sunnuntai 30. marraskuuta 2014

"Little" Christmas Tree + Valona Design Give Away

Pikkujoulukuusi.

Jutussa mukana jouluinen yllätys, joka on toteutettu yhteistyössä Valona Designin kanssa. Tämä on ensimmäinen blogissa julkaistu jouluyllätys; kaikki vuoden 2014 jouluyllätykset päivittyvät Christmas surprises 2014 -tunnisteen alle!

Ensimmäinen adventti! Mikä tietää meidän taloudessa, että talon emäntä saa hyvillä mielin aloittaa jouluvalmistelut. Myös joulukuuksi lupaamani yllätykset lomittautuvat pääosin juttuihin, joissa valmistelemme tai odottelemme joulua - tai joissa turinoin myös omia mietteitäni. Jouluyllätykset liittyvät siis hyvin pitkälti siihen arkeen ja juhlaan, jota muutoinkin eläisimme näin joulun alla.

Meillä on kehittynyt suunnittelemattomasti perinne, jossa kiikutan ensimmäisen adventin tienoilla pirttiin pikkujoulukuusen. Niin tänäkin vuonna, vaikka jotenkin taas viime tingassa ymmärsin, että tulevana viikonloppuna on ensimmäinen adventti ja kiirehän kuusen kanssa tuli. Isäni pelasti mattimyöhäisen; ja saimme todella kauniin kuusen - vaikka kovin suuren sellaisen. Ensin olin haltioissani - sitten kauhuissani; mihin ihmeeseen saan kuusen mahtumaan ja mihin astiaan sen laitan. Ajatuksena oli laittaa johonkin pieneen lasipurkkiin - kyllä, mutta tässä tilanteessa toivoton suunnitelma.

Kun pääsimme kotiin kuusen kanssa ja kiire oli saada tyttö pian nukkumaan, ensimmäinen jonka näin ovesta oli tämä vanha maitosoikko, jossa pidämme tavallisesti sateenvarjoja. Kippasin sateenvarjot pois ja laitoin kuusen siihen - ja siinä se sitten saikin olla. Joskus siis suunnittelematta paras!

Valona Designin koivukristalli (sydän).

Pikkujoulukuusi on monesti jätetty ilman koristeita, mutta viime vuonna ostin Valona Designin koristeita, jotka riipustin malttamattona jo pikkujoulun alla kuuseen - ja niin tein tänäkin vuonna; nyt vain suunnitellummin. Sain nimittäin Valona Designin mukaan blogiyhteistyöhön - ja yhteistyön myötä kuuseen muutaman koristeen lisää - ja teille arvottavaksi myös kolmen koristeen setin! Arvonnasta postauksen lopussa lisää.

Valona Designin koivukristallikoristeet sopivat aivan mahdottoman hienosti vanhan talon henkeen; näissä on vanhaa perinnettä, mutta myös nykyaikaa. Ei mummolafiilistä, mutta ripaus sitä kuitenkin? Ostin viime vuonna medaljonkimuotoiset koivukristallit, ja tänä vuonna koristeet täydentyivät sydämen muotoisilla.

Joulukirkko.

Joulu on itselleni kenties juhla, jolloin haluan vaalia kenties eniten perinteitä. Ja haluan vaalia perinteitä myös kodin saattamisessa joulukuntoon. Uusia joulukoristeita olen hankkinut hyvin harkitusti; haluan, että ne kestävät aikaa - että voin nostaa samat koristeet esille vielä mummonakin. Esimerkkinä tämä jo lapsena tädiltäni saama joulukirkko. Se tuo mieleen ihania muistoja lapsuuden jouluista, ja kovin rähjäinen on - mutta se tuo mieleen joulun. Ja sen nostan esille aina jokainen joulu. Myös Valonan joulukoristeet hankin tällä ajatuksella; nämä kestävät aikaa ja näistä tulevat mieleen ensimmäiset joulut, jotka vietimme tässä kodissa lasten ollessa vielä hyvin pieniä.

Valona Designin koivukristallit (sydän ja medaljonki).

Valona Design suunnittelee ja valmistaa tuotteensa käsityönä Suomessa. Valonan valikoima koostuu pääosin joulukoristeista, mutta valikoima on laajentunut pikkuhiljaa myös koruihin. Mitä sinä tykkäät Valonan tuotteista ja etenkin näistä Valonan koivukristalleista?

A r v o n t a

Jos tykkäät, voit voittaa nyt kolme roikkuvaa koivukirstallikoristetta (koko 10-12 cm) omaksesi ja voittaessasi saat valita haluamasi mallin (eri vaihtoehdot löydät täältä). Osallistuaksesi minä ja Valona Design toivomme, että käyt Valonan verkkosivuilla ja kerrot sen perusteella alla olevaan kommenttiboxiin, mikä on ehdoton suosikkisi Valonan tuotteista. Sillä saat yhden arvan.

Jos haluat tuplata arpamääräsi, jaa tämä kilpailu omassa blogissasi tai omilla/blogisi facebook- tai instagram-sivuillasi kera alla olevan kuvan ja lisäämällä tietenkin myös linkin tähän blogijuttuun. Jos voitto sattuu kohdallesi, on sinun vain todistettava, että olet tehnyt jaon sinä päivänä, kun lisäsit myös kommentin alle.

Muista kertoa, kuinka monella arvalla olet mukana + kirjoita myös sähköpostiosoitteesi kommenttiboxiin, jos kommentoit anonyyminä.

Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy kahden viikon päästä lauantaina 13.12.2014. Arvonnasta kuulutetaan täällä blogissa tämän jälkeen ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Jos voittajalta ei saada vastausta viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uusiksi. Arvontapalkintoa ei toimiteta ulkomaille. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!

Jos onni ei osu kohdallesi tai haluat saada koristeet ajoissa joulukotiisi, Valonan tuotteita pääset ostamaan Madebyn verkkokaupassa.

G i v e A w a y

I prefer long time lasting Christmas decorations, which have or which hopefully will have also an emotional bond - because christmas, I think, is very traditional feast. My old Christmas church is one good example of this: I got it when I was just a little girl - and still it is the christmas decoration, which I bring visible every christmas.

Last Chrismas i bought few Christmas tree decorations, Birch Crystals by Valona Design, and I am sure that these will be decorations which will last! The Crystals are designed and hand made in Finland.

This year I was lucky: I asked Valona Design to cooperate with my blog and Valona said yes. I got few birch crystals more and three crystals to give away! So, now you can win three crystals! Just visit Valona Design's web site and write on comment box, which is your favorite product in Valona's collection. If you share the give away with link and picture below in Facebook or in your blog, you have to lots. Remember to mention about the number of lots and also your email, if you comment as anonyme. The give away starts now and ends 13.12.2014. The crystals will be delivered only in Finland.

You find Valona's products also at Madeby's netshop.P.S. Koivukristallit toimitetaan näin pieneen pakattuna (kuva alla), eli tällainen on helppo lähettää vaikka joulukortin kyljessä joulumuistamisena. Lisäksi säilytyksessä iso plussa; joulun jälkeen koivukristallit saa pakattua takaisin näihin pusseihin, eikä koristeet vie näin ollen suuresti tilaa kaapissa!

Lahja, joka mahtuu pieneen kirjekuoreen kortin kylkeen!

P.S. You can send Birch Crystals by Valona Design in little envelope. Thanks to little packages and lightweight they offer nice way to remember friends at christmas time without big mailing fees.

29 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa yhdellä arvalla :) ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Mukana 2 arvalla.
  Hyvää 1 Adventtia !
  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukaan :)
  Pikkuhimmelit olivat omia suosikkejani ♥

  VastaaPoista
 4. 2 arvalla mukana <3
  Suloisen somia.
  garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana yhdellä arvalla, suosikki on koivukristalli-timantit. kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 6. Metallilangoin punottu tuikkujuttu oli suosikkini

  Yhdellä arvalla mukaan ja Timantti ois mun valinta

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavia kuusenkoristeita<3 Mukana yhdellä onnenarvalla:)

  VastaaPoista
 8. Valona design "Kristalli" -Koivukristalli on suosikkini. tapiiri_1(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Pikkuhimmelit ovat suloisuudessaan suosikkejani :) Yhdellä mukana.
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kauniita! Arvalla mukaan.
  Mustat Koivuhimmeli -korvakorut, 1 koruosa, olisi ihanat.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Arvalla mukana :) Noi metallipunos jutut ja se kattokruunu oli kyllämun lemppari...mut näistä toi kristalli...

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana!
  Suosikkejani ovat Timantti- koivukristallit :)
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Olipa ihania tuotteita nettisivuilla! Jos osaisin käyttää suuria korviksia, niin nuo himmelityyppiset korvakorut päätyisivät korviini. Tai jos pöydillä saisi olla tavarat rauhassa (ihana apinavaihe menossa puolitoistavuotiaalla), niin tuo metallilankatuikkukranssi olisi ehdottomasti meidän pöydällä! Mutta kyllä nuo joulukoristeetkin meillä käyttöön pääsevät, jos voitto tulee. ;)
  Yhdellä arvalla mukana, koska näin juuri heränneenä en kyennyt tajuamaan toisen arvan jako-ohjeita. :D

  VastaaPoista
 14. Suosikkini on kristalli-setti, yhdellä mukana. johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Koivukristallit ihastuttavat mieltäni eniten; erityisesti Kristallit :) Mukana yhdellä arvalla.

  VastaaPoista
 16. Kauniita tuotteita joista koivukristalli on minun suosikki :) Yhdellä arvalla mukaan.

  kayperemmalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Suosikkini on tuo timantti!! <3 t. Lotta
  lotta@ululai.fi

  VastaaPoista
 18. Yhdellä arvalla mukaan. Suosikkini oli Tähti-kynttiläkruunu, todella kaunis!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 19. 1 arpa
  Suosikkituote Kristalli -Koivukristalli-korvakorut, musta, aivan ihanat!

  VastaaPoista
 20. Yhdellä arvalla mukaan. Metallilangoin punottu -osio on kokonaisuudessaan mun suosikki. Ehkä se lusikka -koriste on ylitse muiden. marja.k@phnet.fi

  VastaaPoista
 21. Suosikki on kristallisetti. Yhellä mukana.salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Oi miten kauniita! Erityisesti nuo koivukristallit ihastuttaa. Olen yhdellä arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 23. Kauniita! Suosikkini on timantti koivukristallit. Yksi arpa

  VastaaPoista
 24. Enkelinsiivet kynttilässä ovat parhain lahjaidea. Kaksi arpaa, mmm.meeri@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ihania! Koivukristalli Timantti on tämänhetken suosikki.

  VastaaPoista
 26. Timanttikoivukristallit on kauniita. :) Yhdellä mukana.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Valona design "Himmeli" on todella kaunis.
  Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 28. Tyylikkäitä olivat kaikki, mutta Kristalli oli suosikkini.
  Mukana yhdellä arvalla.
  sanna.pietinen(at)gmail.com

  VastaaPoista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!