tiistai 23. joulukuuta 2014

Merry Christmas!Huomenna Joulupukki tiputtaa yhden lahjoista kattoikkunasta sisälle huoneeseen, joka saatiin siivottua pahimmilta remonttipölyiltä. Lahja tyttärellemme on jo osin vanha. Sänky löydettiin jo viime talvena tori.fi:n kautta, mutta nyt viimein tytär pääsee siihen myös nukkumaan; isojen tyttöjen sänkyyn.Sänky odottaa myös kunnostusta. Piccun lakanat ostin jo syksyllä, ja nyt joulupukki tuo niihen sopivan peiton ja tyynyn, jotka päätin lopulta tilata paikasta nimeltä Porin Villa ja Peite. Syystä, että näissä ei ole muovia ja ne on tehty täysin luonnonkuiduista ja näin ollen oikeasti hengittävistä materiaaleista; villasta ja puuvillasta.

Joululahjan kruunaa niin hurmaava Funky Homo sapiensin Bambi, jonka Saia teki tyttärelle toiveitteni mukaan! Bambin sain bloginäkyvyyttä vastaan ja Saia lupasi teille lukijoille yllätyksenkin vielä - mutta sen paljastamme vasta lähempänä ystävänpäivää.

Toivottavast tytär tykkää. Ja teille lupaan lisää kuvia tästä kokonaisuudesta myöhemmin, kun saamme sängyn bambeineen asuinkerrokseen. Mutta nyt takaisin joulutouhujen pariin; vielä on lahjat paketoimatta, kuusi koristelematta ja matotkin odottavat ulkona sisälle pääsyä… Ja ajattelimme me lasten joulukirkossakin käydä, joka alkaa .. hetkinen … kymmenen minuutin päästä…!

Toivotan siis ihanaa joulua teille kaikille - ja muistakaa blogini jouluyllätykset; tänään umpeutuu mm. Second Chancen lakanoiden arvonta! Kaikki jouluyllätykset löydät tästä: klik!Our daughter's Christmas present; own (old) big girl's bed with Funky Homo sapiens' Bambi and new blanket and pillow (Porin Villa ja Peite). Merry Christmas everyone!
4 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!