lauantai 24. tammikuuta 2015

Cute Cold Proof in Baby Carriage + Delfia Design Discount Code

Pakkaselta ja viimalta suojassa päiväunillaan. Ihastuttava kevättalvinen sää ja kipakka pakkanen.
Leikkipuisto toimii aina!


Vauvavuoden arkeen on kuulunut oleellisena osana ulkoilu. Kun myös Miina on kotona, kävelylenkit jäävät lyhyiksi, sillä äidin voimat eivät riitä varsinkaan talvikeleillä kovin pitkään, kun vaunujen kokonaispaino nousee noin 20 kiloon. Mutta silloin mennäänkin leikkipuistoon, ja se toimii aina. Vaikka leikkikaverina olisi vain äiti, hauskaa on aina.

Mooses puolestaan nukkuu todella hyvin päiväunet vaunuissa ulkona, myös leikkipuiston melskeissä, ja jatkaa uniaan kotona myös vaunuissa. Vaunut ja niihin lisävarusteena ostetun seisomalaudan ostin siskoltani vanhana. Muuten olen ollut vaunuihin tyytyväinen, mutta etupyörän lukitus on kenties hieman liian jäykkä - vai onko syynä väliin mennyt kura ja lika..? Koppakin on suhteellisen pieni, joten vaunut eivät palvele todennäköisesti kovin pitkään (jotkut lapset nukkuvat siis vaunuissa todella hyvin ja ikäisekseen pitkään; siksi mainitsin). Jos olet suunnittelemassa vaunuostoksia, kannattaa ottaa nuo asiat huomioon kärryjä vertailtaessa.

Mitkä asiat te olette kokeneet omissa vaunuissanne hyviksi/huonoiksi asioiksi? Itse koin aikoinaan vaunujen oston äärimmäisen haastavana, ja Miinalle emme sitten edes ostaneet vaunuja, vaan käytimme ilmaiseksi saamamme vanhat "koe"vaunut loppun asti. Nämä meidän nykyiset vaunut ovat kuitenkin made in china, joten en tuo kärryjä sen enempää esille tässä jutussa.

Sen sijaan tuon mielelläni hyvinkin korostetusti esille kuvissa näkyvän vaunuverhon. Olen kuullut ihmetystä, miksi sellaisen hankkia, enkä itsekään hankkinut Miinan vaunuihin. Olen äärimmäisen huono hankkimaan tuotteita, joille on käyttöä vain hetken. Myönnän kuitenkin, että tuskastuin tilanteeseen; virittelin pyykkipojilla puklurättejä vaunuihin, kun ulkona oli kovat pakkaset, tuuli vinhasti tai satoi lunta. Tuskastuin, kun tuuli irrotti rätistä aina jonkin kulman. Kirosin, kun pyykkipojat olivat aina kateissa ulos lähtiessämme. Häpesin virityksiäni varsinkin, kun mentiin kaupungille ihmisvilinään. Ja katselin lievän kateellisena vaunuihmisiä, joilla oli vaunuverhot vaunuissaan.

Onkohan jollain muulla samankaltaisia kokemuksia?

Kun sitten yritystä pyörittäessäni näin ensimmäisen kerran Delfia Designin vaunuverhot, olin myyty. Lupasin itselleni, että jos joskus vielä saamme vauvan, ostan tuollaisen. Ja niin tein. Laitoin asiasta itse asiassa viestiä Jenniinalle jo ennen vauvan syntymää ja teimme diilin: sain vaunuverhot testikäyttöön bloginäkyvyyttä vastaan.

Nyt olen onnellisena käyttänyt tätä talven, ja voin kertoa olevani tyytyväinen; verhot näyttävät hurjan söpöille, ovat mittatilaustyön ansiosta juuri sopivan kokoiset, ja helpottavat tietenkin ulkoilua. Ja sisälle tultua Mooses jatkaa vaunuissa tyytyväisenä uniaan, kun verhot pimentävät "Mooseksen pesän" (Miinan sanoin) sopivasti.

Delfia Design valmistaa myös muita vauvojen tuotteita; vaunuleluja, neuvolakorttien kansia, mobileja, ruokalappuja sekä pehmoleluja. Ostin Moosekselle jouluksi juuri Delfia Designin pehmolelun, Ketun, joka onkin näkynyt aiemmissa postauksissani. Lisäksi Delfia Designilla on valikoimassaan koruja, laukkuja sekä sisustustuotteita; tyyliltään lapsimielisiä ja erittäin söpöjä.

A l e k o o d i

Ja sitten iloinen uutinen: Delfia Design tarjoaa nyt tämän jutun kunniaksi teille lukijoilleni 15 prosentin alennuksen verkkokauppaansa koodilla MrsSinn. Koodi on voimassa sunnuntaihin 1.4.2015 asti. Suosittelen poikkeamaan verkkokaupassa tutustumassa valikoimaan. Jenniina tekee myös tilauksesta tuotteita, kuten teki meidänkin vaunuverhon (mittojen mukaan huomioiden kangastoiveet jne.), joten voit myös tilata Delfia Designilta jotain täysin uniikkia!

Niin ja tietenkin: Delfia Designin tuotteet on kaikki sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. Ja jälki on erittäin laadukasta; suosittelen siis lämmöllä!

Vaunuverhot Delfia Designilta.


In the Pictures you see cute cold proof in Baby Carriage by Delfia Design. The Proof have been very useful at winter, when it's blowing, snowing and sometimes also raining. Delfia Design produces also other baby things, like toys and bibs, bags, assessors and interior decoration things. The style of Delfia Design is very cute and playful! All Delfia Design's products are designed and made in Finland. Go and visit the pages; you will like it!

D i s c o u n t  C o d e

You have now chance to get 15 % discount products from Delfia Design's web shop using the code "MrsSinn". The code is value between 24.1.2015 - 1.2.2015._ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!