tiistai 13. marraskuuta 2018

Kotimme lehdessä! // Our Home in Magazine!


Viimein saapui meidänkin postilaatikkoon toivottu kirje! Nimittäin kirje, jonka sisällä oli tuorein Unelmien talo ja koti -lehti. Lehdessä on lyhyt juttu meidän joulusta ja kuvia viime vuoden joulukodistamme. Käykäähän siis lehtihyllyllä, jos haluatte kuulla meidän joulusta toimittajan kirjoittamana ja ammattilaisen kuvaamana!

Kovin on sumuista täällä, mutta päätin uhmata harmautta ja napsia muutaman kuvan kotoa tänä kovin harmaana marraskuun päivänä - siivoamatta paikkoja. Lelut odottavat siinä lattialla leikkijöitä, ja leluja tuntuu leviävän kovin moneen eri paikkaan, vaikka joka ilta ne yritetään ainakin koota omille paikoilleen - tai jonnekin kasaan. Toisaalta: täällä näyttää sille, että täällä myös eletään.

Leluista tulee mieleen nimittäin kuvauspäivä, jolloin nämä kaiken kirjavat lelut tietenkin haluttiin pääosin piiloon. Camilla ihmetteli, kun kerta toisensa jälkeen kirkkaan punainen muovinen "mopo" ilmestyi kuviin - vaikka kuinka sitä siirsi nurkan taakse. Hoksasi sitten, että lattiahan on sen verran vino, että mopo tosiaan rullailee aina takaisin nurkan takaa, kun hän ehtii kameran taakse!

Oli mielenkiintoinen ja muistorikas päivä. Kiitos siis Camillalle ja Jaanalle näistä hetkistä sekä tietenkin kauniista jutusta! Harmi tietenkin, että kaikki kauniit otokset eivät päässeet mukaan ja tekstiäkin oli nipistetty melkoisesti - mutta onneksi ne löytyvät sähköpostin syövereistä.

Mitä teidän marraskuuhun kuuluu? Olitteko löytäneet meidät lehdestä jo tätä ennen?
Our Christmas Home is in Magazine (Unelmien talo ja koti)! 

I am so glad and thankful!
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

11 kommenttia:

 1. Paljon onnea lehtijutusta <3. Teidän koti näyttää taatusti ihanan tunnelmalliselta joulukodilta, kun on sellainen lämminhenkisen kodikas muutenkin. Ja hauska toi mystinen mopo :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mopo tosiaan nauratti itse kuvaajaa kuin mopon haltijaakin ;D

   Poista
 2. Oi ihanaa, odotan lehteä postilaatikkoon. Meidänkin kodista oli pari vuotta sitten juttu samassa lehdessä 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juttu oli jo marraskuun lehdessä? Tuleekohan Ouluun näin jäljessä lehdet? Täällä etelässä kun saapui jo kuun alussa - paitsi siis meille 😄 Mulla on varmaan mennyt ohi tuo teidän kotijuttu; harmillista!

   Poista
 3. Oi ihanaa, odotan lehteä postilaatikkoon. Meidänkin kodista oli pari vuotta sitten juttu samassa lehdessä 😀

  VastaaPoista
 4. Lehti luettu. Kaunista ja tunnelmallista teillä on. Peilipiironki näyttää aivan samanlaiselta kuin se, jonka sain mökin kaupan yhteydessä. Omani on vaan huonokuntoisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Meidänkin peilipiironki odottaa vielä kunnostusta, mutta niin odottaa moni muu, ja vielä huonokuntoisempi, joten nautimme nyt vain tästä ajan tuomasta patinasta - myös peilipiirongissa ;)

   Poista
 5. Lehti tuli jo joku aika sitten :) Hienoa, että teidän kaunis koti pääsi lehteen ja oli kyllä tunnelmalliset kuvat <3

  VastaaPoista
 6. Hauskaa ja kiva kun kerroit! Ostan silloin tällöin tuon lehden ja nyt tietysti täytyy se hankkia, kun ei vielä ole kaupan kassalta tarttunut mukaan :). Ihanan näköistä teillä kaikesta ulkona olevasta harmaudesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Lehden jutusta jäi kiva muisto, ja osuvasti lehtimyyjä sai minut kiinni juuri lehden ilmestymisen jälkeen, joten nyt meille tulee ko. lehti myös kotiin vähän aikaa :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!