. We are already married, but now we will celebrate it with closest relates and friends - as we promised last autumn. The finnish song "I got everything from my life" by Pepe Willberg has some feeling I would like to create: Summer party in old yard, summer dresses, old nostalgic songs, fish soap, children having fun, strawberry cake. We will see, what kind of party we are finally going to get!


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa juuri hyvälle ja ihanille häille :) Meillä mies haluaa ihan häät häät vaikka itse olisin voinut mennä naimisiin ristiäisissä samoilla höyryillä - nooo ehkä ne omat häät on kuitenkin hyvä pitää ihan erillään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mehän tosiaan mentiin naimisiin jo vähän salassa, mutta jotenkin jopa minä jäin kaipaamaan niitä juhlia. Onhan se lopulta hienoa juhlistaa naimisiin menoa, mutta jotenkin tosiaan haluaisin vain, että olisivat sellaiset rennot kesäjuhlat ja jopa minä pystyisin järjestämään ne ilman stressiä ja paineita - samoin kuin juhlimaan ne oikeasti nauttien niistä. Katsotaan, miten käy :) - ja miten teillä käy ;)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!