perjantai 12. joulukuuta 2014

Christmas Flowers and Colours in Our HomeOstin viime viikolla yhden joulukukan, joulutähden. Se oli jo paljon se, sillä monena vuonna en ole ostanut yhtään kukkaa; saanut kenties jonkun jouluaattona. Muutenkin olen todella huono ostamaan lyhyen aikaa säilyviä kukkia; tuntuu vähän tuhlaukselle, mutta kyllä minä olen silti superonnellinen, kun joku sellaisen tuo mukanaan tuliaisena! Kuten eilen ihana ystäväni toi, ja vieläpä punaisen joulutähden - oli tainnut lukea blogiani, kun niin hyvin tunnisti lempikukkani!Monen joulukukan sijaan ostin parit murattiköynnökset, sillä olivat hyvässä alennuksessa ilmeisesti sesongin päättymisen takia. Ja nämähän kestävät ja ilostuttavat pitkään; ainakin minun hoidossa ovat kestäneet yllättävän hyvin. Tuotuani ne kotiin ja ripoteltuani eri huoneisiin, yllätyin, kuinka kivan jouluinen tunnelma tulikin juuri näistä murateista - vai mitä?Ja nyt tiedän olevani myös ajan hermoilla, sillä sisustuslehdissä lukee, että tumma vihreä on nyt muodissa. No, tähän sanoisin, että olen aina tykännyt juuri viherkasvien tummasta vihreästä sävystä. Mutta en muualla. Saa nähdä, viekö muoti minut mennessään, ja hairahdunko johonkin muuhunkin vihreään sisustuksessa. Miten teidän kotona? Huomaatteko muotivillytysten vaikuttavan sisustukseenne vai pysyykö se samantyylisenä vuodesta toiseen?

Entä jouluvärit? Monessa blogissa on kuvailtu tämän joulun jouluvärejä sisustuksessa. Teettekö te tiedostaen näitä väripäätöksiä sisustukseenne vai syntyvätkö ne ikään kuin itsestään? Minä en nimittäin ainakaan tiedosta, että tekisin näin suunnitelmallista sisustustyötä ennen joulua. Näitä kuvia katsellessani tuntuukin, että sisustus on aika tappavan tasaisen harmaata ja valkoista, ripauksella vihreää - ja onneksi myös pienellä ripauksella punaista, jota Second Chancen lakanat ja eilen saamani punainen joulutähti tuovat. Ja kun katsoin edellisten joulujen kuvia, oli tunnelma aika pitkälti samanlainen. Kenties olenkin siis tällainen tasainen tallaaja sisustuksen suhteen; harvoin käännän kelkkaani, kun olen suuntani valinnut.


I noticed, that ivy is nice flower also in Christmas interior decoration - or what do you think? I buy Christmas Flowers seldom, because they live just a while. But these ivies live longer! 

When I was watching these pictures, I also noticed, that our Christmas home is guide gray this year - as last years have been too. Maybe I am little boring in these interior decoration things; the style is same year by year!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Lämmin kiitos, ja mukavia hetkiä myös sinun viikonloppuusi!

   Poista
 2. Haluaisin kotiin tiettyä tyyliä sisustukseen, mutta olen liian laiska ja tuuliviiri sellaiseen. Olen ennemminkin tällainen joka suuntaan rönsyilijä ja "sisustus" vaan tulee, ei aina edes kivoista jutuista, vaan juurikin meille ajelehtineista jutuista. Sama siis joulun kanssa. Jotain perittyä, jotain saatua, jotain suunniteltua, jotain alelaarista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sehän voi olla aika yllätyksellinenkin sisustus ;) Tärkeintä, että itse viihtyy ja tykkää - eikö?

   Poista
 3. Olen huomannut, että kodin ja vaatevaraston tyyli on usein aika samanlainen. Niin myös minulla. Tyylini vaatteissa ja kodissa muuttuu hyvin hitaasti, pystyn pitämään 10 vuotta vanhoja hameita ihan helposti edelleen. Teen joka vuosi joulun samoilla koristeilla ja tekstiileillä, kesäksi vaihdan tietyt tyynynpäälliset ja nämä vaihtelevat vuodesta toiseen. Ja aina piristyn, kun otan ne esille! Jotain hyvin pientä hankin joskus lisäksi, jos on pakko. Olen siis samanlainen tasainen tallaaja :)

  Löysin muuten tänään blogisi ja ihastuin suuresti! Odotan, että pääsen lukemaan vanhoja juttujasi ja katsomaan kauniita kuviasi. Lisäinnostuksen antavat ekologiset ja eettiset arvot, joita jaat. Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun löysit blogini! Julkistin blogin ilmoille vasta syyskuussa, mutta vanhassa blogissa enemmän juttuja - ja linkkejä vanhaan blogiin löytyy täältä tekstienkin lomasta ;)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!