keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Lucky and Happy!

Eilen se tapahtui; hän leikki ensimmäistä kertaa! Äiti, isä ja sisko olivat haltioissaan - ja niin oli poikakin. Äiti ei meinannut saada kuvaa tärähtämättä; niin vanhasti kädet - ja niiden myötä aurinko, sammakko ja pigviini heiluivat! 

Ostin ennen pienokaisen syntymää Onnin ja Ilonan mobiletarvikkeet. Nämä kuviot myydään siis yhtenä pahvina, joista leikataan kuviot irti ja ripustetaan narulla roikkumaan - kukin halumaansa paikkaan; kattoon, johonkin mobileen, tms. (minulle) haastavasta askarteluhetkestä kuvasin tällöin myös instagrammiin. Tykkään Onnista ja Ilonasta mainita tietenkin siksi, että on suunnittelevat ja painattavat paperituotteensa Suomessa. Mobilen lisäksi heillä on paljon ihania katselukortteja; nämäkin meillä ovat pian toivon mukaan ahkerassa käytössä.

Olin ostanut tätä ennen kirpparilta vanhan mobiletelineen, jonka heiluvistä värkeistä en kovin tykännyt - en tosin väreistäkään, mutta ajattelin, jos tekisin tästä mieleisen maalilla ja olemassa olevilla leluilla. Mutta kun löysin nämä Onnin ja Ilonan mobilen tarvikkeet, huomasin, että väri on aivan passeli! Enkä siis lähtenyt maalaushommiin, ainakaan vielä.Nyt mobilen värit sopivat myös näihin ihaniin retrovaatteisiin; päällään hänellä on äitinsä vanha villatakki - jonka hänen mummonsa on aikoinaan kutonut. Minä niin vain tykkään käyttää vaatteista, joissa on tunnetta ja tarinaa! Miten sinä? Monella on kyllä tunnepitoisia esineitä ja kalusteita, mutta miten vaatteissa? Muuttuvatko ne teillä rievuiksi, kun ensimmäiset nypyt tai reikä ilmaantuvat?

* * * * *

Our son played yesterday for the first time with Onni ja Ilona -mobile (means Lucky and Happy -mobil). Mum, dad and big sister were enthusiastic, and so was the boy; his hands - and the sun, the frog and the penguin - swinger so much that it was hard to get pictures about this historical moment! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!