maanantai 26. marraskuuta 2018

Toiveita postauksille? // The Nature around usOlen kirjoittanut blogia jo kymmenen vuotta. Ja nyt kysyn mitä ilmeisimmin ensimmäistä kertaa teiltä lukijani: mistä haluaisitte minun kirjoittavan?

Edeltävä kertoo siitä, että olen pitänyt blogejani enemmän omana henkireikänäni - enkä ole kirjoittanut blogia siksi, että niittäisin kunniaa, mainetta tai suuria lukijamassoja. Tämä on näkynyt ajoittain täysin epäammattimaisena bloggaamisena: aiheeni on voinut kietoutua useamman kuukauden putkeen yhden ja saman teeman ympärille - keikahtaen seuraavassa vaiheessa aivan toisen teeman ympärille. Tiedänhän minä, ettei näin pitäisi tehdä, vaan pitäisi ajatella enemmän myös teitä.
Mutta onneksi on olemassa asiasta piittaamattomia lukijoita, jotka ovat tästä kaikesta epäammattillisesta käytöksestä huolimatta jaksaneet seurata blogiani / blogejani jo usemman vuoden putkeen.Mutta nyt, ensimmäistä kertaa minun naismuistiini, kuulisin siis mielelläni, onko teillä jotain postaustoiveita. Projekteja, joista haluaisitte kuulla enemmän? Tai yleisesti aiheita, joista haluaisitte kuulla enemmän? Luen mielellään ajatuksenne, mutta samaan hengenvetoon minun täytyy kuitenkin asettaa itselleni mahdollisuus valikoida näistä aiheista mieleisimmät, sillä vaikka kuinka haluaisin puhua esimerkiksi eettisempien ja ekologisten vaatteiden puolesta, minua ei vain saa keikkumaan kameran edessä - keikun mielummin sen takana.

Yleensä postausaiheita on sadellut omasta tuutistani siihen tahtiin, etten ole tarvinut ulkopuolisia innoittajia. Nyt kuitenkin tuntuu, että ensimmäistä kertaa mietin, mitä minä teille nyt kirjoittaisin? Tällä hetkellä mielessä pyörivät nimittäin suunnittelutoimistoni asiat kovin vahvasti, mikä luonnollisesti heijastuu herkästi myös blogini aiheisiin. Ja ehkä juuri tästä syystä kaipaan nyt teidän vinkkejä. En nimittäin halua, että blogistani heijastuu liian vahvasti yritystoiminta. Mutta kun ne asiat liikuttavat mieltä ja ajatuksia tällä hetkellä kovinkin voimakkaasti, näkyy se herkäsi myös postausten aiheissa.


Nyt siis vinkkejä kehiin - ja pitkästä aikaa muutama luontokuva marraskuulta. Olen löytänyt luonnon torpan ympäriltä - tai pikemminkin löytänyt aikaa kierrellä luonnossa. Luonnossa samoilu on niin voimaannuttavaa! Olen päättänyt, että jos vain suinkin on mahdollista, mahdutan jokaiseen viikkoon ainakin tunnin metsässä samoilua. Se tekee hyvää niin ruumiille kuin sielullekin!

Ulkona sataa lunta! Maisema muuttui yhtäkkiä niin talviseksi - ja niin jouluiseksi. Saa nähdä, mille nämä samat metsämaisemat näyttävät siis ensi viikonloppuna!

The nature around us last weekend. 
Now it is snowing. 
Wondering how the nature looks like next weekend.

I just love the nature. It gives me so much power and glad!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Mrs Sinn also in InstagramFacebookPinterestTwitter and YouTube!

4 kommenttia:

 1. Mun mielestä kaikkein kivointa luettavaa syntyy silloin, kun kirjoittaja kirjoittaa just siitä aiheesta, mikä milloinkin tuntuu kirjoittajasta itsestään kiinnostavalta, ajankohtaiselta tai muuten vaan tärkeältä. Eli just niinkuin olet tehnytkin ja toivottavasti teet vastakin :).

  Jos alkaa olla kovin suunniteltua, harkittua, ammattimaista ja pelkästään jonkun yhden tietyn asian ympärille kietoutuvaa tekstiä, en jaksa kauaa seurata, ellei sitten käy niin, että aihe on myös omassa elämässä se, joka on silä hetkellä pinnalla. Mutta aika harvoin mikään yksi ja ainut on, vaan poukkoilee ne omatkin mielenkiinnon kohteet jaksoissa sinne tänne. Välillä täysillä yhtä ja sitten kun kyllästyttää tai löytyy jotain vielä kivempaa tilalle, hylkään edellisen...

  Suunnittelutoimiston suunnittelu kiinnostaa mua kovasti. Omani kun meni kokolailla monen sattuman summana mönkään, mutta oli kokemuksena kuitenkin hyvä sekin. Näin jälkikäteen ajateltuna.

  Mahtoikohan tästä nyt olla mitään apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ajatuksesi Annukka! Ja niin, olen tosiaan miettinyt, kuinka suunnitelmallista blogin pitäminen tulisi olla, jotta se kiinnostaa lukijoita. Kiva kuulla, että tämä suunnittelemattomuus myös kiinnostaa - ja katsotaan, mitä tuo yritystoiminta tuo tullessaan; välillä ihan itseäkin tämä jännittää 😄

   Poista
 2. Olen Annukan kanssa samaa mieltä siitä, että kovin ammattimainen bloggailu menee helposti laskelmoiduksi ja kuivaksi, kaikkia miellytämään yrittäväksi mössöksi. On paljon mukavampaa seurata eläväistä blogia, jossa tuntuu elämänmaku. Usein elämässä muutenkin jokin asia on enemmän pinnalla ja siitä puhutaan ja touhotetaan, se saa mielestäni näkyä myös kirjoituksissa.

  On mielenkiintoista kuulla ihmisten ajatuksia ja mielipiteitä, toisinaan ne haastavat omat ajatukset ja auttavat näkemään asioiden muitakin puolia.

  Eli jatka samalla samalla linjalla.

  T: Kaarina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaarina kannustuksesta jatkaa samaan malliin 😘 Ja on muuten aivan totta, että on mielenkiintoista lukea erilaisia näkökulmia blogeista ja herätellä myös omia ajatuksiaan; itsekin tykkään lukea tällä ajatuksella erilaisia blogeja ☺️

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!