lauantai 14. helmikuuta 2015

Funky Bambi in Our CellarKellari kaipasi jotain piristystä - ja siivousta. En kuitenkaan siivonnut, sillä nyt olen vuorostaan minä kuumeessa. Mutta piristin sitä. Ja kuvasin sitten, pölyine ja roskine kaikkineen. Saatte nyt siis nähdä, mitä on in the real life musta lattia lapsiperheen arkieteisessä / kodinhoitotilassa.Eli lattia on pölyisen ja likaisen näköinen - jo seuraavana päivänä siivouksesta. En siis suosittele. Sen sijaan betonitasossa ei näy pöly - pitää ihan tunnustelemaan ruveta, jos haluaa tietää, onko pölyistä. Siis suosittelen - myös kauneussyistä!

Funky Bambi ja lasten taide pääsi siis piristämään kellariamme. Jo aiemmin Onnin ja Ilonan katselukortit (klik) ovat päässeet mustia kaapin ovia piristämään; näitä Mooses tykkää katsella lattialla maatessaan äidin ripustaessa pyykkejä kuivumaan. Lisäksi kellariin on tuotu aikoinaan Indiskasta ostamani hattuteline sekä kirppikseltä löytynyt rottinkituoli sekä lampaan talja. Syksyllä kellarin kattoon ripustettiin pärekehto, josta kerroinkin jo tällöin (klik).

Valitettavasti todellisuus ei ole ihan näin kaunis kellarissamme, sillä huone toimii tällä hetkellä arkieteisen ja kodinhoitotilan lisäksi myös neljän henkilön ulko- ja sisävaatehuoneena; tavaraa on siis paljon. Siksi täältä ei ole juuri kuvia blogiini eksynytkään aiemmin; vaatii raivausta, jotta saa itse huoneen raamit näkyville! Haluan kuitenkin näyttää täällä blogissa enemmän kauniita ja positiivisia asioita; siksi nämä kaunistellut kuvat.

Funky Bambi muistuttaa, että tänään on viimeinen päivä hyödyntää Funky Homo sapiensin verkkokaupan 25 prosentin alekoodi, jonka löydät tästä postauksesta (klik). Tällä kertaa jätän jutut näin lyhyeksi, sillä Mooseksen nukkumishetki pitää hyödyntää minunkin levolla. Mutta sen verran pitää kuitenkin jorista, että...

Ihanaa Ystävänpäivää! Mahtava, että olet siellä ja luet juttujani ja katselet kuviani. Ja vielä mahtavampaa on, jos jätät itsestäsi aina välillä pienen jalanjäljen kommentoimalla; kommenteista tulee aina tosi kiva mieli!


Pictures are from our Cellar, which is our hallway, our utility room and nowadays, under the renovation, also our clothes room. That's why I show pictures from here so rarely; it's very often very disorganized space! I brought to the room little color: Funky Bambi, children's art and Onni ja Ilona watching cards. I also remind you, that you have still today chance to have 25 % discount at Funky Homo sapiens web boutique (click) by using a discount code "MrsSinn" at the checkout.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!


4 kommenttia:

 1. Tässä pieni jalanjälki: Ystävänpäivähalit♥ :)

  VastaaPoista
 2. Saisko teille muuttaa asumaan?;). Niin ihanan näköinen koti! Nyt oon vaan ihan pikkuhetken selaillu sun blogia ja ihastuin jo. En vaan ihanien sisustuskuvien takia vaan myös elämäntyylin takia. Itsekin kun yritän valita sen ekologisen ja luomun vaihtoehdon jos vaan onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos; ihana aloitus päivälle lukea tällaista kommenttia <3 Ja tervetuloa lukijaksi :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!