keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulusauna // Christmas Sauna


Joulun kunniaksi sauna tyhjennettiin tavaroista. Sauna on toiminut meillä pitkälti varastona, sillä tavaroiden järjestely kaappien osalta odotti vielä tähän joulukuuhun asti sitä, että käyn ne yksi kerrallaan läpi ja lajittelen tavarat järkevämmin omiin paikkoihinsa. Nyt olen sen tehnyt, ja saunassa säilytetytkin tavarat löysivät omat paikkansa kaapeista.


Saunan pesu vielä puuttuu, mutta vielä ehtii... Joulusauna on pienillä asioilla tehty; lyhty ja kynttilä sekä ihanat laudeliinat by Design Palet - ja se on siinä! Design Paletin laudeliinat olivat aikoinaan suuri sijoitus kukkarolle, mutta en taida kyllästyä näihin ikinä. Tykkään aina vain; jotenkin niin vain sopivat täydellisesti värimaailmaltaan ja olemukseltaan juuri saunaan. Eli ei sinänsä suuri sijoitus, jos jaksavat palvella meitä pitkän iän.
Seuraavaksi siirrymme sitten kirjastoon kurkkaamaan, mille siellä näin jouluviikolla näyttää! Toivottavasti viihdytte näiden joulukuvapostausten parissa?Christmas Sauna - and I'm so waiting for Christmas!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!


4 kommenttia:

  1. Tunnelmallinen sauna teillä! Ja kyllä, hyvin viihdyn tässä esittelykierroksella. Mielenkiinnolla odotan jo kuvia kirjastosta.

    VastaaPoista
  2. Ihana sauna ja kaunis tunnelma <3

    VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!