maanantai 26. lokakuuta 2015

Kiitoskortit // Cards of Thanks

Asiaa kiitoskorteista ja pohdintaa siitä, mikä tekee hääjuhlista arvokkaat.Saimme viimein kiitoskortit postiin. Kiitoskorteista tuli erittäin yksinkertaiset, mutta mielestäni silti suloiset. Yksi iloinen kuva juhlistamme, jota käsittelin ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla (Picmonkey) ja kirjoitin kylkeen kortin tärkeimmän sanoman eli Kiitos! Kuva liimattiin kierrätyskartongista tehtyyn korttipohjaan (Sinelli) ja taakse kirjoitimme omat nimemme. Kortit vielä kierrätyspaperista tehtyihin kirjekuoriin (Sinelli), kauniit postimerkit päälle ja postipojan kuljetettavaksi. Se oli siinä.

Juhlista jäi iloinen mieli meille, ja toivon mukaan vieraillekin. Kuulin vähän kiertokautta, kun yksi tuttu oli ihmetellyt, miksi me nyt sellaiset juhlat järjestimme. En ihan ymmärtänyt, mitä tämä tuttu oli tarkoittanut. Millaiset niiden juhlien sitten pitäisi olla? Eikö tärkeintä ole, että juhlat ovat hääparin näköiset, kun kerta juuri heidän yhteistä onneaan juhlitaan?Jos tuttu tarkoitti sitä, että järjestimme juhlat vanhassa rähjäisessä navetassa ja  torpassa - ja pienellä budjetilla, voisin sanoa tähän: Jos ne kaikki työtunnit, joita käytimme juhlien järjestelyyn, muutettaisiin rahaksi, olisivat juhlat olleet erittäin arvokkaat - rahallisesti.

Ja arvokkaiksi ne meidän silmissä teki juuri se, että näimme todella paljon vaivaa ja teimme äärimmäisen paljon työtunteja niiden järjestämiseksi. Näimme vaivaa, jotta juhlista tulisi ikimuistoiset paitsi meille, myös vieraille. Emme menneet helpoimman kautta.

Ja halusimme nimenomaan pitää juhlat omalla tilallamme; niin, että muistot ihanista juhlista jäisivät osaksi tuon torpan ja tilan historiaa. Vaikkakin tila nyt on vielä aika rähjäinen ja paikat rempallaan.

Tämä tuttu ei ollut juhlissa mukana, ja oli kyllä ollut pikkupäissään kommentin antaessaan. Mutta silti ihmettelin asiaa - ja ihmettelen vieläkin.

Millaisia ajatuksia tämä teissä herättää?We sent cards of thanks finally! The cards were quite simple, but cute - or what do you think?_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!
6 kommenttia:

 1. Minusta taas teidän häänne vaikuttavat erittäin onnistuneilta ja ihanilta, juuri teidän näköisiltä ja oloisilta, ne nostavat monta kaunista muistoa vielä aikojenkin kuluttua. Ehkä tämä tuttava oli harmissaan kun ei päässyt osallistumaan? Ehkä takana oli kateutta teidän häillenne? Ehkä häntä harmitti, että ei osaa itse? Monta ajatusta moinen kommentti nostaa... Kyllä meitä aina niin moneen lähtöön on, että on varmasti parasta unohtaa moinen ikävä kommentti ja olla tyytyväinen ja onnellinen onnistuneista juhlista, niin kuin varmasti olettekin! Ihanat nuo teidän kiitoskortitkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ajatuksista! Me ollaan tyytyväisiä, ja jotenkin toisaalta ymmärrän, että meidän tapa on voinut nostaa ns. vähän "vanhoillisissa" erilaisia ajatuksia. Mutta: tärkeintä on tosiaan, että päivä oli itselle onnistunut ja onnellinen, vaikka tottakai sitä on herkkä tuollaisille kommenteille, kun on itselle tärkeästä asiasta kyse.

   Ja kiitos; kiitoskorteista tuli meistäkin kivat, tai siis ihan sellaiset meidän näköiset ;)

   Poista
 2. Samanlaisia ajatuksia heräsi minullekkin mitä ensimmäisessä kommentissa. Inhottavaa kyllä kuulla tuollaista. Kannattaa kuitenkin unohtaa tuollaiset kommentit! (Varmasti helpommin sanottu kuin tehty). Häät ovat olleet Teidän näköisenne ja jos
  itse olette tyytyväisiä niin se on tärkeää<3 p.s kauniit kortit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Viittauksena edelliseen kommenttiin, yritän unohtaa, mutta tottakai tuollainen jää jotenkin mietityttämään, kun on itselle tärkeästä asiasta kyse. Ja kiitos; korteista tuli kyllä iloiset ja kauniit! Minä ainakin hymyilen joka kerta, kun näen tuon kuvan <3

   Poista
 3. Ompas kurjaa kuulla tuollaista, sitä inhoan kun ei uskalleta tulla sanomaan kasvotusten vaan puhutaan selän takana. Koitat vain unohtaa ja ajatella sitä ihanaa juhlaa joka teillä oli <3 Juhlat ja kiitos- kortti ovat kyllä niin teidän näköiset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä sanoa, että tämä henkilö olisi sanonut sen suoraankin, jos olisi minut nähnyt ;) Sen verran suorasanainen on. Mutta en minä tätä murehdi. En ainakaan enää teidän ihanien kommenttien jälkeen <3

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!