maanantai 15. joulukuuta 2014

Memory from Childhood + HienoStella Giveaway

Muisto lapsuuden jouluihin...Jutussa mukana jouluinen yllätys, joka on toteutettu yhteistyössä HienoStellan kanssa. Kaikki vuoden 2014 jouluyllätykset löytyvät Christmas surprises 2014 -tunnisteen avulla!

Sunnuntain kirjoituksessa kerroin, kuinka lapsena saamani joulukirkko tuo minulla lapsuuden joulut mieleen - ja kuinka joka joulu nostan kirkon esille merkkinä joulun lähestymisestä. Itselleni joulukirkkokoriste on ollut niin tunteikas juttu, että toivon jotain samanlaista myös lapsillemme.

Kuvissa näkyvä HienoStellan tuikkuratas on joululahja pojallemme. Vielä kuukauden ikäinen poikamme ei toki ymmärrä mitään tämän perään - eikä varmaan pariin kymmeneen vuoteenkaan ymmärrä. Mutta nämä tuikkurattaat poika saa joskus mukaansa, kun muuttaa omaan kotiinsa. Ja sitä ennen tuikkurattaat nostetaan tietenkin joka joulu esille niin, että ne tuovat myöhemmin mieleen lapsuuden joulut hänen jo eläessä omassa kodissaan. Kuten minullekin lapsena saamani joulukirkko tuo mieleen.

Monet joulukoristeet ovat herkästi vähän naismaisia - tämä tuikkuratas on kuitenkin mielestäni kivalla tavalla maskuliininen; juuri poikalapsellemme sopiva. Tuikkuratas on muuten tehty polkupyörien käytöstä poistetuista osista!

Tyttärelleni ostin viime jouluksi Ruotsin lomareissulta enkelikynttilät samankaltaiseksi joulukoristeeksi, jotka hän saa mukaansa, kun muuttaa pois kotoa. Tänä vuonna enkelikynttilät ovat koristaneet takan reunusta ja viime vuonna ne koristivat joulupöytää. Minullakin oli samankaltainen enkelikynttilä lapsena, mutta se ei kestänyt tähän päivään. Toivottavasti nämä kynttilät kestävät paremmin. Kuvaa enkelikynttilöistä ei tähän postaukseen tullut otettua, mutta instagrammissa niitä väläyttelin muutama viikko sitten.

Onko teillä sellaisia joulukoristeita, jotka ovat siirtyneet lapsuuden kodistanne omaan kotiinne? Vai olenko ainoa, joka kiikuttaa näin "vanhanaikaisia" juttuja mukanaan 30 vuotta?

HienoStellan tuikkuratas luomassa tunnelmaa.


Tuikkurattaat sain bloginäkyvyyttä vastaan HienoStellalta. HienoStella halusi myös ilahduttaa teitä lukijoita, ja sain luvan järjestää arvonnan seuraavasti:

A r v o n t a

HienoStella suunnittelee ja valmistaa tuikkurattaiden lisäksi mahtavia koruja - ja niinkin jännästä materiaalista kuin polkupyörien käytöstä poistuneista osista! Teillä on nyt mahdollisuus voittaa yksi mieluinen HienoStellan koru itsellenne tai lahjaksi ystävälle! Korut ovatkin ihana lahjaidea myös jouluksi, mutta arvontavoitto ei ennätä jouluksi kotiin. Jos kuitenkin teet tilauksen HienoStellan verkkokaupasta 17.12.2014 mennessä, voit antaa jotain näin mahtavaa joululahjaksi! HienoStellan korut sopivat erityisen hyvin pyöräilystä innostuneille, mutta mielestäni todella hyvin myös miehille, sillä näissä on juuri sitä maskuliinisuutta, jota myös tuikkurattaasta löytyy.

Osallistuaksesi arvontaan vieraile HienoStellan verkkokaupassa ja linkitä kommenttiisi HienoStellan koruista se, jonka haluaisit voittaa. En huomioi vastauksia, joissa ei ole linkkiä. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, jos kommentoit anonyymina. Jos onni käy, voitat siis kyseisen korun itsellesi!

Jos jaat arvonnan eli tämän blogijutun omassa blogissasi, facebook-sivuillasi tai instagram-tililläsi (repost-ohjelmalla jaat minun instapostauksen) samana päivänä, kun jätät vastauksen alle, saat myös toisen arvan. Jos tilisi on "salainen" tulee sinun todistaa kuvankaappauksen keinoin, että olet jakanut jutun juuri kyseisenä päivänä, jos ja kun voitto osuu kohdallesi.

Muista kertoa, kuinka monella arvalla olet mukana!

Arvonta-aika alkaa nyt ja päättyy 28.12.2014. Arvonnasta kuulutetaan täällä blogissa tämän jälkeen ja voittajaan otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Jos voittajalta ei saada vastausta viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uusiksi. Arvontapalkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan!

Our christmas present to our sun are these candleholders made by HienoStella. The candleholders are designed and made in Finland. HienoStella uses in its products old bicycle components - and its main products are jewels. I wish these will be later, when our sun lives in his own, nice memory of Christmas of childhood. 

G i v e A w a y

HienoStella wanted to give jewelry you like most to giveaway! Just visit HienoStella's web shop and write on comment box the link of the jewelry, which is your favorite in HienoStella's collection. If you share the giveaway with link and picture in Facebook, in Instagram or in your blog, you have two lots. Remember to mention about the number of lots and also your email, if you comment as anonymous. The giveaway starts now and ends 28.12.2014. The jewelry will be delivered only in Finland.

23 kommenttia:

 1. https://www.weecos.com/fi/item/norkko-korvakorut. Yhdellä arvalla mukana. marja.k@phnet.fi

  VastaaPoista
 2. https://www.weecos.com/fi/item/pitka-sade-kaulakoru
  Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 3. https://www.weecos.com/fi/item/sade-rannekoru

  Mukana yhdellä arvalla

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja koruja! https://www.weecos.com/fi/item/pahkina-kaulakoru

  Jaan fb:ssa ja instassa :) hulamaja ät gmail piste com

  VastaaPoista
 5. Tämä on kaunis: https://www.weecos.com/fi/item/kumina-kaulakoru
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 6. On hienoja koruja :) Valitsisin Norkko korvakorut lukittavilla koukuilla: https://www.weecos.com/fi/item/norkko-korvakorut

  Yhdellä arvalla mukana :)

  hete‍lma{a}y‍ahoo.co.uk

  VastaaPoista
 7. https://www.weecos.com/fi/item/risti-kaulakoru on kiva kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 8. Tässä kaulakorussa on sitä jotain https://www.weecos.com/fi/item/kumina-kaulakoru. Yksi arpa

  VastaaPoista
 9. Kauniit korut! Ensimmäiseksi pomppasi Kumina-kaulakoru silmiin: https://www.weecos.com/fi/item/kumina-kaulakoru
  Ja naapurin rouva on ihan hullu pyöräiljä, tämä sopisi hänelle kuin valettu!
  Mukana yhdellä.

  VastaaPoista
 10. Pidän erityisesti Sade-koruista ja tästä kaulakorusta: https://www.weecos.com/fi/item/sade-kaulakoru

  Yksi arpa.

  VastaaPoista
 11. HienoStellan KetjuReaktio-korumalliston Sade-rannekoru: https://www.weecos.com/fi/item/sade-rannekoru. tapiiri_1(AT)hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Tämä kaulakoru on todella kaunis.
  https://www.weecos.com/fi/item/tuomi-kaulakoru
  Yhdellä arvalla mukana.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 13. 1 arpa ja näissa Kumina-korvakoruissa on jotain rockia, tosi hienot

  https://www.weecos.com/fi/item/kumina-korvakorut

  VastaaPoista
 14. Kaksi arpaa :)
  https://www.weecos.com/fi/item/risti-kaulakoru

  VastaaPoista
 15. 1 arpa ja tämä oli suosikkini: https://www.weecos.com/fi/item/pitka-sade-kaulakoru
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Yksi arpa minulle, kiitos!
  https://www.weecos.com/fi/item/pahkina-kaulakoru
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 17. https://www.weecos.com/fi/item/kumina-kaulakoru ja yhdella arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. https://www.weecos.com/fi/item/pahkina-kaulakoru
  1 arpa
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tässäpä klikattava linkki suosikkiini: https://www.weecos.com/fi/item/sade-kaulakoru

  HienoStellan tuotteita olenkin nähnyt livenä ainakin Kierrätystehtaalla Kaapelissa.

  Yksi arpa, kiitos.
  thlaspi(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 20. https://www.weecos.com/fi/item/horsma-korvakorut
  Yhdellä mukana! :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Mukaan yhdellä arvalla tähänkin arvontaan, sulla olikin täällä ihan tosi paljon kaikkia niin ihania arvontoja. :) https://www.weecos.com/fi/item/sade-kaulakoru on suosikkini.
  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Hahhaa, kannattaisi varmaan olla ajoissa asialla. Olen joulun takia ollut hieman blogipimennossa ja tämäkin arvonta tosiaan päättynyt jo. :) Ihanaa uutta vuotta sinne joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ja harmi, ettet ehtinyt mukaan, mutta onnistihan sinua onneksi jo toisaalla :)

   Poista

Olen iloinen, jos jätät ajatuksesi!