torstai 8. tammikuuta 2015

I Want To!Kahden vuoden uhmaikä tuo mukanaan harmaita hiuksia, mutta myös ikimuistoisia hetkiä. Joululomalla suunnattiin yksi päivä kaupungille ja siellä ostosten jälkeen käytiin kahvilla. Taustamusiikin soidessa tytär päätti haluta tanssia. Isi kiltisti vastaa: tanssitaan sitten kotona. Ei kun nyt, toteaa tytär - ja toistaa samaa volyymia aina pikku hiljaa kasvattaen.

Kahvilatädeillä oli hymy herkässä, kun tytär sai tahtonsa periksi ja isi tanssi hänen kanssaan pullakahvien päätteeksi. Siinä keskellä kauppakeskuksen vilinää ja ihmisten kahvitellessa.

Elämän pieniä tähtihetkiä?

* * * * * 

Our daughter has two years old negative age. Many times it doesn't make laugh - but sometimes it does. We were at coffee house on our holidays, when daughter just wanted to dance - right there in that moment - not at home later.

At the end our coffee brake dad danced with her - in the middle of coffee house.

Little star moments of life, or what do you think?

2 kommenttia:

  1. No mut ihanaa heittäytymistä isä-ihmiseltä! Väliäkös sillä, missä ollaan.. Pitäis itekin tanssia aina, kun vähänkään siltä tuntuu!!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä; ylpeä miehestäni! Ja välillä tämä on tosiaan heittäytymistä. Tänä aamuna lapset itkivät kuorossa ja äiti lopulta vain nauroi; kun ei muuta voi, parempi nauraa kuin itkeä :D

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!