sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Long Time Dreams + Mirka Pukine Discount Code

Pitkäaikainen haave: vanha talo maalla.


Jutussa mukana jouluinen yllätys, joka on toteutettu yhteistyössä Mirka Pukineen kanssa. Kaikki vuoden 2014 jouluyllätykset löytyvät Christmas surprises 2014 -tunnisteen avulla!

Olen ikuinen haaveilija; kun saan yhden haaveen toteutettua, pitää olla seuraava jo mielessä. Mitä kuitenkin huomasin tässä yksi päivä oli, että nyt haaveita ei enää ole niin paljon kuin ennen. Opiskelijana haaveili valmistumisesta ja unelmatyöstä. Valmistuttuaan omasta kodista ja koirasta. Ne saatuani aloin haaveilla omasta puutalokodista. Kaikki saavutin. Koko tämän ajan olin myös haaveillut miehestä, hyvästä miehestä tietenkin. Ja sen myötä omasta perheestä, lapsista, yhteisestä kodista vanhassa talossa, perheonnesta. Ja nämäkin saavutin.

Mitä nyt? Toki tulevaisuudessa on vielä paljon ihanaa tulossa, mutta yhtäkkiä minulla ei olekaan enää niin kiire tavoitella niitä. Lapset kasvavat, mutta jotenkin haluaisin, että pysyisivät mahdollisimman pitkään vain tuollaisina. Yhteistä kotiammekin on tähän asti remontoitu aina kiireellä, mutta nyt en haluaisi kiirehtiä sitäkään.

Miksi?

Siksi, että mitä me sen jälkeen remontoimme? Pelkään melkein, että saatuamme kaiken valmiiksi alan haaveilla uusista haasteista ja menemme ostamaan uuden asunnon tai talon, jota lähdemme taas rakentamaan. Haluaisin nyt nauttia tästä hetkestä enemmän. Tässä ja nyt.

Haaveillen… Tunnistaako joku tämän myynnissä olevan paikan?


Haavelistalla on kuitenkin yksi asia, josta puhumme aina silloin tällöin miehen kanssa - välillä innostuen ja välillä naureskellen mahdottomia ajatuksiamme - mutta kummatkin kuitenkin tiedostaen, että tätä oikeasti haluamme vielä joskus. Haluamme kakkoskodin jostain maalta. Vanhan talon, jota voisimme remontoida ajan kanssa, hyödyntäen kaikkea sitä tietämystä, mitä olemme näinä vuosina oppineet kantapään kautta. Haaveena on ranta - ja kenties jopa vanha hirsikehikko, jonka siirtäisimme jostain muualta kauniille paikalle jonkun vesistön äärelle.

Kun näin tämän kuvissa näkyvän Mirka Pukineen takin, tuli minulla mieleen meidän tuleva kakkoskoti. Ja koira, jollainen saataisiin kenties meidän perheeseen taas, kun lapset ovat kasvaneet isommiksi. Metsälenkit tämä takki päällä koiran kanssa. Lumityöt ja leikit pihalla tämä takki päällä. Takki toi mieleen osan sitä haavetta, jota elättelemme aina välillä keskusteluissamme.

Mirka Pukineen takki; sopii niin hienosti yhteen tämän talon kanssa...


Päätin ostaa tuon takin. Sain Mirkalta alennuksen takkiin, ja vastavuoroisesti lupasin kertoa tästä takista blogissani. Ja tässä se nyt on; kuvia takista (raskauskilojen ansiosta asteen verran vielä liian pienenä; tarkoitus on päästä samoihin mittoihin kuin ennen raskautta ja tämä takki on hyvä kannustin!?) ja tarina takista; tarina, joka lähti elämään sinä päivänä, kun näin sen Mirka Pukineen verkkokaupassa.

Kenties joskus, sitten joskus, kävelen tämän takin kanssa siellä maalla, luminietosten keskellä, koira ja lapset ympärillä juosten. En tiedä, miten tämän haaveen käy, mutta ensimmäinen askel kohti tätä haavetta on nyt otettu ostamalla tämä takki. Mutta tämän haaveen me toteutamme toivottavasti hitaasti ja harkiten. Nyt yritän nauttia tästä hetkestä.

Miten te? Huomaatteko haaveilun ja tavoitteiden muuttuneen vuosien myötä? Mistä te haaveilette?

Kivijalkakin tukevasti paikoillaan - mutta tällä kertaa kauppoja ei onneksi syntynyt.


A l e k o o d i

Mirka Pukine ja minä kannustamme haaveilemaan, ja jos tykkäät Mirka Pukineen vaatteista, voit seuraavaksi haaveilla Mirka Pukineen vaatteista ja kenties toteuttaa haaveesi. Mirka Pukine tarjoaa nimittäin lukijoilleni koodilla "kalenteri" 20 prosentin alennuksen verkkokauppansa tuotteisiin. Koodi on voimassa viikon ajan 14.12.2014 asti ja verkkokaupan tuotteisiin pääset tutustumaan tästä: klik!

Mirka Pukine toimii Pohjois-Savossa Varpaisjärvellä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa hyödyntäen mahdollisimman paljon kierrätysmateriaaleja; tehtaiden ylijäämämateriaaleja ja kotitalouksilta kiertoon laitettuja vaatteita ja kodintekstiilejä. Itse tykkään valtavasti Mirka Pukineen vaatteista niin ulkonäöllisesti kuin käyttömukavuudeltaankin. Kun tähän vielä lisää tuotteiden ekologisuuden ja eettisyyden, voitte ymmärtää, miksi halusin kertoa teille tästä ihanasta yrityksestä!

Lähdetään takaisin kotiin - vaikka talo oli hieno, me jatketaan haaveilua!


P.S. Ostin Mirka Pukineen takin myös noin neljä vuotta sitten. Katsoin, että siihen mahtuisi hyvin myös kasvava raskausmaha. Hiljainen haave oli silloin saada joskus lapsi - ja olla raskaana. Vielä se ei kuitenkaan ollut ajankohtaista; mies oli toki kuvioissa, mutta liian tuoreena tapauksena. Ja niin tulin raskaaksi, tästä noin vuoden päästä. Kaksi raskautta takki on palvellut ja monikäyttöisenä takkina myös muutenkin keväät ja syksyt. Ja edelleen suu hymyillen mietin salaisia haaveitani, kun käytän takkia.

* * * * *

Our long time dream is to have old house at countryside. This Mirka Pukine's coat in the pictures reminds me about this dream. Maybe some day I will dress this coat there at countryside!

D i s c o u n t  C o d e

The coat is designed and made by Mirka Pukine in Finland. Mirka Pukine uses as much as possible household recycling material and factory leftovers. The clothes are therefore ecological and ethical produced.

You have now chance to get 20 % discount from Mirka Pukine clothes using the code "kalenteri" in Mirka Pukine web shop. The code is value between 7.12.2014 - 14.12.2014.

2 kommenttia:

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!