maanantai 16. toukokuuta 2016

Leikkimökki? // Playhouse?
Meillä ei ole torpalla leikkimökkiä. Eikä sellainen ihan kyllä sopisikaan pihapiiriin. Mutta minulla on suunnitelma, ja muutama viikko sitten huomasin, että lapset ja Sanelma voisivat pitää tästä suunnitelmasta.

Arvaatteko missä ollaan?We don't have any playhouse for kids - but maybe one day we have it. Guess, where these pictures have been taken!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

3 kommenttia:

 1. Aitassa? Minä tässä toissapäivänä juuri pyöritteli mielessäni ajatusta, että jos siivoaisi saunan yhteydessä olevan rengintuvan tai mikä lienee pojille leikkimökiksi. Joskus kun ehditään saunaa remontoida on tarkoitus tehdä siihen joku pukuhuone tai saunatupa, mutta siihen mennee vielä vuosia. Hirveä kaaos siellä kyllä, että ei sinänsä houkuta, mutta pojat imeytyy sinne välillä nytkin ja ovat sitten ihan likaisia ja onhan siellä kaikkea roinaakin, että turvallisempi olisi jaksaa se siivota.

  Aittakin on, mutta ala-aitat on puutarha tms varastoina ja yläkertaan en haluaisi pojille yhtään nykyistä enemmän menoa, kun aita on sellainen ristikkomalli, että hirvittää aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aitassa ollaan :) Täälläkin oli vielä meidän ostettua paikan aikalailla roskaa ja tavaraa, mutta tyhjennettiin sekin siinä häiden alla, kun yritettiin keksiä, minne saada häävieraat mahtumaan sateen sattuessa ;) Nyt on siis suhteellisen tyhjä. Tarvittaisiin vain aikaa hienojen ideoiden toteuttamiseen!

   Lapset kyllä löytävät hyvän seikkailun omaavat paikat; osaan kuvitella, että teilläkin on siellä kivoja paikkoja koluttavana :D

   Poista
 2. Aitassa? Minä tässä toissapäivänä juuri pyöritteli mielessäni ajatusta, että jos siivoaisi saunan yhteydessä olevan rengintuvan tai mikä lienee pojille leikkimökiksi. Joskus kun ehditään saunaa remontoida on tarkoitus tehdä siihen joku pukuhuone tai saunatupa, mutta siihen mennee vielä vuosia. Hirveä kaaos siellä kyllä, että ei sinänsä houkuta, mutta pojat imeytyy sinne välillä nytkin ja ovat sitten ihan likaisia ja onhan siellä kaikkea roinaakin, että turvallisempi olisi jaksaa se siivota.

  Aittakin on, mutta ala-aitat on puutarha tms varastoina ja yläkertaan en haluaisi pojille yhtään nykyistä enemmän menoa, kun aita on sellainen ristikkomalli, että hirvittää aina.

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!