torstai 29. tammikuuta 2015

Two Hour Sled Trip To Turku Castle Park

Ex tempore retki Turun Linnan puistoon ja pulkkamäkeen.Juuri sopiva mäki meidän perheen pelkokertoimelle.
Näettekö; joillakin oli hauskaa?
Myös Delfia Designin pöllöt olivat mukana retkellä, ja pöllöjen suojissa Mooses.


Joskus täytyy muistuttaa itseään, kuinka lapsi ei vaadi paljon; vain, että ollaan yhdessä ja tehdään jotain yhdessä. Ei tarvitse lähteä kauas. Aikuisten mielestä pieni ja vaatimaton juttu voi olla lapselle suuren suuri juttu. Kuten pulkka- ja eväsretki lähimpään puistoon!

Viikko sitten perjantaina päätimme ex temporé miehen päästyä kotiin, että lähdetään retkelle, Turun Linnan puistoon pulkalla laskemaan. Tein pikaisesti myös eväät mukaan; yksinkertaisesti ruisleipää juustotäytteellä, pakkasesta sulatettuja pullia sekä kuumaa kaakaota termariin.

Ja lapsi oli kuin olisi ollut joulu; niin innoissaan mäenlaskusta - ja varsinkin sen jälkeen nautituista eväistä. Puhui retkestä suu pyöreänä koko viikonlopun. Matka linnalle keski kävellen vajaan puoli tuntia, ja retki kokonaisuudessaan noin pari tuntia. Eikä maksanut juuri mitään. Plussana kalorit, jotka kulutettiin kävellessä!

Turun Linna ja sitä ympäröivä puisto on todella kaunis - varsinkin kun katsoo oikeista kuvakulmista ja rajaa pois ympäröivän satama-alueen. Puistoa käytetään kuitenkin todella vähän. Toisaalta meidän kannalta hyvä juttu; saatiin todellakin rauhassa laskea mäkeä ja syödä eväitä vanhan aitan portailla pimeyden laskiessa kaupungin ylle. Ja kuten kuvista näkee, oli retki lopulta lähes tai'anomainen!

Kuvakokoelman myötä muistutan samalla alekoodista, joka on voimassa Delfia Designin verkkokauppaan vielä sunnuntaihin asti. Valikoimassa mm. kuvassa näkyviä vaunuverhoja, koruja, pehmoleluja ja vaikka mitä söpöä vaikka lahjaksi! Kannattaa käydä kurkkaamassa; alekoodin löydät tästä jutusta!

Turun Linna ja kaupungin valot - sekä kuu. Lähes taianomaista?

Pictures are taken from the Turku Castle Park. Nice place to visit or take a little winter trip like we did! In the second last picture also Delfia Design's cold proof to remember about the discount code; check the blogpost here!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!