maanantai 23. toukokuuta 2016

DIY nukkekodin kalusteet // DIY furnitures in DollhouseOtsikko on harhaan johtava. Tai ei oikeastaan. Sehän käskee sinun tekemään itse; ei minun. En ole tehnyt siis itse, mutta lasten isoisä ja isoäiti ovat tehneet; lähes kaikki nukkekodin kalusteet ja ihan itse nukkekodinkin. Tai joulupukkihan ne on tehnyt, unohdin. Mutta jos joulupukkikin osaa tehdä, osaa kenties joku muukin.Mitä tekee äiti, joka on yksin kotona ja lapset hoidossa? Hän hipsii yläkertaan siivoamaan lasten huoneet - ja ehtii lopulta siivoamaan myös nukkekodin, tai pikemminkin järjestelemään. Ihastuksissaan hän nappaa kuvia, ja jakaa ne blogiinsa.

Ihan tyhjänpäiväistä, tiedän. Mutta olen flunssassa kotona ja yksin, joten tämä sallittakoon.Eikö olekin ihana nukkekoti? Minä tykkään ainakin valtavasti, ja parasta ehkä on, että tyyli ei ole ihan omaani; tässä on enemmän sellaista mummula-henkeä; uutta ja vanhaa sekaisin. Kodissa seikkailevatkin perheen lisäksi isovanhemmat. Ja kissa.

Nukkekodin asukkaat sekä muutamat kalusteet ovat Hapen tuotantoa.  Koko kolmikerroksinen nukkekoti näkyy paremmin tässä postauksessa, josta pääsee näkemään myös, kuinka kaunis itse talo on ulkoapäin!


Our daughter got this dollhouse at Christmas from Santa Claus. Almost all of these furnitures are made by grandfather. I mean Santa Claus. The dolls and some of the furnitures are made by Hape.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!
8 kommenttia:

 1. Ihana nukkekoti. <3
  Isäni on luvannut nikkaroida meidän neidillekin nukkekodin kun vain haluan. Tällä hetkellä tässä kodissa ei ole tilaa, omaan taloon sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, käytä tuo tarjous hyväksi! On kyllä niin kultaakin arvokkaampi lahja <3

   Poista
 2. Tyylikäs nukkekoti ja taitava kalustenikkari! Meillä on nukkekodin remontti- ja kalustusprojekti vielä ihan vaiheessa, ihan niin kuin oikeankin kodin... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, meillä ei päästy rakentamaan itse nukkekotiakaan. Kovat oli suunnitelmat kyllä. Onneksi appiukko otti homman omiin kätösiinsä :)

   Poista
 3. Ihana nukkekoti ja sen kalusteet! Kyllä äiti voi järjestellä nukkekodin ja kuvata sen blogiin, lukijat ainakin tykkäävät! Pikaista toipumista sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin; tarpeellista puuhaa varsinkin toipilaalle ;D

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!