torstai 15. tammikuuta 2015

Hi's Sleeping In His Own Bed!

Vauva omassa sängyssä - myös yöt.Pehmeä koriste: Funky Homo sapiensin Bambi <3Harmaan päivän harmaa kuva...?
Piccun lakanat ja Delfia Designin Kettu-unilelu.


Minun piti antaa periksi. Mooses nukkuu nyt omassa sängyssä; pinnasängyssä meidän sängyn vieressä. Tähän asti hän on nukkunut äitinsä vieressä yöt. Olen halunnut, sillä se on vain tuntunut niin hyvälle; pieni tuhisija siinä vieressä. Ja helpolle; ne yöimetykset.

Miina ei suostunut nukkumaan vauvana omassa sängyssään, joten ajattelin, ettei Mooseskaan. Mutta niin kävi, että Mooses on nukahtanut nyt jo kolmena yönä omaan sänkyyn köllöteltyään vähän aikaa ensin äidin ja isän välissä. Ja nukkui viime yön - ja toivottavasti tulevatkin yöt - hieman pidemmissä pätkissä.

Rintatulehduksen seurauksena Mooseksen unirytmi meni sekaisin. Hän alkoi heräillä vähintään parin tunnin välein, eikä muu saanut häntä rauhoittumaan kuin syöminen. Ja koska hän oli niin väsynyt, nukahti hän kesken syömisen ja heräsi taas pian. Antibiooteilla oli mielestäni selkeä yhteys tähän muutokseen. Antibioottien jälkeen huono rytmi jäi kuitenkin päälle - ja noin kuukauden yöt nukuin vajaan parin tunnin pätkissä. Ja täytyy myöntää; olen ollut ja olen edelleen todella väsynyt. En välttämättä kuule, enkä näe, mitä ympärillä tapahtuu ja tunnen itseni aika ajoin todella tumpioksi. Siis, en ymmärrä mistään yhtään mitään.

Miinan saatua jouluna uuden sängyn, pinnasänky vapautui Moosekselle. No, siitä on kyllä jo melkein kuukausi, mutta meillä asiat etenevät nykyään hitaasti - kuvastaen emännän ajatusten "laukkaa". Sijasin söpöt Piccun pussilakanat pinnasänkyyn ja joululahjaksi Moosekselle ostamani Delfia designin kettu-unilelukin pääsi uuteen sänkyyn. Ja kylläpä näyttääkin kivalle! Ihan sattumalta ketun värimaailma sopi täydellisesti tähän kokoonpanoon; ovat nyt puuhelmet ja unilelu samaa pataa!

Saatiin Nuutinpäivänä viimein siivottua meiltäkin joulu pois. Päätin, että meillä ei pidetä asian kanssa kiirettä. Joulukuusi kukoisti meillä lähes loppuun asti, ja jouluvalot toivat ihanaa tunnelmaa kotiin. Onko tämä sitä hidastamista elämässä, hienosti sanottuna slow lifting -aatteen mukaista eloa vai mitä…? Mutta hitaammaksi kaikki on mennyt viime aikoina meidän taloudessa.

Pientä väripilkkua harmaaseen makuuhuoneeseen / kirjastohuoneeseen tuovat nyt kettu + Funky Homo sapiensin bambi (saatu bloginäkyvyyttä vastaan) + kuvan pimellä puolella sijaitsevat lelukasat. Rajasin kuitenkin lelukasat kuvan ulkopuolelle, sillä on kiva, että ainakin jossain voin katsella kotiamme kauniina ja siistinä.

Vanhan pinnasängyn puuhelmet <3 Delfia Designin kettu = sattumaa?
* * * * * 

Our baby has slept now three nights in his own bed - and quite well. Maybe Mum has suffered from this situation most. Last month baby has slept guide badly; eating every two hours. Target is now sleep better - both mum and the baby. 

In the Pictures Things to be Pride of:

Baby bed linen by Piccu, finnish design, made in Finland.
Fox by Delfia design, finnish design, made in Finland.
Bambi by Funky Homo sapiens, finnish design, made in Finland.
Sulo-pillows by Ululaifinnish design, made in Finland.
Blanket by Lapuan Kankurit, finnish design, made in Finland.
Baby bed, second hand from tori.fi.
Fireplace, partly second hand, laid by Uuninmuuraaja Jaakko Moilanen

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebook and Pinterest!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta tuo ajatusten "laukka". :) Ihana unipaikka pikkuisella. Meillä tyttö nukkuu yleensä vieressä. Yöimetykset on totta tosiaan vaan niin helppoja siten! Kelalaatikko on kyllä pedattuna meidän sängyn viereen, mutta tyttö nukkuu yleensä siellä vaan silloin, kun haluan saada itselleni vähän enemmän tilaa sängyssä ja nukuttua rennommin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, viekussa on niin hyvä olla! Maitohanat vaan ovat niin lähellä, että nyt oli pakko luopua tästä ihanuudesta. Ja nyt voi jo melkein sanoa, että auttoi; poika nukkuu nyt jo 3-4 tunnin pätkän yössä, mikä on luksusta 1,2-2 tunnin pätkien jälkeen :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!